reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

magda nie martw sie badania socjologiczne wskazuja ze mezczyzni wola kobiety z kraglosciami a nie deski lub sylwetki mlodych chlopcow hehe

reklama
Hej:-)

Magdalenka co prawda dawno nie pokazywałaś nam swoich zdjęc ale ja jakoś nie wierzę w te Twoje wielkie 4 litery:sorry2: Zawsze byłaś szczypiorek.Także kobito nie żałuj sobie tej czekolady;-)

Viki czasmi trzeba się pokłócic żeby można się było potem przeoraszac;-) Trzymamy kciuki za wyniki Damianka

Jutrzenka Wy to wiecznie się gdzieś gościcie:szok: Ja mam tak jak dziewczyny, że zaraz po kawie mogę położyc się spac:tak: Jedynie jak wypiję więcej niż 2 dziennie to mam kołatanie serca i ręce mi się trzęsą:sorry2:

Stefanka
ja też dzisiaj pospałam, wstałam o 10:szok::tak:

Kata dobrze, że Kinia już lepiej:-)

Dobra, idę wystawic małą na dwór, niech się zrzemnie na świeżym powietrzu (u nas 7 stopni jest) i biorę się za obiad. Dzisiaj serwujemy smażoną wątróbkę, mniaaaam:-)

Czesc, wrocilam wrocilam, jak juz stefanka poinformowala, ale na razie nic nie pisze, bo mnie ten powrot do szarej rzeczywistosci( czyt: pranie i prasowanie z calych 3 tyg :wściekła/y:) doluje.....:-:)-(

Kaski ciezarne- jak sie czujecie??:-)

alex pranie i prasowanie w niedziele ?? jak mozesz!!
lepiej sie nie doluj tylko jutro to zrob a dzis odpoczywaj!!

Wiesz stefanka moglabym, ale wtedy P poszedlby do roboty bez koszuli.... nie chcialo sie przez 3 tyg nic prac i prasowac tylko posciagal wszystkie jakie mial z wieszakow, a teraz ja mam roboty na caly tydzien co najmniej....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ach te chlopy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Mamuśki :-)
Tradycyjnie uprzejmie donoszę, że nie rodzę, chociaż rano myślałam, że się zaczyna, ale jak zwykle fałszywy alarm:-) Obawiam się, że jak się właściwy poród zacznie to w końcu urodzę w domu;-)
Kata, a ja tam masochistka jestem i już bym chciała na porodówkę :-p Dobrze, że z Paszczaczkiem lepiej, ale cały czas zdrówka życzymy:tak:
Jutrzenka Ty wrednoto!!! Do 3 nie spałaś, a na BB wejść to nie łaska ;-):-p Też nie spałam i się strasznie nudziłam ;-)
Viki zawsze musi być ten pierwszy raz ;-) Zobaczysz zaraz się z V. pogodzicie i się będziecie z tej kłótni śmiać:tak: Hmm, a może strzeliłaś fochem, bo wiesz, może jesteś ten tego tamtego;-):-p:-D
Stefanka, a ja po ogrodzie z psami biegałam w samym t-shircie :-) Też ciepluchno u nas :-)
Magda ciesz się, że K. kupuje Ci słodycze, bo mój z reguły zapomina mi kupić, a później bezczelnie podjada te co ja kupiłam:-p
Jejku Sylwia, wątróbkę powiadasz:szok: Chyba musiałabym być ostro zbąbelkowana, żeby zjeść ;-):-)
Alex witaj :-):-):-) Nic się nie martw, jak ja wracałam z Polski to też zawsze stertę brudów miałam, bo jakoś T. zawsze czasu brakowało na pranie ;-)Na szczęście ostatnim razem jak z moją matką i bratem wracałam z Polski to przynajmniej poodkurzał i posprzątał w pokoju:szok: Myślałam, że kopara mi z wrażenia opadnie:-D

Hej!!!

Co u was?
Mała usnęła mi na podłodze :-):-D

D już pojechał...
Chce ktoś ciasta? Zrobiłam dziś WZ-kę :-);-)

Załączniki

• 100_1287.jpg
    100_1287.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
witajcie babolki :-)
u nas dziś dzień lenia-totalnego...nic nam się nie chce robić..nawet jeść nam się nie chciało.
ja odpadłam w ciągu dnia na 2 godz.i nawet nie wiem kiedy???moje chłopy szaleli koło mnie młody grał na gitarze a ja nic nie słyszałam....J mówił że spałam jak kamień za nogi by mnie po schodach ściągnęli -to pewnie też bym sie nie obudziła.:-D
no-cóż.....

straszna pogoda dziś u nas-wiało tak mocno że aż nam moskitierę z okna zerwało :szok::tak:

kurna-zjadłam już wszystkie bezy-hmmm...tak mi smakowały że chyba znów odpalę mikser i coś ukręcę.:-)

Weroniczko-jak imprezka???
Jutrzenko-my tą pralkę to mamy jeszcze po poprzednich lokatorach-mamy taką wewnętrzną umowę że jak ktoś oddaje mieszkanie lub dom..komuś innemu to powinien pomalować ściany...ale dogadaliśmy się tak (zresztą większość tak robi) że coś w zamian np,zostawi albo najczęściej we flaszki to się obraca...:-D-farby daje J firma-tzn.sponsoruje- chodzi tylko o samą robotę.no i oni sie tak z nami dogadali że zostawią pralkę my jeszcze wtedy nie kupiliśmy nowej a oni mieli dwie.no to było git-bo kasy nie musieliśmy zaraz po ślubie wydawać jeszcze na pralkę.
Magda-zimne nózki...-pycha!!!tylko trochę za zimne :-D bo mi zęby przymroziło.:szok::-D
Kata-no i wczoraj nie udało mi sie doprosić J żeby w tą pralkę luknał...stwierdził ze i tak się narobił i juz mu sie nie chce...dobrze ze już u Kiniolka lepiej.
Viki-nie martw sie będzie dobrze...a jakie godzenie sie będzie fajne :tak:;-)
trzymam kciuki za wyniki Damiana.
Stefanka-ale Cię rozgrzało!!! -na bluzie....brrrrrr.
Alex-dzięki że pytasz,jest ok.
Kacha-:-D nie no w domu ....-dasz radę dotrzymać do szpitala :-D
Paula-a Ty znowu kusisz słodkościami :-D:szok::-p-smakowicie wygląda to Twoje ciacho na podłodze :-D:-D:-D:-D:cool2:

co tam u Was???

reklama
;-)witam wieczorowo

paula, hehe zdj.ęcie zarąbiste - usmiałam sie:tak:

stefanka - odzywam sie hop hop..na gg tez pisałam....:wściekła/y:

alex jak tam po urlopowaniu, poza tym ze prasowanie czeka a żelazko patrzy;-)
kacha ja to bym chciała zebys juz urodziła:tak:kurcze fajnie znow bedzie powitac taka kruszynke no i zdjęcia pooglądac:-pno ale skoro jessi jeszcze sie nie spieszy to może porod bedzie szybki:tak:i nie bedziesz sie meczyc

a u nas hmmm...
zaczęły sie wedrówki..znow jak cień wszedzie za mną;-):-)
ja nie wiem..faceci to wogole nie myslą po naszemu...:no::-p

dziewczyny pamietam ze rozmawiałyscie kiedys na temat odkurzaczy...

nam własnie dzis padł całkowicie wiec jutro musimy cos kupic.
co polecacie?

Do góry