reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej kobiałki

kacha ja też czekam - na dobre wieści czekam...

u mnie lepiej :tak: katar trwał mniej niż 7 dni :-p
pogoda piękna!
t. miał 2 dni wolnego więc sobie spacerowaliśmy...
poza tym nuda nuda nuda... :sorry2:

słonecznego dzionka życzę!

p.s. kurde coś ta zima nie chce odpuścić :-( jak tak dalej pójdzie to nam święconka w kwietniu zamarznie :-p

Niestety nie mam dobrych wieści:-(
Dzięki Dziewczyny za modlitwy i kciuki. Po nocy wydawało się, że drobnymi kroczkami do przodu, ale niestety nie :no: W nocy nie było potrzeby reanimacji i wydawało się, że będzie już tylko lepiej. Niestety najnowsze wieści od Ani są takie, że Madzię reanimują co chwilę i przestała reagować na jakiekolwiek leki, z chwili na chwilę jest coraz gorzej :no:Ania z Kamilem mają czekać pod telefonem, bo w każdej chwili Madzia może odejść :-(O 16 kolejny raz zostaną wpuszczeni do Madzi, mam nadzieję, że Niunia da radę wbrew wszystkim słowom lekarzy, Ona cały czas walczy i uparta jest w tej swojej walce.

Czesc
U nas tez pieknie, wiec spacerek obowiazkowo byl... i to dlugi....Ja padam, a czort dalej szaleje.....:tak::-)

Wczoraj troche Was poczytalam, ale juz nic nie pisalam, tak mi sie smutno zrobilo na wiesc o Madzi....:-( Ja jeszcze strasznie mocno trzymam kciuki i wierze, ze bedzie lepiej....

Dota- tak, zalapuje sie jeszcze na Wielkanoc, ale zaraz po niej wracam... Z P juz lepiej, normalnie gadamy, ale i tak rozlaka sie przyda... u nas przynajmniej zawsze sie sprawdza.... odswierza niejako zwiazek....:tak:
Sylwia- tak, te bilanse tutaj, to takie smieszne. Babka sie tylko pytala rozne rzeczy i cos odchaczla i tak z 10 minut i po sprawie.....:-D
Aga- a no wlasnie nie wiem co ze stefanka.... hm, sama sie zastanawiam.... na gg probowalam ja zlapac, ale nic....

Ostatnia edycja:
Kochane Madziula powiększyła grono Aniołków, śpij spokojnie Maleńka (*) Już nic Cię nie będzie bolało, byłaś dzielna do samego końca Walczycielko...

reklama
:(((( jakie to nie sprawiedliwe:(((( mała kruszynka tak pragneła zyc:(( .....oby było ci tam dobrze aniołku
[*]
[*]
[*].....

Do góry