reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pryzy hehe Tobie się małe łyżeczki brudzą a mi się nagminnie gubią... :szok: normalnie rozpływają się w powietrzu... :-D:-D:-D:-D

Magda to jakieś szaleństwa zakupowe zaplanowałaś?

Ewelina daj no tego makowca trochę... :-D może chociaż przepis :tak:

Anetka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!

Asia ciekawe... Tylko chyba muszę je non stop wrzucać czyste do prania... :-D bo nawet po domu w takich ufarbowanych na różowe plamy to dziwnie łazić...

Kasia Amelkowe dziąsła smarujemy Dentinoxem ;-) Właśnie się przebiła druga jedyneczka:tak::-)

Poza tym to trochę wrażeń było bo szanowny tatuś Amelki zrobił nalot ze swoją mamuśką... Niezła zadyma wyszła... :eek: ale to później może wieczorem jak znajdę czas to napiszę... ;-)

reklama
A mi Oliwier rozsmarowal sudokrem po calym dywanie....:angry::angry::angry: ale jestem zla!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wlasnie skonczylam to dziadostwo sprzatac, a to w ogole nie chcialo tak latwo schodzic:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hejka mamuśki
wpadłam na chwilkę-bo zaraz spadam sobie zrobić relaksującą kąpiel...a co..???:tak::-)
u dentysty ok.-przeżyłam :-D:-p-chyba Ewedja pytała???
wizytę miałam na popołudnie,potem jeszcze wstąpiłam do rodziców i na małe zakupy-wracając do domu przed 18-tą jechałam 25km. 40km/h :szok::szok::szok: czasem tylko udało mi się dobić do 60-tki.:zawstydzona/y:-taka straszna mgła że nic nie było widac....
pobocza białe,zlewało sie z tą mgłą :zawstydzona/y:-jakoś dojechałam.
młody kładzie się spać to zaraz cisza w domu nastanie.
-wiecie jak on wymyśla sobie zdania...:-D paść można......mondraliński jeden.

Asiu-u nas Auta do znudzenia...ja to juz na pamięć prawie znam...:szok::-D
Alex-u nas Tomek i przyjaciele też był na topie,ale auta wygrywają.
Anetko-oby Małgosi szybko przeszło.
Ewedja-ale masz fajnie z tą wiosną-podeślij i nam trochę.
Pryzy-to mogę Ci zapodać -jak chcesz???
http://www.delecta.pl/_images/produkty/fisiel_banan_272.jpg
-dobrze ze już Ci lepiej.
Paula-to gratki dla Amelki za 2 jedyneczkę.

dobry wieczor

jestem padnieta, rany kiedy bedzie w pracy normalniej :eek::eek::eek::eek:

nawet nie mam czasu na czytanie i odpowiadanie a i tak biurko i szafa peka w szwach :crazy::crazy:

mialam Wam cos naskrobac ale nie mam sily reka ruszac.

chyba sie poloze i poczytam cosik

aa Stefanka wez nie dawaj naszych fotek tak na forum, bo wiesz dziewczyny zazdroszcza :-D:-D:-D:-D

i chyba tyle narazie ode mnie

Dobry wieczór.

Ale dziś miałam pracowity dzień:tak::tak::tak: Przeglądnełam i posprzątałam Stasiową szafę, zrobiłam pożądki z butami ( część wywaliłam i posegregowałam które dla kogo będą a co trzba dzieciaczkom dokupić ) i częściowo pochowałam rzeczy zimowe. Zostawiłam tylko po jednej kurtce i czapce zimowej:tak::tak::tak: No i po takim miłym dniu wrócił mąż z pracy i wszystkich za coś poopieprzał:-:)-:)-:)-( i wten oto sposób zabrał mi cały dobry humor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A teraz szukam kaloszy dla Małgosi bo takich malutkich po chłopcach nie mam:sorry::sorry::sorry:

...a ja... idę się kąpać...

Marzy mi się walnąć do wanny i poleżeć ale niestety mam prysznic... z płytkim brodzikiem... :nerd::rofl2::-D
No nic mimo wszystko idę się ogarnąć, wydepilować, wybalsamować, umyć głowę i chyba prześpię się w odżywce do włosów... dobrze im to zrobi... :sorry:;-):tak:

Tymczasem!!!:-)

Stefanka ha ha ha :growl::-p:-D Po prostu D jutro przyjeżdża i wiesz... dwa tyg się nie widzieliśmy :-D
A tak na poważnie to musiałam wykorzystać moment jak dziecko śpi, bo ostatnio usypiam pierwsza, a kąpiel przy Julci wygląda tak że ona sobie siedzi na kiblu a ja muszę się kąpać przy otwartej kabinie :eek::laugh2::laugh2::laugh2: a nasza mini łazienka wtedy pływa... :eek::rofl2: nie wspomnę co by było jak bym głowę myła :szok::-D

No ale juz po wszystkim... ;-)

Nie ma was? To sobie idę... ;-)

Ostatnia edycja:
hejka!

Aga jak po szkoleniu?
Jutreznko no dzis piatek to sobie odpoczniesz:tak:
Asia to dzis juz pewnie mega dobry humor masz;-)
Magda rozrzutna baboooo:rofl2:
Paula no az na bb czuc jak ładnie pachniesz;-)i fajnie ,zeTwoj wraca,co razem to razem:tak:
Alex przynajmniej sie nie nudzialaś wieczorem...:-D
Pryzy pamietaj o okularkach! a teraz jak to czytasz masz je na nosie????
Weroniczka pracus jestes!
Ewedja zazroscimy wiosny:tak:
Majosiaaaa:-)
i dziekuje laseczki za karmienie kotka...niestety strona zamknieta...buuuu.....za duzo osob w to grało i strona była zbyt przeciazona....no nic-powiedzmy,ze Fredzia wyjechala na wczasy;-):-D
Katka hej,hej!;-)
i reszta kobitek hejka!!!:-)

:-):-):-)
milego piatku!!

reklama
Hej
weroniczka-
ja dawałam takie suszone ale ze słoiczka gerbera:tak::tak:
dota- na szkoleniu było średnio przyjemnie :confused2:nudy
paula- takiego przeżycia jak wtedy z tym butem nie da się zapomnieć:-D:-D:-D
anetka- zdrówka dla Madzi
kasiamaj- a jak twoje przeziębienie przeszło?

mnie coś bierze:wściekła/y:tzn. jakieś choróbsko, M. chory, moja mama chora jeszcze brakuje mnie do kompletu:sorry:

dota-
co się stało z kotem?

Do góry