reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej:-)
Magdalenka co prawda dawno nie pokazywałaś nam swoich zdjęc ale ja jakoś nie wierzę w te Twoje wielkie 4 litery
Zawsze byłaś szczypiorek.Także kobito nie żałuj sobie tej czekolady;-)
Viki czasmi trzeba się pokłócic żeby można się było potem przeoraszac;-) Trzymamy kciuki za wyniki Damianka
Jutrzenka Wy to wiecznie się gdzieś gościcie
Ja mam tak jak dziewczyny, że zaraz po kawie mogę położyc się spac
Jedynie jak wypiję więcej niż 2 dziennie to mam kołatanie serca i ręce mi się trzęsą
Stefanka ja też dzisiaj pospałam, wstałam o 10

Kata dobrze, że Kinia już lepiej:-)
Dobra, idę wystawic małą na dwór, niech się zrzemnie na świeżym powietrzu (u nas 7 stopni jest) i biorę się za obiad. Dzisiaj serwujemy smażoną wątróbkę, mniaaaam:-)
Magdalenka co prawda dawno nie pokazywałaś nam swoich zdjęc ale ja jakoś nie wierzę w te Twoje wielkie 4 litery

Viki czasmi trzeba się pokłócic żeby można się było potem przeoraszac;-) Trzymamy kciuki za wyniki Damianka
Jutrzenka Wy to wiecznie się gdzieś gościcie

Stefanka ja też dzisiaj pospałam, wstałam o 10

Kata dobrze, że Kinia już lepiej:-)
Dobra, idę wystawic małą na dwór, niech się zrzemnie na świeżym powietrzu (u nas 7 stopni jest) i biorę się za obiad. Dzisiaj serwujemy smażoną wątróbkę, mniaaaam:-)
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc, wrocilam wrocilam, jak juz stefanka poinformowala, ale na razie nic nie pisze, bo mnie ten powrot do szarej rzeczywistosci( czyt: pranie i prasowanie z calych 3 tyg
) doluje.....:-
-(
Kaski ciezarne- jak sie czujecie??:-)

Kaski ciezarne- jak sie czujecie??:-)
alex3meyer
Matka gagatka
Wiesz stefanka moglabym, ale wtedy P poszedlby do roboty bez koszuli.... nie chcialo sie przez 3 tyg nic prac i prasowac tylko posciagal wszystkie jakie mial z wieszakow, a teraz ja mam roboty na caly tydzien co najmniej....

Ach te chlopy!!!

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Mamuśki :-)
Tradycyjnie uprzejmie donoszę, że nie rodzę, chociaż rano myślałam, że się zaczyna, ale jak zwykle fałszywy alarm:-) Obawiam się, że jak się właściwy poród zacznie to w końcu urodzę w domu;-)
Kata, a ja tam masochistka jestem i już bym chciała na porodówkę
Dobrze, że z Paszczaczkiem lepiej, ale cały czas zdrówka życzymy
Jutrzenka Ty wrednoto!!! Do 3 nie spałaś, a na BB wejść to nie łaska ;-)
Też nie spałam i się strasznie nudziłam ;-)
Viki zawsze musi być ten pierwszy raz ;-) Zobaczysz zaraz się z V. pogodzicie i się będziecie z tej kłótni śmiać
Hmm, a może strzeliłaś fochem, bo wiesz, może jesteś ten tego tamtego;-)

Stefanka, a ja po ogrodzie z psami biegałam w samym t-shircie :-) Też ciepluchno u nas :-)
Magda ciesz się, że K. kupuje Ci słodycze, bo mój z reguły zapomina mi kupić, a później bezczelnie podjada te co ja kupiłam
Jejku Sylwia, wątróbkę powiadasz
Chyba musiałabym być ostro zbąbelkowana, żeby zjeść ;-):-)
Alex witaj :-):-):-) Nic się nie martw, jak ja wracałam z Polski to też zawsze stertę brudów miałam, bo jakoś T. zawsze czasu brakowało na pranie ;-)Na szczęście ostatnim razem jak z moją matką i bratem wracałam z Polski to przynajmniej poodkurzał i posprzątał w pokoju
Myślałam, że kopara mi z wrażenia opadnie
Tradycyjnie uprzejmie donoszę, że nie rodzę, chociaż rano myślałam, że się zaczyna, ale jak zwykle fałszywy alarm:-) Obawiam się, że jak się właściwy poród zacznie to w końcu urodzę w domu;-)
Kata, a ja tam masochistka jestem i już bym chciała na porodówkę

Jutrzenka Ty wrednoto!!! Do 3 nie spałaś, a na BB wejść to nie łaska ;-)

Viki zawsze musi być ten pierwszy raz ;-) Zobaczysz zaraz się z V. pogodzicie i się będziecie z tej kłótni śmiać

Stefanka, a ja po ogrodzie z psami biegałam w samym t-shircie :-) Też ciepluchno u nas :-)
Magda ciesz się, że K. kupuje Ci słodycze, bo mój z reguły zapomina mi kupić, a później bezczelnie podjada te co ja kupiłam

Jejku Sylwia, wątróbkę powiadasz

Alex witaj :-):-):-) Nic się nie martw, jak ja wracałam z Polski to też zawsze stertę brudów miałam, bo jakoś T. zawsze czasu brakowało na pranie ;-)Na szczęście ostatnim razem jak z moją matką i bratem wracałam z Polski to przynajmniej poodkurzał i posprzątał w pokoju

alex3meyer
Matka gagatka
Kacha- no wlasnie moj tez poodkurzal i lazienke oraz kuchnie slicznie posprzatal, wiec nie moglam sie dasac na pranie i prasowanie, nie? 

