reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc:-)
No i jak przypuszczalam, juz mi lepiej, bo po pierwsze: jest cieplusio:tak::-), po drugie: kupilam sobie pare ciuszkow:-):-)

Teraz lece robic obiad, milego wieczoru....:-)

reklama
Dziendoberek pozny!

Znow sobie posta skasowalam:wściekła/y: Ja jakos tak nie umiem pisac na lapku, bo zawsze gdzes ta lape poloze nie tam gdzie trzeba...
Dzisiaj tak skromnie sie odzywam, bo mam chalupe do sprzatniecia po weekendowym imprezowaniu i obijaniu sie:tak: No i cos sie pranka nazbieralo...
Dobrze ze zarelka zostalo i tylko zupe dla mlodej musze ugotowac;-)

Weroniczka, pysznie te torty wygladaja i takie niekonwencjonalne na kruchym:-)...
Wuzetka Pauli tez apetyczna (ja tylko taka pudelkowa robilam, ale tez byla zjadliwa zwlaszcza po dodaniu niskoslodzonego dzemu morelowego i nasaczeniu herbata earl grey:tak:)
Eeeeech kurcze zapomnialam co kto pisal, przepraszam, skleroza mnie dopada, tylko cos tam o pomyslach na "dzien dziadostwa" (bez urazy dla kochanych babc i dziadkow - kawal mi sie tylko przypomnial, ale pewnie znany, to nie przytaczam)
Ja juz tak tradycyjnie jednakowo dla wszystkich babc i prababc i dziadzia takie samo zdjecie mlodej (jakies nowe, najaktualniejsze oczywiscie), zeby bylo sprawiedliwie, z mala osobista dedykacja i zyczeniam, dla kazdego inne (na paincie albo gimpie )....
Siostra w PL wydrukuje bo nie kazda babcia ma kompa;-)

Dobra chalupa wola... milego!!!!!

Hej Laseczki:-)
Grubas wita się nadal w dwupaku ;-) Dzisiaj cały dzień gdzieś śmigałam, ale Młodej to nie rusza :sorry2: Ech, pośmigam tak sobie codziennie to w końcu będzie musiała wyjść:-p
Miłego wieczorka Wam życzę :-)

Jutreznka a co myślec sie nie chce?:-p

a Tobie madralo sie jak zwykle nie chce napisac mojego nicka poprawnie :wściekła/y:;-):-D

jutrzenka u nas młoda też się niechętnie kąpie :baffled: najgorzej zagonić ją do wanny :wściekła/y:

u nas to akurat jakis jednorazowy wymysl, bo na codazien kapiel to ukochana czesc dnia, chlapanie, przelewanie wody z butelki do kubla. Do tego ma kilka zabawek w tym Makka Pake i Igipegle

urwie zimno i ponuro blee ja juz chcem wiosne
kurcze mała gdzies sie przeziebiła tzn ma katar ale mysle ze gorzej nie bedzie bidulka oddycha buzia:((

zdrowka dla Oliwki i dla Ciebie powodzenia w pracy, moze bedzie lepiej :tak:

trochę sie boje wracac do domu co to będzie, co to będzie... :shocked2:

i jak Twoj zasikaniec ;-)

No i jak przypuszczalam, juz mi lepiej, bo po pierwsze: jest cieplusio:tak::-), po drugie: kupilam sobie pare ciuszkow:-):-)

hehe to sobie dogodzilas :tak:

ja sie tylko przywitam :)

i ja się przywitam

nie piszcie tyle bo nie nadazam :-D

Grubas wita się nadal w dwupaku ;-) Dzisiaj cały dzień gdzieś śmigałam, ale Młodej to nie rusza :sorry2: Ech, pośmigam tak sobie codziennie to w końcu będzie musiała wyjść:-p

