reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Nieśmiało witam wtorkowo.
Żyję i mam się całkiem nieźle. Przez kilka dni walczyłam z kaszlem u maluchów i z gorączką u Tadeczka. Na szczęście udało nam się już prawie całkiem z tego wyjść.

reklama
witaj Weroniczka:tak:;-) i zdrówka dla maluchów!:tak:

Paula Alanka ładna kluseczka,10kg...kurczeee;-) To jak wezmiesz na rece Juleczke,Alanke to masz w domu siłke jak nic;-)

Hej hej...:-)
Jutrzenka- nie narzekaj, wiesz ile ludzie placa zeby nad jeziorem mieszkac??:-p;-)
Magdalenka- bede pod koniec czerwca i do ok 20 lipca, wiec planuj te wakacje planuj...:-D;-)
Weroniczka- witaj po krotkiej przerwie....:-)
Dota- dzis w prawdzie nie pada, ale szaro- buro jest....przyslalabys jakies dobre fluidy dla odmiany....:cool2:
Paula- a co Tobie?:confused:

Elaaaaaaaaa:***** co tam u Was??? jak malutka????;-)

Alex ja?????????????? ze mnie taki aniołek ze ho ho!!! ooo!!! nooo!!!!:)))

a dzieki spoko luzik katarku cisg dalszy ale to pisałam ze mnie cieszy
a pozatym praca praca dom i jeszcze mam troche zlecen w domciu i poprostu sie nie wyrabiam juz mam dosc no ale co ja zrobie ze lubie szyc ........

reklama
witam słonecznie :-)

zaraz śmigamy na dworek...

alex załapałam się na listę? :rofl2:
stefa zapomniałaś o opcji nr 3: kata poszła spać :-):-)
jutrzenka a ten asfalt nie mógłby być tymczasowo? ;-) widocznie aż tak bardzo wam nie przeszkadza to bajorko :-p
dota możesz poprosić o kopię, jak najbardziej :tak: i streszczaj się babka bo jeszcze miesiąc i koniec zeznań. potem cię jutrzenka ścignie :-p
a co do fluidu to używam ten:
Zobacz załącznik 228367
rewelka jak dla mnie! :tak:
a ty przed kompem siedzisz?? nie na dworze? :szok::-D czy już zaliczyłaś spacer? :-);-)
paula może oczy zmęczone :confused: czasami tak mam w okularach. wiesz co pomaga? zamknij oczy i przykryj je rękoma na jakiś czas. odpoczną sobie chwilę i powinno być lepiej :tak: często w pracy stosowałam ;-)
hej weroniczka, ewe, magda, elcia!

pranie powiesiłam, odkurzyłam, robię się na bóstwo i idę z młodą się wietrzyć :-p

Do góry