Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Madzia tak na prawdę to nie wiem czy ta mieszanka mi pomogła bo wzięłam się za sprzątanie Julkowych gratów
i przeszło ;-) kupiłam piękne kolorowe pudełka i posegregowałam drobiazgi ;-)
teraz wszystko ma swoje miejsce... akcesoria dla lalek, koniki i małe laleczki, i plastiki (owoce, zastawa i inne... )
ooo Aga to nie dobrze że się skasowało...
aż się odechciewa powtarzać, nie... ;-)
Kata u nas od wczoraj cieńsza kurteczka na polarku, apaszka i nawet goła głowa podczas szaleństwa na placyku ;-) jak jej chłodno to się sama dopomina o czapę czy szalik ;-)
No i spacer wczorajszy też bez pieluchy ;-):-) byłyśmy 3h na spacerku i robiła na trawkę 4 razy siusiu... tak jej się podobało że co chwilę chciała się zmuszać do siusiania

Wcześniej krótkie wypady bez pieluchy, a dłuższe z pampersiakiem, ale już jak ciepło jest to podlewamy zielone ;-):-)
Sylwia ło matko... zadymę zrób temu dostawcy
;-)
Weronika fajnie że się udało ;-)
Kasiamaj no ja jak szalałam w wakacje z krepiną to moje siostry poszły w różowych kudłach do szkoły

Dota u nas też się zdarza że młoda do 8-9 śpi... fajnie...
Ale dziś np. obudziła się o 2:30 w nocy i chciała teletubisie

o zgrozo!!! Wyła z pół godziny aż w końcu usnęła... wariatka!

Alanka śpi, ale jak wstanie to zjemy drugie sniadanko i na spacerek :-)
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!!!!!
Madzia tak na prawdę to nie wiem czy ta mieszanka mi pomogła bo wzięłam się za sprzątanie Julkowych gratów

teraz wszystko ma swoje miejsce... akcesoria dla lalek, koniki i małe laleczki, i plastiki (owoce, zastawa i inne... )

ooo Aga to nie dobrze że się skasowało...

Kata u nas od wczoraj cieńsza kurteczka na polarku, apaszka i nawet goła głowa podczas szaleństwa na placyku ;-) jak jej chłodno to się sama dopomina o czapę czy szalik ;-)
No i spacer wczorajszy też bez pieluchy ;-):-) byłyśmy 3h na spacerku i robiła na trawkę 4 razy siusiu... tak jej się podobało że co chwilę chciała się zmuszać do siusiania

Wcześniej krótkie wypady bez pieluchy, a dłuższe z pampersiakiem, ale już jak ciepło jest to podlewamy zielone ;-):-)

Sylwia ło matko... zadymę zrób temu dostawcy

Weronika fajnie że się udało ;-)
Kasiamaj no ja jak szalałam w wakacje z krepiną to moje siostry poszły w różowych kudłach do szkoły

Dota u nas też się zdarza że młoda do 8-9 śpi... fajnie...
Ale dziś np. obudziła się o 2:30 w nocy i chciała teletubisie

Alanka śpi, ale jak wstanie to zjemy drugie sniadanko i na spacerek :-)

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!!!!!