Kacha Ty to rozwalasz tekstami wariatko :-D

Pryzybelka ja jak duz pisze to kopiuje to co namazalam od czasu do czasu bo juz kilka wpadek mialam, poza tym przy zatwierdzaniu tez kopiuje bo juz mi kilka postow ucieklo jak wystapila przerwa w necie i wywalilo komunikat nie mozna wyswietlic strony :baffled::baffled:

dzieki za pomysly, jeszcze nie wiem co kupie, moze cos wykombinujemy z bratowymi

aaa mialam Wam wczesniej napisac, dla malych fanow dobranocnego ogrodu polecam gazetke o tym samym tytule. Kupilam kubie, chetnie oglada, mowi kto gdzie jest. Poza tym byla dolaczona lodka i maly Igipeagiel, super do kapieli, Kuba ciagle sie tym bawi. Polecam pierwszy numer

ide do lozka bo padnieta jestem, dobrej nocki, paaaa

Jutrzenka a do Pauli nic??? :cool: Ładnie...

ehh nie wiem co mam pisać... :baffled: mam taki mętlik w głowie że nie wiem o czym myśleć...

Planuję otworzyć salon... :tak: wczoraj tak wymyśliliśmy z D i pół nocy przez to nie spałam bo obmyślam co i jak... :-D napaliłam się jak nie wiem... :-D:-D:-D

Pryzy ja podobnie jak Jutrzenka jak coś napiszę dłuższego to kopiuję bo też czasem mi się kasuje... ;-)

Alex to dobrze że się nastroiłaś na sterty prasowania :-D

Ja się jutro wybieram po coś na dupę bo mam w sobotę spotkan
ie klasowe z fryzjerskiej szkoły :-) i cieszę się jak dziecko że zobaczę te mordeczki :-)

Magda i jak zasikaniec? Woła? My startujemy od 1 lutego :tak:

Kata Kinia nie ma czasu na kąpiel hihi... Julka to najchętniej 3 razy dziennie by się kąpała... :baffled::-D

Aga gdzie się podziewasz?

Sylwia a Ty?

Kacha ja co dzień czekam na wesołą nowinkę o Jessi :-D a ona nie spieszy się w czasy kryzysu... :-D

Kasiamaj co Ci? :dry: Oby jutro było lepiej..

Elcia oby nic się Oliwce nie rozwinęło... :tak:

I to chyba tyle.. Idę do łóżka... ciekawe czy zasnę... :sorry2:

Paula no ja jestem ale nic mądrego do głowy mi nie przychodzi a o pierdołach mi się pisac nie chce dlatego milczę, milczę, milczę............;-)

hej
dzis już trochę mi lepiej-wczoraj wieczorem i w nocy myslałam że się wykończę
tak mnie plecy bolały że ledwo chodzić mogłam...łaźiłam przygarbiona.jak wielbłąd

dziś jest lepiej ale gdzieś czuję jak mi jakiś nerw szaleje....????
muszę pojechać dziś do rodziców i mam nadzieję że dam jakoś radę.

zbieramy się pomału bo jeszcze śniadanko trzeba zrobić i w drogę.

życzę Wam miłego dnia.

reklama
Witam,

Alex a te ciuszki to dla Ciebe czy bardziej pod męża ;-)
Pryzybela miłego sprzątania, czyli impreza udana!
Kasiamaj jak się czujesz? Edit...trzymaj się Laseczko...może jakis magnezik łykaj.
Kacha jeszcze w konfiguracj 2 w 1 ?
Jutrzenka dzieki na news, bo Wiktor jest fanem "Maki Maki"
Paula no to trzymamy kciuki za realizacje planów!

I niestety musze przyznac, że mój zasikaniec wygrał...odkładamy imprezę do lata.
Wróciłam wczoraj do domu, moja mam wyglądała jakby z wojskiem walczyła a nie małym szrabem...Wiktor jak zaczął sikać to nie wiedziała czy najpierw jego przebierac, czy sprzatać...zostawiła go że by go przyszczypało i poszła przetrzeć dywan..on w tym czasie posikał inny kąt i kupe do majtek zrobił...a kupy juz dawno nawet do pieluchy nie robil tylko do nocnika. Może to ze stresu. Jak juz mama skończyła sprzątać to sie wzięła za obsikańca, który był cały przemoczony zmarzniety, więc skapitulowała, ubrała pieluchę.

Głowa mnie boli od trzech dni...nie wiem jak przezyję dzisiajszy dzień..nerka

Do góry