reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ciekawie wyglada fryzurka:tak: to bedziesz blondi???;-) no to ta niebieska kurtka bedzie super pasowała;-)

reklama
mamy kilka....:-p
rozpisalismy sobie nawet na kartce...:-D:-D:-D:tak:
i dalej nic nei wiemy :szok::-:)rofl2:

MAJA,NATALIA,ZUZANNA,AGATA,WIKTORIA,JULIA,AMELIA,EMILIA,LENKA,NINA............

niektóre śmiesznie pasują do nazwiska....:-) np.Maja-ale nam się podoba już Kuba miał być Mają :-p
chciałam Lenka-ale mój kuzyn daje swojej córce (Iwona jest w tym samym tyg.ciązy co ja)-to tak głupio takie same imiona.....

wołam Kubę (BO TAK CICHO W POKOJU SIE ZROBIŁO) -a on krzyczy NIE....!!!! NIC ROBIĘ!!! :-D:-D:-D:-D

jakaś francowata mucha nam się obudziła-siedzi gdzieś w oknie na poddaszu-w futrynie i bryczy wredna!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc...:-) Dojechalam, dojechalam....:-)
U mamy fajnie, tylko leje w tym Szczecinie zupelnie jak w Anglii...:baffled:

Dota- zawsze mozesz mnie podraznic...:tak::tak::-D
Kata- te kolory Doty, to pewnie od tego ze rano juz zarzyla porcyjke endorfin.....:-D;-)
Kasia- ja stawiam na E milia....:-D:-p;-);-)brzmi prawie jak e- mail.....:-D:-D;-)A tak serio, to Lenka rzeczywiscie super! Szkoda ze juz zaklepane....:cool:

Kasia mysl....ciekawe co wymyslisz;-)

ooo Paula hej! jej Ty to jestes dobra zona:tak:wałowke mezowi....;-)

Katka i ja jestem bardzozłamatka....mhy;-)

kurde mewa mi narobiła na szybe....wiesniara jedna:baffled::-D pewnie Alex ją przysłała:-p

ide okno umyc:crazy:

reklama
kasia ładnie ładnie :tak: gdybym miała jeszcze jedną córeczkę to nosiłaby imię helenka albo hania :-)
alex to przywiozłaś deszczyk ze sobą ;-) ma się rozpogodzić :tak:
dota :-D

mykamy na spacerek...

Do góry