reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no właśnie -tylko weż człowieku coś tu wymyśl....:-D:-p
Dota-to wredniacha jedna tak Ci narobić kłopotu :-D
Kata-też ładnie.:tak:
Alex-podobnie...:-D:-D:-D:-p

kuriera jeszcze niet......:sorry2::dry: -i teraz weź tu czekaj......

zrobiłam pieczareczki i czekamy na J z obiadem.

na spacerek nie poszłam bo J młodego weźmie na dwór jak bedzie drewka rąbał
a ja sobie skoczę do miasta.

co porabiacie????

reklama
ooo kasia jest a ja dopiero usiadłam :-)
mała drzemie
ale się wybiegała na spacerku. zakolegowała się z jakimiś dwoma dziewczynkami, które miały wózeczki z lalkami i chodziłam z przedszkolem po parku :-p
zdjęcia zmniejszam i trochę kinka wam pokażę ;-)

haloooo leniuszki:-):-):-) ale pustki......wiosna przyszła to pewnie na spacerkach jestescie;-)

:-):-):-):-)

Mój Mufinek śpi....tez chyba sie polozę/albo połozymy...hihi:-p

Heeeej!
I ja sie witam, chciaz czytam i pisze juz tak od 1,5 h:baffled:
U nas troche kiepscizna z ta pogoda, ale nie jest tragicznie.... Fajnie niedziele spedzilismy, bo ze znajomymi w parku bylismy (brzydko bylo jak fiksior, ale z godzine posiedzielismy) Dziewczynki kaczuszki pokarmily i ciut po placu zabaw pobrykaly - byl caly ich, bo normalni ludzie w domu siedzieli;-):-D No a potem na ploteczkach i pizzy posiedzielismy u tych znajomych w domu i tym sposobem Kaya poszla spac dopiero o 9:30:sorry2:
No i szok w dolinie dzisiaj... dziecko mi nie plakalo w przedszkolu jak wyszlam:szok: Nie nakrecam sie za bardzo, bo to pierwszy dzien po weekendzie, to znow cos nowego, ale taka ulga ze nie wiem...:tak:
I wydaje mi sie ze mimo wszystko Kaya juz sie nudzi z nami w domu, chyba jej dzieciakow brakuje:baffled: Ale tak fajnie jak jestesmy te 2 dni w tygodniu wszyscy razem:-)

Kata, no to musze Ci powiedziec, ze w razie jakby kiedys cos, to tez obstawiam hanne albo helen:tak::-)
Totka, hehe znaczy Dotka ales mnie z ta mewa ubawila:-D Bezczelne ptactwo tak ludziom okna obsrywac!!!! My od morza daleko ale tez full mew jest i wczoraj malo na nas nie narobila ktoras, ale na szczescie obok spadlo:cool:

Zle matki, jak mozna dziecko przed tv karmic! Wstyd!:-p Hehe, nasza tez oglada i moze to nie najlepsze, ale duzo sie nauczyla slowek z bajek i ma niesamowita pamiec, a ze przy jedzeniu.... no coz czasem latwiej wcisnac niejadkowi:baffled: I lepiej bajke obiecac niz cos slodkiego na przyklad....
Alex, w sumie dlaczego nie e-mail??? River, Hope i tym podobne, to e-mail tez nie brzmi zle;-)
Kasiamaj jak juz o tych imionach...:-) Kolezanka z klasy nazwala swoja coreczke Pola i tak sobie tez pomyslalam, ze bardzo ladne imie (no mi sie podoba)...
I powiem Ci, ze jak sie miala Kaya urodzic, to R kuzyna zona byla tez w ciazy (tylko ze rodzila w sierpniu) i tez sie przypadkowo wydalo, ze chca corke Kaja nazwac... I myslelismy zeby naszej z tego powodu zmienic imie, ale tak sie juz przyzwyczailismy do tej mysli i na tyle nam sie podobalo, ze zostalo (jedyna roznica ze przez Y piszemy, bo z J smiesznie by mogli wymawiac tutaj :tak:)
No i tesciowej bracia swoich synow nazwali Piotr, wiec u nas w rodzinie to taki dubel to chyba norma:-D
Paula, rozpieszczaj chlopa, rozpieszczaj....:-D Mam nadzieje ze on tez dla Ciebie taki dobry jak do domku przyjezdza:tak::-)
Jutrzenka, a moze byscie tak sobie wyasfaltowali ten podjazd?? Na pewno nie wyglada tak ladnie jak kostka, ale chyba znacznie tanszy co? (tu sie moge mylic, bo sie nie znam)...
W Mtl-u bardzo czesto widze asfalt na podjazdach....zawsze to jakies utwardzenie nawierzchni i problem blota znika... Tak sobie przypomnialam, ze macie takie problemy po zimie....

Dobra znikam fasolke po bretonsku wstawic, bo za mna chodzi no i troche mieszkanie ogarnac i sobie obiecalam, ze jak Kayi w domu nie ma to w szafach przeglad stopniowo porobie:tak:

kurde mewa mi narobiła na szybe....wiesniara jedna

dota ty chyba zapomnialas skad pochodzisz hehehe

mewe mi bedzie od wiesniar wyzywala !!!

alex zaluj bo u mnie wiosna!!

no i na koncu tradycyjnie sie przywitam
moim mottem tygodnia jest 'przetrwac do piatku' hehe

hejka
no kuriera się nie doczekałam...
kupiłam sobie za to spodnie dresowe-żeby mieć w czym po domu chodzić-bo w dresach najwygodniej :tak:
młody dziś się wyszalał na dworze że hoho..ja pojechałam do miasta a on z J buszował po podwórku...ponad 2 godz.jak wróciłam to mały cały w błocie :-D:-p nawet na twarzy :szok::-)
nie wiem co oni robili ale nawet do domu nie chciał iść......tak mu sie spodobało.

zachciało mi sie mleka truskawkowego-to sobie pociągam łaciate :-p

młody idzie spać-to cisza w domu zapanuje.:-)

co tam porabiacie???

Pryzy-Pola też fajnie...ale u nas J wujcio ma labradorkę i ona wabi się Pola :tak::cool2: no i brawo dla Kayuni za odwagę.
Paula-jak tam po wizycie kumpeli fumfeli :-):-p:confused:
Jutrzenko-gdzie Ty?
Kacha-co u Was???
Kata-gdzie ta fryzurka???obiecana....:-p
Dota-wyspałaś się???:-p

czołem babiniec ;-)
ogłaszam wszem i wobec że odzyskałam swój laptopik sialala
do zobaczenia potem, jak tylko Młodzież pójdzie spać ;)
Buziolce

madzia no normalnie musisz częściej wpadać bo trza drzewo podlać :-) katar już pożegnaliście na dobre?
kasia ja też dresówki nosiłam, wyciągnęłam gumkę i przypięłam szelki :-D najwygodniej ;-)
dota pospaliście? :-p
paula coś normalnie ostatnio oszczędna w słowach jesteś :-p
pryzy a to cię kajka zaskoczyła :-) zuch dziewczyna!
mamy ten sam gust jeśli chodzi o imiona :tak: moja o mały włos by kają została :tak:
a jutrzenka jak sobie wyasfaltuje podjazd to normalnie hameryka będzie :-)

reklama
kata a co ty tak omijasz temat swojej nowej fryzurki ??
magda jak tylko polece to dam znac :)
kasia maj ja tez dobrze wspominam hehe spodnie do jogi dla ciazowek
paula, jutrzenkaa co slychac lalunie ??

Do góry