reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my już po obiadku, małej nie kładę choć sama bym się zdrzemnęła - brzuszek pełny to i spać się chce :-D
mała robi babki na niby na dywanie i coś nawija do siebie :-) och, spragniona dworku ;-)

paula kusi kusi ;-) przymierzę i zobaczę :tak:
u nas też ciepełko ale wieje strasznie :szok:
byliśmy nad wodą i głowę chciało urwać :szok:
dota z tą kluseczką to trafiłaś :-p my też wróciliśmy to kapać zaczęło ;-)

no i mamy wiosnę :-) dzień wagarowicza chyba dzisiaj nie? tylko skąd tu zwiać? :-D

reklama
Kata zwiej z domu ;-) T. zostanie z Kinią, a Ty sobie zaszalejesz:-p
Co do stosunkowo udanych nocy i wieczorów to niestety Młoda ma doskonałe wyczucie czasu kiedy włączyć syrenę alarmową ;-) Nasz najlepszy środek anty :-p
Wygnałam T. na miasto po nowy odkurzacz, Młoda się buja, a Prezesik śpi, ech jaka błoga cisza :-D

hejka:-):-):-)

o rany cos mi sie poprzestawiało i spac nie moge:-D:-D

Alex dojechałaś???? i kogo ja teraz bede dreczyc,męczyc.....no kogo???:-p;-)

Kasia a z kim tancowałaś???;-)

Ewedja trzymaj sie!!!

Kata cycata...hihi....cycata,cycata....:-D:-p

Jutrzenkooo jak zakupy???

Paula to rajstopki do plaszczyka??? fiu fiu;-)

Weroniczko
a jak u Was????????????? slyszałam w radio,ze u Was był piekny łikend;-) to pewnie spacerkowaliscie sobie;-):-)

Madzia?????;-)

kurcze chyba nigdy tak sie nie cieszyłam z wiosny:tak::-D jest pieknie!:-)

to co? miłego poniedzialku!
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

bry :-)

kacha moja próba nawiania z domu spełzła na niczym bo się rozpadało - taki pierwszy wiosenny deszczyk :-)
dota o co chodzi z tymi kolorami? :baffled:
kasia ty uważaj z tymi tańcami żeby ci jakaś tancerka go go się nie urodziła :-p

póki co ciepło, bez wiatru ale i bez słońca...

hej
my już od 6-ej buszujemy-młody wstał razem z J jak ten do pracy sie szykował i już nie zasnął :-(-Dota-jak nie możesz spać to przypilnuj naszego dziabąga....bo ja z chęcią bym sobie pokimała :tak::-p:-)
oglądałam taniec z gwiazdami :-p -Kata-co do tancerki...hmmm...ja już w brzuchu czuję nieziemskie wygibasy :-D:tak:
u nas pogodowo ok...choć bez słonka.
czekam dziś na kuriera z tym fotelikiem...ciekawe o której się zjawi???
Basia-paczkę mogę dziś wysłać-daj tylko znać.
udanego dzionka dla Was...;-)

reklama
uuuu kasia to będzie bardzo żywiołowa dziewczynka bo miałam tak samo :tak:
raz jak mi szalała to normalnie aż brzuch mi się wciągał bo za pępowinę ciągnęła :szok: (zresztą przy porodzie miała owiniętą wokół szyjki i t. nie mógł przeciąć :-()
kinia strasznie fikała w brzuchu i teraz mam :-p

Do góry