reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry hehe
niech będę pierwsza ;)
Sylwia Gratki dla Marcela. Wiktor mi się cofnął kompletnie z nocnikiem. Kombinuje jak może, żeby nikt gonie przyłapał, ze kupę chce zrobić i robi w jakims kątku. A jak go kto ktos zobaczy to krzyczy, żeby na niego nie patrzeć. Ech. Boję się że nie zdążę Go przyuczyć przed przedszkolem.
Dotka kupcie Krzysiowi Rowerek nie żałujcie ;)
Aga a czemu w tym Budapeszcie nie wszystko ok?
Paula ciekawa mieszanka lecznicza, chyba sobie w pracy taką zafunduję po tej nocy nieprzespanej ;)
Alex na szczęście w tym czasie mam inne plany ;)
dzisiaj zauważyłam, ze Wiktor podobnie jak ja ma pozatykane zatoki i czesto buzią oddychał a usypianie to był koszmar :((((
idę, bo nawet ta mieszanak Paulowa nie pomoże ;)

Buziolce

reklama
hejkaaa:-):-):-):-)

Madzia szalona kobieto jak sie dzis wstawało?????;-) mam nadzieje,ze nie śpisz;-)

Pryzy dobre to z Twoją mamą...hihi:-D

Sylwia super! gratulacje! i denerwuj sie ,najpierw siusiu a kupke tez sie nauczy robic:tak:

Weroniczka i ja nie wiem...ja raczej kupie barwniki i juz!;-)

dzidzia smacznie śpi...ide sobie na kawke....:-)

udanego dniaaaa:-):-):-):-)paaaaaaaaaa:-):-):-)

A! jeszcze drzewka;-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry
choć u nas dziś już od 5:30 :szok::szok::szok::wściekła/y:
Kuba się obudził i nie miał zamiaru zasnąć ponownie-i tak siedzimy ..............
potem skoczę z nim na dwór niech sie wyszaleje-no i nie mogę sie z chałupy ruszyć bo dziś znów ten kurier....mam nadzieję że się zjawi......:zawstydzona/y:

muszę też pochwalić sie moim kawalerem-Kuba chodzi po domu na spacery śpi już bez pieluchy
w nocy budzi sie i woła siusiu,a na dworze zaryzykowałam dwa dni temu i puściłam go koło domu bez pampka-zapytałam go czy nie chce siku-mówił że chce to nasiusiał do kałuży...i strasznie mu sie to podobało :-D:-D:-D teraz kałuże powysychały to siusiamy na trawkę :-p

chyba zaczniemy kłaść młodego później spać-bo wstaje za wcześnie
kąpiemy go ok 19-ej i o 20 już śpi -teraz szybciej robi sie jasno i później ciemno może dlatego???tak wcześnie wstaje....

co tam jeszcze....
słonko u nas świeci-a u Was?????

miłego dnia laseczki.

a...no i zapomniałam Wam odpisać
Paula -ja też sobie kiedyś pomalowałam kudły bibułą-ale tą prostą :-D:tak: kilka pasemek na dzień wiosny jeszcze w szkole...a potem długo długo mi schodziło...:szok::-D:-p
Dotka-hej.jak tam kąpiel??? zazdroszczę Ci z tym spaniem Krzysiolinka.
Sylwia-hej hej...;-) brawo dla Marcelka
Magda-toś wyskoczyła z tą pierwszością :-D:-D:-D hej ;-)

ja kupiłam barwniki w stonce z takimi dodatkami żeby potem jajo postawić.
a co do bibuły-to myślę że to mogłyby wyjść jakieś pastelowe kolory...ciekawe czy jajko załapie kolor???
Weronika-może zobaczycie...jeszcze sie nam spodoba i za rok dziewczyny wszystkie będą krepiną malowały :-D:-D:-D

Kasia super! Kuba duzy chłopiec:tak: a z tym zasypianiem moze rzeczywiscie niech pozniej chodzi....nasz chodzi o 22. i wstaje po 9. ;-)
i u nas bardzo ładna pogoda:tak:

aaaa Alex zabko jak sie spało??;-) świeci słoneczko??? no mam nadzieje,ze swieci...hihi;-)
cmok!;-)

Jutreznko jak w pracy???;-)

Kasia no wlasnie wczoraj mi mówilas zebym spróbowała z łódką i zachecic malego do kapieli....no i udało sie!!! mały z checią wszedł do wanny i długo sie bawił:tak:dziekuje!

dziewczynkom moze wytłumacze o co chodzi-moje dziecko ma znowu wstret do kąpieli, nie chce sie kapac i juz! Ciocia Kasia kupiła malemu plywająca łódke do wanny i powiedziala,ze jak mały nie chce sie kapac to zebym napusciła wody i pokazała mu jak ładnie lódka plywa.....w taki sposob moje dziecko z checia wskoczyło do wanny;-)

dzień dobry niewyspany.
Skoro wy mi nie pomogłyście z bibułą to sobie sama poradziłam. A co. Wczoraj wieczorem zrobiłam jedną pisankę na próbę i faktycznie to działa. Tak więc będę miała w tym roku pięknie kolorowe pisanki:)

reklama
Do góry