reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jejciu co tu napisac, kiedy tak smutno sie robi.... Niech maly Aniolek czuwa nad swoimi rodzicami... Ile to sie dzieciatko musialo nacierpiec.... :-:)-:)-(
A tu czlowiek sie przejmuje jakimis swoimi glupimi, drobnymi dolegliwosciami......

dzien dobry.

Szczerze mówiąc miałam nadzieje,ze przeczytam zupelnie cos innego......
wspołczuje rodzicom.......boze jak to musi bolec........................:-(

My po spotkanku z Kasią i Jej chłopcami...I moge napisac,ze ten czas zbyt szybko leci....tak nam szybko zleciał wieczór,szkoda było się rozstawać...Dzieci grzeczne-bawiły sie bardzo ładnie, nasi mężowie znaleźli wsóplny temat-czasy studenckie....śmiesznie było.....Moze jeszcze uda nam sie soptkac jutro-zobaczymy....no a napewno spotkamy sie w maju-teraz my jedziemy do Majoszków;-) A to wszystko dzieki forum bb:-)-inaczej bysmy sie nie poznali:tak:

A wiecie jak Kuba mówi,o rany:szok:całymi zdaniami i jest bardzo grzeczny,ja myslałam,ze to moje dziecko jest grzeczne....nie,nie;-) Kuba jest bardzo posłuszny:-) ale nachwliłam Majoszków..hihi...ale jestem naprawde pod wrazeniem;-)

no i tyle...ide sbie zrobic kawke,mały zasnął wczoraj bez kąpieli,bez kolacji....

udanego dnia dziewuszki,dzis piątek :-):-):-)

pozdrawiam:-)

I ja sie witam piatkowo....:-)
Moj chlop ma dzis jakies badania, bo go od dluzszego czasu cos w boku kulo.... trzymam wiec kciuki.... Co prawda ostatnio sie klocilismy, ale tak na prawde nie chcialabym, zeby cos temu chlopu bylo.....:no:

Dota- dobrze, ze spotkanko sie udalo... na pewno bylo wesolo.... Ciekawe czy Kasia powie tez tyle dobrego o Tobie....:-p:-D;-):-)

Biedna Madzia....:-:)-:)-( To straszne:-( A jaki bol rodzicow.....:-:)-:)-( Spoczywaj w pokoju aniolku....:-:)-(

dzień dobry
i ja się witam.-poczytalam troche przykre to co spotkało Madzię i jej rodziców-niesprawiedliwe...tak nie powinno być.aż łzy same kręcą się w oczach :wściekła/y::-(śpij spokojnie Madziu.
[*]
[*]
[*]

co do spotkania z Dotką i jej ancymonami :-)-muszę napisać że spatkanko bardzo udane!!!!:tak:
moje chlopaki się nabawili nacieszyli naładowali akumulatory towarzysko.
Kubuś z Krzysiem fajnie się bawili.Krzysio ma takie łaskotki :-D:-D-fajnie się chichrał :-D:-D
kuba teraz biega cały czas z motorkami od Krzysia i wola "motoj mam-pać.siajny nie."...????
J też zadowolony jak się rozgadał to biedny
krzysio mało nie został zagadany:tak::-)-już mówi o spotkaniu majoszkowo-majowym :-D
a i Frodzio-taki towarzyski.:tak:tylko bidaka zamknęli żeby nas nie zjadł :szok::-D:-p
mam nadzieję że nam się uda spotkać.i Dotka nie zawiedzie.(może ktoś jeszcze chce wpaść) na bibę -zapraszamy.będzie wesoło.
Alex-muszę Cię zawieść i również pochwalić Dotkę.....:tak::-p-fajna babka.

trochę dziś pogoda się pogorszyła,mamy zamiar wpaść do Ikea-a potem ruszamy na imprezę ur.do maca-J chrześniak ma dziś urodziny.

hej piątkowo!

kacha strasznie współczuję rodzicom :-( matko! nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czują po stracie dziecka i wyć mi się chce :-( madziu [`]
dota kasia super, że się spotkałyście i że spotkanko udane :tak:
dota a jak krzysiowi śpi się w nowym łóżku?

moja zajada cukier z cukierniczki :baffled:
t. dzisiaj idzie po pracy na jakąś imprezę - babka odchodzi na emeryturę, więc cały dzień jesteśmy same
za oknem buro i szaro, mała zaczyna mi smarkać :sorry2: zaaplikowałam jej rano marimer i syrop bo miała gorączkę. ale na razie oddycha przez nosek więc jest nieźle. chyba, że ją potem ruszy :dry:

miłego!

ja wczoraj widziałam Krzysiowe łóżko na żywo fajnie wygląda ;)

nie poznaje mojego dziecka ....jakaś szalenizna w niego wstąpiła.....
muszę mu kupić chyba wózek dla lalek...bo zapyla takim od Jagody aż się kurzy. ;)

wpadnę może wieczorkiem...bo chyba się zbieramy na zakupy.

Kasia,Kasia:-)a Krzysio spał z tym traktorem od Was,teraz tez sie nim bawi:)
Katka a dobrze mu sie śpi-nie narzeka;-)
dbaj o ta swoją panienkę-zdrówka dla Kini:tak:
Alex i dla Twojego chłopa tez zdrówka:tak:

ide sobie herbatke zrobic i zjesc troche łakoci-zostały z wczoraj,no przeciez nie mogą się zmarnować...:-D

jedz jedz docia tobie w boczki może pójść ;-)
z krzysia taki śpioszek, że obojętnie gdzie jak widać - byle podusia była :-)
nie spadł ci?

reklama
Do góry