reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja zamiast sie najpierw przywitac, to czytam:baffled:
Ale w koncu dziendobry!!!!:)

Elcia, to Ci nie pomoze ale moja mloda ma podobne kapciochy i jak na moj gust to sa fajne, ladne, ale ja jej rzadko zakladam, bo mi sie wydaje ze sa za cieple ( a u nas w domu wcale nie jest tak goraco)... Chyba nie pomoze jak powiem gdzie kupilam?;-)
Zrobilabym zdjecie, ale sie wstydze, bo mloda ostatnio ciastoline w kapcie powgniatala i nie wygladaja reprezentacyjnie hehe:-D
Paula, widzisz...... Amelka to dobry powod,. zeby sie na stale do Wrocka przeniesc:-) Na pocieszenie to Ci powiem, ze moze gdzies tam na gorze Ci zalicza ten dobry uczynek i do nieba kiedys pojdziesz:tak:
Jutrzenka i pewnie jak na zlosc gwarancja suszary tez sie skonczyla?:baffled: - Tak zwana zlosliwosc przedmiotow martwych...
- a moja sis miala cos problem ze zrobieniem kalendarza, nie wszystkie zdjecia jej akceptowalo, a probowalam online i smiga wszystko w porzadku. No i nie moglysmy sie dogadac co i jak bo jej mloda zaczela jeczec.... Troche dziadki beda musieli poczekac na prezent...:baffled:
Grzechotka, zdrowka dla Kuby... Nameczy sie bidulek....
Ooo...Kal.aga , jakis remoncik?

No i w ogole hello do wszystkich obecnych i tych obecnych pozniej;-)...

reklama
uuu przepatrzyłm wszystko i nic niema :((
jeny jak mi sie chce spac:( normalnie na stojaco zasypiam mała sie bawiła a ja komara normalnie przyciełam:((wstyd

Hej Kobietki :-)
Tradycyjnie uprzejmie donoszę, że jeszcze nie rodzę (ciekawe jak długo tak będę donosić :-p);-) Za to po wczorajszym spacerku mam zakwasy, a po dzisiejszym pucowaniu wykładzin na kolanach boli mnie kręgosłup, ale tradycyjnie już na Młodą to też nie działa, seks też jej nie wzrusza :-D Także niedługo będę chodziła z poobcieraną gabryśką, zgięta na pół przez ból kręgosłupa z mega zakwasami, a Jessi dalej sobie będzie siedzieć :-D
T. mi znowu dzisiaj gadał, że mogłabym już urodzić, bo on chce na urlop:-D A niech sobie z Córcią pogada jak ona taka po nim zawzięta, a nie mnie się czepia, biednego żuczka;-):-p
Miłego dzionka Wam życzę Laseczki ;-)

Elcia ja niestety nie widziałam takich ale na allegro są większe tylko z satyny... :sorry2: Oliwkę chcesz w nie przyodziać? :-)

Kacha :-D:-D:-D Ty powinnaś kabarety pisać... :-D

Pryzy tak właśnie myślę że uciekłabym stąd jak najdalej... choćby do Wrocka... :-D

Jutrzenka święta racja... z tą twardą dupą... ;-)

Co tam komu jeszcze?

Miałam klientkę na farbę ;-) więc popracowałam...

Ale wczoraj zrobiłam spore zamówienie na art do kolczyków i ozdób do włosów i trzeba bedzie wszystko do banku zanieść... :baffled::-D ale co tam...

ehhh @ przyjechała... oby do soboty trochę przeszła bo jadę na ten zlot klasowy i chciałabym się dobrze czuć... :sorry2:;-)

paula mała ma obsesje na kiti kiti -helo kity - i szaleje i chciała bym jej takie kupic juz widze jej radosc a taka biedna zasmarkana nie moze odychac i tak szukałam i nic nie znalazłam:(( jutro T pojdzie z nia do lekarza bo cos mi sie nie podoba jej kaszel i gardło ma zaczerwienieone
stefka witka

elcia dopiero zobaczylam czego szukasz! ja widzialam takie ciapki ale w malych rozmiarach. npiasz mi jaki rozmiar wchodzi w gre to poszukam

hello
przywitam się i powiem że żyję -choć dziś nie czułam tego rano!!!!
ale już jest ok,(mam nadzieję że tak zostanie)
cały dzień prawie przespałam
zaraz się kładę bo mam takie zalecenie od lekarza.
jeszcze tylko zrobię sobie ciepłą kąpiel żeby się wygrzać

zdrówka dla chorowitków

mam do Was pytanie dziewczyny
w co zawijacie dzieciaki po kąpieli......
bo u nas ręczniki z kapturem (np te z Ikea) są już za krótkie
a szlafrok mam bez kapturka.....i Kuba krzyczy że mu w głowę zimno.....

przepraszam że nie czytam -ale nie mam siły.

miłej nocki dla Was.

Hej Kasiula....:-) Ja tam tylko w recznik opatulam, nawet nie z kapturem....i moj nie krzyczy, ze zimno.....:no::-D
Kacha- no jeszcze jeszcze kobito.... do 1 lutego niedaleko.....:-D:-p;-):-)

reklama
KASIA my mamy szlafrok z kapturem
STEFCIA wkładka wewnetrzna 14,5cm niewiem jaki bedzie to rozmiar ale ma kapcie belfado i to nr 22 a inne to nawet były 23 zamałe i bede wdzieczna jak spotkasz i dasz znac tylko powiedz mi cene bo wiesz na alegro sa jakies za 60zł a takich napewno nie kupie hihihih

Do góry