reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
nie no teraz to ja już o wodzie mineralnej będę...chociaż do końca dzisiejszego dnia. Byliśmy na urodzinach Wiktorkowego kuzyna i zjadłam pyszny kawał torta :-) mniam.

odkurzacz: mieliśmy takie małe ***** z philipsa...nie pamietam nazwy - nie polecam.
Teraz mamy Zelmera wodnika
Zalety: jako, że jest na wodę nie śmierdzi, nie rozprzestrzenia syfu z drugiej strony, można nim prac i myć podłogi...chociaż ja z tej funkcji nie korzystam...no może raz kanapę wyprałam ;-)
Wady: jest duży i zajmuje dużo miejsca, jeżeli korzysta się z odkurzania z wodą trzeba go za każdym razem porządnie wyczyścić , bo będzie śmierdzieć, także jest to dodatkowa robota.
Co do jego mocy nie jestem przekonana.

Dobry wieczór.
My już po imprezce. Było fajnie i tłoczno. Za to dzieciaczki obłowiły się w prezenty że hoho. A Tadeczek tylko chodził i co chwilką mówił plezent mój. A to specjalnie dla Was:

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 40
Dobra postawiłąm tort na stół ale się nie skusiłyście:-:)-:)-(
to zmykam bo jestem padnięta. Jutro z samego rana jedziemy do Ropy więc przez kilka dni mnienie będzie. Dlatego życzę Wam miłego tygodnia i do pisania.
Acha Kacha mam nadzieję że przedstawisz mi tu nową kobietkę jak wrócę z ferii.

Magdalenka- czyli innymi slowy nie lubisz smierdzacych odkurzaczow.....:-D;-) a swoja droga ciekawe co jest nie tak z porzadnym zapaszkiem z odkurzacza......;-):-D:-D:-D:cool2:

Paula- ciacho rewelacyjnie wyglada.....:tak:. I tak- Olivier wybiegal sie na sniezku......:tak: w zyciu bym nie przypuszczala, ze taka zima bedzie.....:tak::tak::-)

Viki- no u mamy zawsze fajnie..... troche mi dzis smutno, ze do szarej rzeczywistosci wracac trzeba:-(ale pewnie pojde na zakupy jutro to sie rozchmurze.....:-D:tak:

reklama
Do góry