Paula21
Grudzień '07
kasiamaj
mama 2007/2010
witajcie babolki :-)
u nas dziś dzień lenia-totalnego...nic nam się nie chce robić..nawet jeść nam się nie chciało.
ja odpadłam w ciągu dnia na 2 godz.i nawet nie wiem kiedy???moje chłopy szaleli koło mnie młody grał na gitarze a ja nic nie słyszałam....J mówił że spałam jak kamień za nogi by mnie po schodach ściągnęli -to pewnie też bym sie nie obudziła.
no-cóż.....
straszna pogoda dziś u nas-wiało tak mocno że aż nam moskitierę z okna zerwało

kurna-zjadłam już wszystkie bezy-hmmm...tak mi smakowały że chyba znów odpalę mikser i coś ukręcę.:-)
Weroniczko-jak imprezka???
Jutrzenko-my tą pralkę to mamy jeszcze po poprzednich lokatorach-mamy taką wewnętrzną umowę że jak ktoś oddaje mieszkanie lub dom..komuś innemu to powinien pomalować ściany...ale dogadaliśmy się tak (zresztą większość tak robi) że coś w zamian np,zostawi albo najczęściej we flaszki to się obraca...
-farby daje J firma-tzn.sponsoruje- chodzi tylko o samą robotę.no i oni sie tak z nami dogadali że zostawią pralkę my jeszcze wtedy nie kupiliśmy nowej a oni mieli dwie.no to było git-bo kasy nie musieliśmy zaraz po ślubie wydawać jeszcze na pralkę.
Magda-zimne nózki...-pycha!!!tylko trochę za zimne
bo mi zęby przymroziło.

Kata-no i wczoraj nie udało mi sie doprosić J żeby w tą pralkę luknał...stwierdził ze i tak się narobił i juz mu sie nie chce...dobrze ze już u Kiniolka lepiej.
Viki-nie martw sie będzie dobrze...a jakie godzenie sie będzie fajne
;-)
trzymam kciuki za wyniki Damiana.
Stefanka-ale Cię rozgrzało!!! -na bluzie....brrrrrr.
Alex-dzięki że pytasz,jest ok.
Kacha-
nie no w domu ....-dasz radę dotrzymać do szpitala 
Paula-a Ty znowu kusisz słodkościami

-smakowicie wygląda to Twoje ciacho na podłodze 

co tam u Was???
u nas dziś dzień lenia-totalnego...nic nam się nie chce robić..nawet jeść nam się nie chciało.
ja odpadłam w ciągu dnia na 2 godz.i nawet nie wiem kiedy???moje chłopy szaleli koło mnie młody grał na gitarze a ja nic nie słyszałam....J mówił że spałam jak kamień za nogi by mnie po schodach ściągnęli -to pewnie też bym sie nie obudziła.

no-cóż.....
straszna pogoda dziś u nas-wiało tak mocno że aż nam moskitierę z okna zerwało

kurna-zjadłam już wszystkie bezy-hmmm...tak mi smakowały że chyba znów odpalę mikser i coś ukręcę.:-)
Weroniczko-jak imprezka???
Jutrzenko-my tą pralkę to mamy jeszcze po poprzednich lokatorach-mamy taką wewnętrzną umowę że jak ktoś oddaje mieszkanie lub dom..komuś innemu to powinien pomalować ściany...ale dogadaliśmy się tak (zresztą większość tak robi) że coś w zamian np,zostawi albo najczęściej we flaszki to się obraca...

Magda-zimne nózki...-pycha!!!tylko trochę za zimne

Kata-no i wczoraj nie udało mi sie doprosić J żeby w tą pralkę luknał...stwierdził ze i tak się narobił i juz mu sie nie chce...dobrze ze już u Kiniolka lepiej.
Viki-nie martw sie będzie dobrze...a jakie godzenie sie będzie fajne

trzymam kciuki za wyniki Damiana.
Stefanka-ale Cię rozgrzało!!! -na bluzie....brrrrrr.
Alex-dzięki że pytasz,jest ok.
Kacha-

Paula-a Ty znowu kusisz słodkościami

co tam u Was???
reklama
;-)witam wieczorowo
paula, hehe zdj.ęcie zarąbiste - usmiałam sie
stefanka - odzywam sie hop hop..na gg tez pisałam....
alex jak tam po urlopowaniu, poza tym ze prasowanie czeka a żelazko patrzy;-)
kacha ja to bym chciała zebys juz urodziła
kurcze fajnie znow bedzie powitac taka kruszynke no i zdjęcia pooglądac
no ale skoro jessi jeszcze sie nie spieszy to może porod bedzie szybki
i nie bedziesz sie meczyc
a u nas hmmm...
zaczęły sie wedrówki..znow jak cień wszedzie za mną;-):-)
ja nie wiem..faceci to wogole nie myslą po naszemu...

dziewczyny pamietam ze rozmawiałyscie kiedys na temat odkurzaczy...
nam własnie dzis padł całkowicie wiec jutro musimy cos kupic.
co polecacie?
paula, hehe zdj.ęcie zarąbiste - usmiałam sie

stefanka - odzywam sie hop hop..na gg tez pisałam....

alex jak tam po urlopowaniu, poza tym ze prasowanie czeka a żelazko patrzy;-)
kacha ja to bym chciała zebys juz urodziła

a u nas hmmm...
zaczęły sie wedrówki..znow jak cień wszedzie za mną;-):-)
ja nie wiem..faceci to wogole nie myslą po naszemu...

dziewczyny pamietam ze rozmawiałyscie kiedys na temat odkurzaczy...
nam własnie dzis padł całkowicie wiec jutro musimy cos kupic.
co polecacie?