reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Katka dzieki!:tak::tak::tak: musze napisac niech mi kopie wyslą:tak:
no siedzeee jeszcze-czekam az mały zje owoce (tylko,ze on je i rownoczesnie tanczy....i troche to trwa:-D) i wtedy idziemy na dwór;-)

reklama
i my juz w domku:tak: ale fajnie było...duzo mam z dziecmi....Krzysio sie wyszalał,nawet kolege sobie znalazł Szymka...smiesznie było;-)i ja sobie pogadałam z mamami:-D

jeden chłopiec mial rowerek i Krzysiowi bardzo sie podobał....nie wiem czy mu kupic???????????? kurka w zeszłym roku mial i tylko raz bylismy z nim na spacerku....potem sie znudził i oddalismy...wiem,ze teraz jest niby starszy.....

a jak Wy? juz po spacerkach???;-)

ide sobie zjeść ciasto i zobaczyc co mały robi-tak cicho siedzi u siebie:baffled:;-)

edyt. mały lezy na podłodze i zasypia:-D

tralalalaaaaaaaaaa..................

edyt. mały spi!

Majoszka????

Ostatnia edycja:
hej
wróciłam wycieczka super, Budapeszt piękny:tak::tak:ale nie wszytko było ok:-(
pryzybela- to tam u was warto znać oba języki. Ja w liceum uczyłam się trochę francuskiego, ale już nie wiele pamiętam:sorry2:
kasiamaj - super ze dzidzia ok:tak::tak:czyli niewiele ubranek z Kuby ci się przyda:-D:-D
grzechotka- zdrówka dla Kubusia, wpadaj częściej w miarę możliwości. A tak poza tym to sie dziewczyno zamęczysz w tej pracy:sorry2:
alex- udanego pobytu w Polsce:tak:
ewejda- szkoda że ta praca okazała się takim niewypałem:sorry2:mój maż z rozwożeniem książek też podobnie wpadł:sorry2:
dota- ja mam bb niebieskie:tak::tak:
kata- fajna fryzurka, a mi Łukasz tez strasznie się wiercił i fikał ale taki był efekt tego że się owinał pępowiną wokół szyi na szczęście położna szybko zareagowała:sorry2:
jutrzenka- to ty powinnaś wykończyć tę pracę:tak::tak:
magdalenka- to masz już laptopik to możesz częściej wpadać:tak:
weroniczka- witaj po przerwie:tak:

Aga:-):-):-) nooo hej!:-):-) a jakies fotki masz z wycieczki????
ja tez mam bb niebieski-jak dla mnie najladniejszy!!!;-)

Dziendoberek!
Tak sie pocieszam, ze ten dzien dobry bedzie, bo pogoda na to nie wskazuje:baffled: Pada i wieje, ze juz mialam Kaye w domu zostawic, ale sie zebralam i jednak poszlysmy, w koncu bliziutko mamy:tak:
Dotka, no to dzisiaj lekko mi dziecinka zaplakala, ale jej powiedzialam, ze pozniej przyjde (juz mi sie latwiej usmiechac, bo wiem ze sie tam pozniej beze mnie dobrze bawi) i pani ja zawolala i jak wyszlam to nie slyszalam placzu, wiec mysle ze nie jest zle..... widac ze dziecko ma ochote tam chodzic:tak: Ale masz dobrze, ze Krzysiaczek taki spioszek:tak: Kaya ostatnio wcale nie chce spac w przedszkolu chociaz padnieta jest i sie marudna robi... Ona to twarda sztuka jest... za to w nocy ponad 11 godzin spala, wiec dzisiaj tez pewnie bedzie lobuzowac w porze drzemki:baffled: A w domu to nam po poludniu bez problemu spi....
W sumie to zauwazylam, ze Kaya predzej zasnie jak sie wynudzi niz jak sie wybawi i zmeczy....
Aha, bb rozowe, chociaz zadne mi sie nie podoba bo jakies takie smetne i mdle sa.... a za tym niebieskim to jakos nie teges bo taki zimny kolor:baffled:

