Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pyszna żeby tylko tak nie wzdymała... 

ochoty narobiłaś... 
No ja jestem na etapie oglądania bo planujemy zakup ale pewnie Zelmer ;-) tylko jeszcze nie wiem jaki... 

zaczelam lac wode a on stal w drzwaiach i plakal 
. Nie wiem co mu odbilo, bawil sie ladnie, mowie idziemy sie kapac a on na to niunio siata (czytaj sprzata), pozbieral wszystko, poszlismy na gore a ze w przedpokoju bylo ciemno i drzwi do lazienki otwarte a on biegl na oslep to krzyknelam uwazaj!! i juz sie mu odechcialo kapieli 

, pojechalam do siostry, wrocilam o 13:30, R spi ;-) a Kuba w lozeczku bajki oglada. Wylaczylam mu tv i poszlam, a jak zajrzalam o 14:30 to mial otwarte oczy 
.

. A powaznie to nie pomoge, mam starego zelmera jeszcze w spadku po siostrze, oddala nam jak sie nasz pospul a oni kupili takie wszystko robiacego Roboclena, co trzepie, pierze, odkurza, itd, chyba sa zadowoleni z niego ale kupe kasy kosztowal

, masakra
Ja to wszystko wciągnę :-)

I na czym polega ta turbo szczotka???

a poza tym dala bys jakas swoja fotke bo juz zapomnialam jak wygladasz ;-);-)
Niczego innego nie wciągam