reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia nieeeee mam;-) karpatka jest dobra ale jakos to nie jest moje ulubione ciasto;-) ja sobie codziennie kupuje paczusia i ptysia:-) a małemu strucle drozdzową:-)

co to znaczy ptys moze byc!!!??? ja Ci dam!juz na mojego ptysia sie czaisz:wściekła/y::-p:-p:-p

dobra zajme sie jeszcze Waszymi drzewkami i spadam!

Ostatnia edycja:
Dotka-na wszystko co ma krem...:-D oczywiście słodki i pyszny (bo takiego do twarzy nie ruszę :-D:-p)

znów mam jakieś poloty z tym netem.....wrrrr.....

a i proszę ładnie-nakarmić moje drzewko :-D:tak:

Ostatnia edycja:
dota never! zima sio!
kasia na jaki fotelik się zdecydowaliście? my chyba na zimę kupimy bo mała teraz z kurtki wyskoczy i będzie luz jeszcze ;-)

może dzisiaj nad wodę wyskoczymy pospacerować :confused:

drzewka karmię...

czytałyście???:-D:szok: -co to teraz zrobić sobie nie mozna...:-D:-D:-D:-D:-p
Uwaga na łatane dziewice - Facet - WP.PL

Kata-hej my kupujemy taki
WYPRZEDAŻ ! FOTELIKI ARTI ZETO 9-36 KG-NOWE KOLOR (952149761) - Aukcje internetowe Allegro
kolor ciemno niebieski bo ten co mamy też jest blue więc nie chcemy żeby tak kolorowo było....:-D:-p kumpela ma podobny i mówi że fajny.-zobaczymy???
my teraz mamy taki na bazie-ale Kuba marudzi że mu nogi się nie mieszczą :tak::baffled:

wczoraj leciały nad naszym domkiem żurawie więc chyba ciepło idzidzie???

Ostatnia edycja:
Czesc..:-)

Dota- nie, jeszcze nie pojechalam...:no: Dzis jeszcze jestem z wami... jutro jade...:tak::tak::-)

Kasia- ja kiedys juz slyszalam o takich zabiegach....:-D:-D:tak:Paranoja!

A ja jeszcze dzis lece do centrum zobaczyc sie z tesciowka... ale to na chwile... a potem pakowanie....:tak: Na obiad zamawiamy chinskie, wiec nawet gotowac dzis nie musze :-)

no Alex-paranoja :-D

posprzątałam graty co na strych do wyniesienia
spakowałam też Kuby grube czapy-nastawiłam się że już tak zimno nie będzie :-)
oby to moje nastawienie mnie nie zawiodło :-D:-p
idę łeb zmyć -bo jak ja taka czarownica lekarzowi sie pokażę :-D
gotuję rosołek i mięsko na zimne nogi-chyba Kata Ty tak lubisz...:confused::-D-to jak coś to zapraszam :tak::-);-)

o widać wiosna idzie-bo dziołchy pewnie spacerują.

Kata-ta Twoja brzoza już mi sie w kompie nei mieści :szok::-D Ty ją chyba czymś nawozisz....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry