reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata-weź Ty o wojowaniu nic nie mów. :szok: ...rany ale młody dał dziś czadu...

a no i muszę go jeszcze pochwalić...bo wczoraj w nocy ok 1-ej wstał i zawołał siusiu :tak: i poszliśmy do kibelka i do rana sucho.

tak mnie coś naszło żeby sobie krale pomalować......hmmm tylko kolor nie wiem jaki???

lecę wojować z tymi portkami....może coś mi wyjdzie???? :)))))))

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor

rany jak dobrze ze to juz piatek wieczor.

dzis w pracy to nawet nie mialam czasu poczytac, jakies wariastwo, do teg oostatni dzien miasiaca i tak jest zawsze :crazy:

padnieta jestem jak kon po westernie.

do tego cos mnie brzuch pobolewa, chba @ bedzie :sorry:

jedyny plus tego calego wariactwa w tym tygodniu to wreszcie kupilam sobie jeansy w ktorych dobrze wygladam. Tak to w sklepach same rurki byly w ktorych ja z kolei wygladam katastrofalnie (ja z tych niskich a jak dla mnie rurki dla wyzszych osob sa. I bylam calkiem zalamana bo mam tylko jedne dobre :angry::angry::angry::angry:. A dzis pojechalismy do Carreoura po takie zwykle zakupy i w tym budynku jest sklep South and Soda czy jakos tak. Piewrszy raz tam weszlam, fakt ze wyboru nie bylo bo to kolekcja zimowa i mialam tylko takie rozmiary jak jej zostaly i tylko jedne w moim nr ale akurat dobre i mi sie podobaly :tak::tak::tak::tak:. Kolorek jasny, taki cienki jeans wiec na wiosne fajne. A i cena fajna bo o 50 zeta przecenione :tak::tak::tak:
JEszcze tylko z jedne bym chciala jakies sobie kupic :crazy::crazy:, tylko zeby na moja szanowna d.... weszly i zebym jakos wygladala (bo ja tylko w prostych nogawkach dobrze wygladam)

i chyba narazie tyle ode mnie bo musze przelwey porobic. I jak zdaze to zgrac wszystko z kompa, pospisywac adresy bo R mi system przeinstaluje i sformatuje dysk. Tak mi juz muli ten komp ze szok. Chyba sobie xp narazie wgram bo mi vista zamula lapka. A jak kupie pamiec to moze wroce do Visty bo ja lubie :tak:

a jutro ide z kuba do sali zabaw, jakas nowo otwarty, zobaczymy co i jak

sorry ze tak nic do nikogo ale nie mam sily zeby cos madrego sklecic.

no to zmykam jakby nie wrocila to mowie dobranoc

narazie sie chyba wsptrzymam z reinstalacja systemu, moze kupie kosci pamieci a potem pomysle ktory system wybrac :-D:-D

odpisze co nieco ale uwaga polecę cytatami :-D:-D:-D

No i po takim miłym dniu wrócił mąż z pracy i wszystkich za coś poopieprzał:-:)-:)-:)-( i wten oto sposób zabrał mi cały dobry humor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ehh faceci

sialala wyplata przyszła ...jutro jej już nie będzie :confused2::rofl2:

ehhh to cos jak u mnie, kupilam pare rzeczy spozywczych i chemicznych (nic wielkiego ale wszystko kosztuje :no:), porobilam czesc przelwow co jest na poczatku miesiaca i tez jakby se wyplata rozplywala :crazy:. Rany ile to zycie kosztuje :angry::angry::angry:

uu paula a co to ?? juz na swieta wielkanocne sie pucujesz ??

hehe no Paula dzis sie wypucowala, na swieta odlamie brud i bedzie jak nowa :-D:-D

Po prostu D jutro przyjeżdża i wiesz... dwa tyg się nie widzieliśmy :-D

ojj bedzie sie dzialo :-D:-D:-D

i dziekuje laseczki za karmienie kotka...niestety strona zamknieta...buuuu.....za duzo osob w to grało i strona była zbyt przeciazona....no nic-powiedzmy,ze Fredzia wyjechala na wczasy;-):-D

nie ma za co, w koncu glodnych nakarmic...... a kto te wczasy sponsoruje ;-)

mnie coś bierze:wściekła/y:tzn. jakieś choróbsko, M. chory, moja mama chora jeszcze brakuje mnie do kompletu:sorry:

zdrowka zdrowka zdrowka :tak:

Zaki na nocniku i siedzi przy swoim komputerku i uczy sie wloskiego dobre i to chociaz po komputerku slowka powtarza bo po mnie nie chce

a jak do niego mowicie?? od razu w kilku jezykach??

