reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
bry
ale się naczytałam...ullaaalllaaa...:szok::-D
dawno tak gwarno nie było na BB.

my dzis lufrowaliśmy cały dzień

kurier nadal nie dotarł....choć towar wysłany wczoraj :wściekła/y:

ja też z małego miasteczka...a teraz z wioski :-D i nie narzekam :-p:-p:-p

Magda-hej po latach ;-)-dobrze ze już jesteś.
Kata-ja nawet nie będąc w ciązy w domu w dresach śmigam.
Alex-Balbina stanowczo odpada...:-D:-p
Jutrzenko-to może szybciej łódkę kupicie :-D;-) -a tak na poważnie to znam ten ból..u nas to samo...bo wszędzie trawa a tylko podjazd z kamyków usypali i w tej trawie bagno....zresztą cały teren na około podmokły....:zawstydzona/y::dry:
Paula-może jakieś kropelki zakup-na oczka???:tak:;-)
Elcia-witaj :tak:;-)
Dotka-jak do nas wpadniecie to może Krzysiowi spodoba się Kuby rowerek-to już miałby na póżniej bo młody na na 2 kółkach z doczepianymi bocznymi.
Aga-zobaczymy jeszcze...bo wiesz...to różnie bywa...czy się przydadzą :tak::-D dawaj fotki z wyprawy :tak:;-)
Pryzy-u...ła...taki post a do mnie nic...czuję sie zawiedziona...:-:)-D:-p

edit Weroniko-ja też nie pomogę....

Werka ja bibułą kiedyś jako dziecko siostrom włosy farbowałam :-D:-D:-D tzn. tą marszczoną krepiną :-D one były blondynki to miały kolorowe pierze :-) ale na jajkach nie próbowałam ;-)

Kata okulary mam do czytania ;-) chociaż nie wiem czy na prawdę mam wadę, bo bardziej mi przeszkadzaja :-D
I dawaj fotę fryzury ;-)

Stefanka ;-) nie dogryzaj Docie :-D

Co tam jeszcze?

Byłam dziś z Julcią i Amelką na placu zabaw... wyszalała mi sie córcia... :-) i już grzecznie śpi :-)

A ja...

Wpieprzam chrupki bekonowe... dobre.. :-D oooooo emka się zaczyna ;-)

hejo, tęskniłyście choć troszkę??:confused::blink:

ja nawet nie poczytałam co u Was:zawstydzona/y: pochwalę się tylko że Marcel robi ładnie siusiu na nocnik:tak: od 3 dni nie było żadnej wpadki....tylko kupa ciągle w majty:wściekła/y:

reklama
Paula dostawca internetowy brutalnie odciął mnie od świata:-(
Stefanka w wolnej chwili cofnę się, poszukam, wydrukuję, oprawię i powieszę w najbardziej widocznym miejscu;-)

Do góry