reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to faktycznie łatwe. W takim razie jutro wam wkleję zdjęcia bo teraz mam już muffinki zapakowane do przetransportowania ich do rodziców.

reklama
Dobry wieczór,
Czekam sobie na mojego Małża, to myśle sobie, że zaglądnę.
Młody niedawano usnął bo mieliśmy gości i za nic nie chciał ich opuszczać. A po za tym miał strasznie płaczliwy dzień. Czasami ręce rozkładam, bo nie wiem czy mam go tulić, czy się gdzieś ukryć i liczyć do miliona.

Magda jak Twoje wyrzuty sumienia :-D:-D

wyrzuty jak wyrzuty ale jaki tyłek wielki :baffled:

a tu Weroniczka o mafinkach mhmmm (a propos to stasznie CIę podziwiam że nie skosztowałaś :tak: )

i Jutrzenko dobrze, ze Udało Wam się zebrać siuśki, na pewno wszystko ok.
Kata biedna Kinia. Wracajcie szybko do zdrowia!
I Ty Asiu się trzymaj!
Kasia fajnie że przespałaś spokojnie noc, oby już tak zostało. Jak zimne nózki wyszły?
Kacha może wizyta podniesie Ci ciśnienie i szybcej urodzisz ;-) kurcze ale współczuje sytuacji.

a teraz będę oglądać "Lektora" widziałyście?

Magda "Lektora" już od dawna mam na kompie i jakoś do tej pory go nie obejrzałam ;-) Ostatnio mam ostrą fazę na horrory :-p
Weroniczka schody mamy, bo mieszkamy na piętrze, codziennie je pokonuję kilkadziesiąt razy w tą i z powrotem i zonk;-) Co do olejku to niestety tutaj tego specyfiku nie uświadczę:sorry2:
Jutrzenka seks na mnie też nie działa:-p
Uparta dziołcha mi się po prostu trafiła, po tatusiu oczywiście :-) Oliśko od samego początku narwany był, więc wyskoczył wcześniej, no to może Jessi będzie miała troszkę flegmatyczną naturą i będę miała troszkę spokoju ;-):-p

cześć lachony :-)

dzięki w imieniu kini!
nocka przespana pięknie, gorączki brak
na sen to chyba zyrtec tak na nią podziałał bo dawkujemy na noc
nie życzę dzieciakom żeby chorowały ale jak już muszą to tak jak młoda - jeden dzień gorączki i po chorobie ;-)
leki mieszam w piciu, pięknie wszystko spija :tak:
rany, kamień z serca normalnie :-) odpukać! ;-)

magda nie oglądałam. w ogóle nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam jakiś film :sorry2:
kacha ja ci się dziwię wiesz? ;-) ja się tak boję porodu, że mi by to nie przeszkadzało, że mała nie chce wyjść :-p
kasia nie z proszkiem tylko pojemnikiem na proszek ;-) jak woda przecieka w miejscach skręcenia śrubkami to powinien być zaciek od kamienia :tak:
jutrzenka a na mnie kawa nie działa :no: mogę wypić kilka a i tak idę spać :-D

co by dziś tu porobić? :sorry2:
na dwór jeszcze nie wyjdziemy...
no nic... będziemy się nudzić w domu :sorry2:
wczoraj chociaż sprzątaliśmy a dzisiaj :confused:

miłego dnia!

hejo

rany ale sie nie wyspalam, praktycznie do 3 nie zmruzylam oka, nie wiem czemu, chyba przez ta kawe i to ze polezalam troche w dzien.

Teraz pije kawke i po 11 jade do mojej siostry na herbatke.