Kuba ma dziś dzień mądralińskiego-siedzę w kuchni i wołam go-...Kuba chodź zjeść kropelki...a Kuba odpowiada z pokoju ....CIO???-NIE SISIE....-(czyt.co..nie słyszę...)
albo narozwalał zabawki i mówię do niego że jak nie pozbiera to mu wyrzucę a on-NAPEJO....... (czyt.na pewno) .

hihihih dobre :-D:-D:-D. Kuba juz tez jest bombowy. Tak gada ze az serce sie raduje :tak::tak::tak:.

dzisiaj spacerujemy z młodą bo wiosna za oknem :-)

ojj moze i wiosna czasami i u nas ale takie mamy bloto wkolo domu przez ta ilosc sniegu ze spacerowac sie nie da, no chyba ze w miecie po chodniku :sorry::sorry:

oby wszedzie było tak ładnie...my uciekamy zaraz nad morze....i jutro i pojutrze...jesli bedzie ładnie:tak:

zolza !!!!!!!!!

Ja sie przez Was zadoluje z ta pogoda:baffled:;-) Ja tez chce wiosny!!!;-)...))

nawet nie wiesz jak ja chce :-:)-(

Jak mi się marzy chociaż jeden wolny dzień, żeby tak sobie z Wami tu posiedzieć i niczym się nie martwić :sorry:No ale cóż sama chciałam kolejne dziecko no i mam ;-) Nie zmienia to faktu, że kolejne też będzie (albo będą) :-)

hehe i jak tu takiej dogodzic :-D:-D

wracamy z dworu, starszy sąsiad (koło 70-tki) stoi koło windy w krótkich spodenkach (był po coś w piwnicy)
kinia oczywiście: dzień dobi dzień dobi... za chwilę patrzy na jego gołe nogi, zaczyna się śmiać i pyta się go: co ty lobisz? :-D masz gołe nogi! :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

Asienko jak ja Cie rozumiem, tez jakas padnieta ostatnio jestem, chyba dlatego ze do 30 tuz tuz :sorry:

Alex witaj wiosennie

jak kogos pominelam to caluski cukierki ciasteczka :-D:-D:-D (ale caluski takie wiecie ... no ... w policzek czy czolko, nie takie jak ostatnio ze Stefanka :-D:-D)

ufff i splodzilam

nic madrego ale powiecie ze Was caly tydzien zaniedbywalam

Weronika palę w piecu drzewem :-D:-D:-D Masz czasem pomysły... :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kata hehe Kinia artystka będzie jakich mało...:-D:-D:-D
A "Galerianki" polecam :tak: mi się podobał. Takie prostackie te bohaterki ale generalnie film otwiera oczy na tą inną stronę której do końca sobie nie wyobrażamy.

Jutrzenka to fajnie że kupiłaś coś na 4 litery. Od razu humor lepszy, nie? ;-):-)

Kasia to super że Kuba wstał w nocy. :tak:

Ewedja hej!!!

Spadam pod prysznic bo D zaraz będzie :-):-):-):-) paaa....

ojj Paula lec lec :-D:-D:-D

a z noszeniem drewna wspolczuje :no:, u nas R nosi ale jak nalozy sobie taki kosz co mamy do kominka to ledwo to niesie :sorry::sorry:.
Jak ma miec sluzbe to mi naniesie zawsze a jak mi zabraknie to z przed domu sobie po 2-3 kawalki nosze bo ciezkie jak diabli :crazy:

Stef co tam powiesz bo ide spac ;-)

reklama
Do góry