reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

melduje ze zyje dla osob troszczacych sie o biedna Jutrzenke, cmok cmok cmok lalunie ;-):-D

tylko tyle napisalyscie ze nie odpisze indywidualnie bo nie mam sily :baffled::baffled::baffled::no:. Ale sie usmialam, prosze czesciej takie rozmowki :-D:-D:-D

kurde u nas jezioro juz wkolo komu, R dzis trochje odpompowal, jutro dalej bedzie z tym walczyl.
Ma byc cieplo do piatku to ciutek obeschnie

Pryzy ja bym chciala kostke :tak:, jak R pojdzie na emeryture i wezmie odprawe to sie dorobimy :-D:-D:-D

melduje ze zakupy ok, kupilam sobie bluze w Crossie za 30 zl :tak::tak::tak::tak: fajowa :tak:. R koszule za 40 :tak::tak: w Housie przeceniona ze 100 :szok::szok::szok::szok:. I kubie 4 rzeczy :tak::tak: (w tym koszulke na lato za 9 zl przeceniona z 35 :tak::tak::tak:, ) wiec jestem zadowolona. Na fajne ceny trafilam, o ponad polowe tansze rzeczy kupilam. To w Factory w Ursusie. Bylismy jeszcze w zlotych tarasach ale tam takie ceny ze szok, zadnych obnizek teraz nie ma wiec drogo jak cholera :no::no::no::no::no:. Jedynie w SMyku wylukalam bluze dla kuby dwustronna :tak::tak::tak::tak: z wyprzedazy jeszcze zostala :tak::tak::tak:.
No nic czekam teraz na letnie wyprzedaze ;-);-);-)

Kata pokaz fryzurke

Paula a gdzie obiecana fotka w plaszczyku ;-)

witam Stefcie i Magdzie ponownie :tak:

pozdrawiam Was lalunie i chyba sie odmeldowuje, padam na pysio, ta praca chce mnie wykonczyc :confused::confused::confused::confused::confused:

hehe Alex tomów kiedy będziesz na lato w Polsce to wtedy wakacji nie zaplanuje, zeby na złą pogodę nie trafić ;)
Stefanka czekam
Kata, dzięki, ja załatwiłam sobie zatoki na dobre :/ ale byle do wiosny... a to juz :-D

Jestem taka padnieta że zasnęłam w trakcie jak Młody jadł kolację. Grzeczne dziecko położyło się koło mnie i tez zasnęło. Już go przeniosłam do łóżeczka i sama chyba pójdę w kimono

Edit
Jutrzenka współczuje jeziora :/
a propos m jak miłość..podobno Grazyna pójdzie do więzienia haha ...o tile jużnie poszła...bo już dawno nie ohlądałam :sorry:

Hej!!!

Kata bo ciągle mi czasu brakuje na dłuższe klikanie, ale obiecuję poprawę...

Co do modelowania to :no: nie lubię takich typowo fryzjerskich modelowań... no chyba że to jakieś wyjście lub życzenie klientki... ;-) generalnie staram się jak najbardziej naturalnie ułożyć włoski :tak: troszkę szczotki, prostownicy i mało lakieru na co dzień ;-):-D nie to żeby z oszczędności :-D:-D:-D

Dota hehe to teraz fatum od Alex nad Tobą zawiśnie... :-D

Stefanko oglądam "emkę" Ty pewnie też... :-D

Jutrzenka współczuję błota.. :baffled:może uda się wymyślić coś na ten podjazd ;-)

Kasiamaj super że wszystkie wyniki badań małej Majoszkowej są dobre :-)

Pryzybela to może Kaya się po malutku oswaja do nowej sytuacji:-)

Magda hej!!! To mówisz laptop ocalony? :-);-)

Co tam komu jeszcze?:-):-D

Bo zaraz idę spać... :-p

paula no patrze jednym okiem :) czekam az ta grazyna pojdzie do pierdla jak magda obiecala...
jutrzenko ja proponuje pozytywne spojrzenie na bloto. w koncu ma przeciez szereg zastosowan w kosmetyce. moze powinnas poprostu wypic cale desperado, rozebrac sie i porzadnie wysmarowac ?? wiesz takie pojednanie, pokazanie ze masz nad owym blotem przewage moze zdzialac cuda...

jutrzenko ja proponuje pozytywne spojrzenie na bloto. w koncu ma przeciez szereg zastosowan w kosmetyce. moze powinnas poprostu wypic cale desperado, rozebrac sie i porzadnie wysmarowac ?? wiesz takie pojednanie, pokazanie ze masz nad owym blotem przewage moze zdzialac cuda...
:-D:-D:-D:-D:-D Stefanka masz wyobraźnię :-D:-D:-D:-D

Ciekawe co Jutrzenka na propozycję... :-D:-D:-D

Idę bo od rana akcja-Alanka :baffled::-D

dzien dobry ciotki!:-):-)

Alex
to udanego pobytu i wymarzonej pogody-niech deszcz leje sie z nieba dzien w dzien....:-p:-p:-p to w podziekowaniu za mewe:-D;-)

Paula wspomniałas o Alance-jest jakas poprawa??? ona juz raczkuje pewnie;-)

Jutreznko no śliczne zakupki;-)

uuu Madzia bidulooo,kuruj sie i zdrówka zyczymy!!!

dota ty chyba zapomnialas skad pochodzisz hehehe

wiem,ze nie wygladam :rofl2:ale wychowałam się w miescie....

i mialam cos napisac....dobra najwyzej edytuje....

Pryzy ale fajnie by było jakby mała juz sie przyzwyczaiła, zawsze to człowiekowi lzej jak widzi,ze dziecko nie placze:)a jak dzis?? trzymam kciuki!!!!

wiecie,zaginął gdzies mój PIT.....wysłali go miesiac temu i nie doszedł....nie wiem poczekam do konca miesiaca...a potem co??hmmm...mogą dac kopie???moze ktos wie?;-)

przyjemnego dnia! pozdrawiam!

paaaaaaaaa:-)

Ostatnia edycja:
ciao ciao

witam sie pierwsza

ja juz po pracy, z ta pierwsza dalam sobie spokoj, bede szukala dalej moze cos znajde

poczytalam was ale poodpisuje pozniej bo moje dziecko domaga sie wyjscia na dwor

buziaczki i milego dzionka

edit: no i mialam byc piewsza ale dota mnie wyprzedzila :)

Hej!

Ale mnie oczy bolą!!! Kiepsko widzę :-( co jest???

Dota Alanka niestety nie raczkuje ale stawia już pierwsze samodzielne kroczki... Byłam przekonana że nie szybko pójdzie bo jest niezła klucha i już z 10kg waży ale zaczęła się puszczać... ;-)

Ewedja to miałaś coś w zanadrzu z tą pracą?

Miłego dnia! Mam nadzieję że przestaną mnie te oczy boleć...

reklama
hej Ewedja! moze jutro Ci sie uda i bedziesz pierwsza;-)

Paula a co Ty z tymi oczami???? mam nadzieje,ze to przejdzie:)

Do góry