Paula moge tylko jakies kropelki poradzic na oczy w tej sytuacji....Tez niedawno tak mialam ze mnie bolaly i tylko to pomoglo:tak: To Alanka faktycznie kawal silnej babeczki:-)...
A co u Juleczki slychac?:-)
Weroniczko, zeby dzieciaczkom szybko przeszlo! Witaj spowrotem!:tak::-)
Magdalenka, no to korzystaj czesciej z lapka! I co u juniora????:-)
Alex, ja to mialam denna pogode jak w PL bylismy (a to maj\czerwiec byl).... Cos ten nasz kraj ojczysty kiepsko wita emigrantow marnotrawnych:-D Ale najwazniejsze ze z rodzinka:-)
Kata, widze ze Cie energia rozpiera;-) A Kinia chetnie na dwor teraz wychodzi czy dalej taka domatorka? (o ile sie nie myle kiedys taka byla:tak:)
Ewedja troche cierpliwosci i z pewnoscia cos znajdziesz. Ja to tez sie zupelnie nie nadaje do takiej pracy zeby ludziom ciemnote wciskac (ale tez nie daje sie innym namowic na jakies cuda-wianki ;-))
Jutrzenka, wiem ze wojaki moga wczesniej na emeryture isc, ale jak Twoj malz nie zamierza tego robic w najblizszym czasie to chyba musicie wymyslec jakis zastepczy srodek, zeby sie nie musiec jesienia w podobnym blotku taplac;-)
Aga, no to musisz koniecznie opowiedziec co tam niebardzo bylo... to znaczy sama wycieczka czy atmosfera na niej? I jak Lukaszek dal rade bez mamusi? Ale dobrze ze juz wrocilas i mam nadzieje ze troche odpoczelas przynajmniej. A przy okazji jak samopoczucie ?
Ela, pracusiu niedlugo mala przerwa swiateczna! (mam nadzieje, ze dla Ciebie tez:tak:) Ale nie dziwie Ci sie ze nie masz za bardzo czasu na bb:tak: Fajnie chociaz ze czasem zagladasz:-)

Eeeej, a co z Sylwia???? Czy ja jakas nierozgarnieta ze mi jakies posty umknely????

PS Dotka, ten demotywator bardzo na czasie:tak: Ciekawe czy to autentyczna fotka czy jakas ustawka?;-)
A tak a`propos mycia okien, kiedys moja mama od srodka szmatka szybe precierala, juz pozne popoludnie bylo i szarawo na dworze, wiec dobrze ja bylo z zewnatrz widac, bo bylo zapalone swiatlo i akurat w tym czasie moj tato z sasiadem z wywiadowki wracali... I ten sasiad zaczal mojej mamie machac, bo myslal, ze ona do nich reka macha, a ona ta szybke polerowala:-D:-D

dota my rowerek mamy z zeszłego roku - taki trzykołowy. tylko mała ledwo nóżkami do niego sięga bo są przy przednim kółku a w takim prawdziwnym pedałki by miała pod stopami. ale w tym roku się wstrzymam a na drugi rok kupimy większy ;-)
aga czekam na fotki! nęci budapeszt nęci :-)
pryzy na dwór się ociąga a z dworu wraca z płaczem :-D:-D zanim wyjdziemy to jeszcze muszę oglądnąć to, muszę zrobić tamto itp. :-) zaraz ją puszczam z t. na pocztę.
sama robię ciasto :tak:
a z tą polerką dobre! :-D

Oczy już przestały boleć... wzięłam magnez, ibuprom, popiłam kawą... masakra... czułam że coraz gorzej widzę... :-( chyba muszę się z okularkami przeprosić...
I jeszcze długi wieczór przede mną bo dwie klientki na pasemka zaraz przyjdą....

Postaram się zajrzeć po robocie... ;-)

hej dziewczynki malinki !!
przyznam ze czytalam was w pracy bo sie nudzilam hhee mialam dzis jechac na nauczanie indywidualne ale moja uczennica odmowila wstania z lozka heheh w sumie sie jej nie dziwie tez ledwo dzis wstalam...
kata a dzis jak juz sie zrobilas to gdzie zdjecie ??
kal.aga ja tez czekam na zdjecia chociaz bylam jako dziecko w budapeszcie.
elcia no nareszcie sie odzywasz bogaczu hehhe
dota pomijajac wyglad to od kiedy Jastrowie to miasto ?? heheh
paula ja tez biore potas i magnez bo mi asia cur kazala hhehe
kurcze jeszcze tylko 3 dni!!!!!!!
no ale gdzie jest sylwia m ?? no i gdzie jest ................ ??

reklama
Do góry