Kata co my dzis robimy, jak kuba sie wyspi to jedziemy do tesciowa na herbatke :tak:

Weroniczka no brawo ;-):tak::-)

Magda daj jakos fotke to ocenimy te Twoje 4 litery ;-);-):-D:-D

dobra tyle ode mnie, bede wieczorkiem, paaaaa

dzien dobry
a ja dzis bez humoru...
pierwszy raz w zyciu pokłóciłam się z V:szok:
rzucilam focha i nie pojechalam na obiad do tesciów...chlopcy pojechali sami...

kata dobrze ze z Kinią oki:tak:
magda i jak tam film? podobał ci się bo ja nastawiłam sie bardzo pozytywnie po recenzjach a podobał mi sie średnio:sorry2:
jutrzenko nie bylo ikeowego szalenstwa narazie. pojechalismy tylko zobaczyc czy cos tam wybierzemy do pokoju chlopakow w miare rozsądnych cenach, no ale mamy juz wszystko upatrzone i jak juz remont bedzie dobiegal konca wtedy bedziemy szalec:tak:

moja mama pojechala wczoraj juz do domu, martwie się troche bo jeszcze nie tak całkiem doszła do siebie po śmierci babci:-(
no ale wierze ze jakos bedzie....musi byc...
w piatek bylam z damianem w szpitalu alergologicznym - pisałam wam chyba.
porobili mu wszytskie testy z krwi, poza tym takie badania ogolne, no i ponoc ostatnio popularny u dzieci jest koklusz:szok: pomimo tego ze są szczepienia...
tak wiec jako ze u damiana wciaz gdzies tam ten kaszel sie pojawia, mniej lub wiecej zrobiono mu tez badania pod kontem kokluszu, i jeszcze 3 innych chorób..

wyniki mamy za tydzien w poniedziałek...
mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:
mial tez robioną spirometrie pod ontem astmy i wyszło wszystko dobrze:tak:

zycze wszystkim milej niedzieli:tak:

witam
my dzis sie wyspalismy jak lwy morskiee
jest cieplutko i slonecznie, bylam w sklepie w samej bluzie :))
alex juz wrocilaa!
viki a co ty nic do mnie nie piszesz ?? a valdim sie nie martw ehehe to na pewno jego wina i cie przeprosi heh

znikam ale bede zagladala :))

reklama
Witka,
Ale mnie dzis łowa boli.

Viki czasami taki foch jest potrzebny dla odświeżenia ;-) a Ty masz chwilę wolnego :-D
a Mama musi się z tym uporać prędzej czy później...będzie dobrze :tak: ewnie za niedługo się zobaczycie.
I fajnie że Damian nie ma astmy :tak::tak::tak: paskudztwo

A co do filmu mnie się bardzo podobał (pomijając fakt, że nie był wesoły) wiesz może to nastawienie przed filmem, ja kompletnie nie wiedziałam o czy to będzie film, a kolega K. powiedział cytuję: " aaa to ten film gdzie cały czas młody chłopak pie... stara babę ...ale fajny" :rofl2::rofl2: niektórzy mają problemy z interpretacją. ;-)

Jutrzenka, ja bym chciała żeby kawa tak na mnie działa, ja podobnie jak Kata moge wypić litr i usnąć od razu
I moje 4litery są bardzo ale to bardzo niefotogeniczne ;-)

Kata super że Kini lepiej :tak: a jak Ty się miewasz? a dzisiaj możecie porządnie nabałaganić :-D

Kacha Ty to robić małej bojową zaprawę z tymi horrorami brrrr - nie cierpię ich ;-) jak tam dzisiaj jeszcze nie rodzisz?

Stefaka a u nas zmno :-(

aaaa powiem Wam, że mój mąż jest wstrętny i podstępny. Kupił mi czekoladę wczoraj i dzisiaj i wie, że ja na jednej kosteczce to ni epoprzestanę :baffled: i ak mnie karmi i niby rozpieszcza...a potem moje 4 litery to już nawet niefotogeniczne nie będą i zostawi mnie dla jakiegoś szczudła (chudzinki bez obrazy) a ja zostanę bez żadnych szans ....a takie tam niedzielne zawodzenie...wiecie @ ;-)

milusiego dnia!

Do góry