reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam
no i też nie wiem co napisać, tragedia straszna tylu ludzi zginęło. ...
Dla mnie to przede wszystkim strata ludzi bo polityka się nie interesujęza bardzo. Żal mi ich rodzin:-(
a ja na dodatek byłam na weselu koleżanki w sobotę, nastój raczej nie był weselny. Szkoda mi dziewczyny ze tak zapamięta ten dzień tak ważny dla niej:-(
a łukasz dzielni zniósł to że mnie nie było dał się mamie mojej umyć i położyć spać i tak ładnie spał dopiero koło 5 rano się zbudził:tak::tak:
łóżeczko powinno w tym tygodniu dotrzeć mam nadzieję:tak::tak:
aha a jutro idę do lekarza na wizytę:tak::tak:

reklama
hej poniedziałkowo

aga to koniecznie daj znać, może maleństwo już się ujawni? ;-)
jutrzenka hehe ale też będą bardziej ciekawskie :rofl2: dużo już tym szkrabom można wytłumaczyć i to mnie bardzo cieszy bo się świetnie z kinkiem dogadujemy :tak: po prostu traktuję ją normalnie, jakby już była dorosła i to działa :tak:
no ale jak już się fakt zdarzy to co poradzisz? :-)
kasia a ja flagi nie mam :-( u nas ludzie też powywieszali na domach i w balkonach
paula a mnie denerwują te wszystkie teorie spiskowe :sorry: nie interesuję się tym ale czasami jak ludzie wymyślają to przesada :sorry: filmiki o których piszesz są dostępne w częściach na you tube i chyba sobie obejrzę w wolnej chwili z ciekawości
z podkładów też używam lirene ale citty matt (pewnie ten sam co ty;-)) - uwielbiam go i wcześniej o nim pisałam, rozświetlający za bardzo się błyszczy i jest za tłusty a ten mój jest taki aksamitny na skórze. a ten co teraz kupiłam to tak z wygody: raz dwa i mogę wychodzić :-)
rowerek extra!

tak mi się przypomniało, że pisałyście o piątkach-ząbkach
młoda ma już wszystkie zęby ale wyżywanie tej ostatniej piątki odkupiła dużym cierpieniem i chorobą :-( miała powiększony migdał, zaczerwienione gardło, z uszkami nic się nie działo na szczęście ale była bardzo osłabiona :-( teraz wiem, że to przez piątkę... także możliwe, że u waszych szkrabów to jest przyczyną infekcji

miłego i słonecznego bo taki się zapowiada :tak:

witajcie!

co za łikend...boze...jeszcze troche przed nami...taka tragedia:-:)-:)-(

dziewczynki bardzo ładne te rzeczy dla maluchów....i łózko Łukaszka-wyglada na solidne,mam nadzieje,ze bedzie baaardzo wygodne....a także rowerek Julci tez super wyglada, oby Julcia na nim smigała i miala przy tym mnostwo frajdy...

pozdrawiam! trzymajcie sie!!!

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Kasiamaj ja używam takiego lakieru który nie dusi jak te ze sklepu ;-) ale czasem muszę użyć innych psiukaczy i jest koszmar... :eek: zaczynając od tego że w nosie i w gardle czuję przez kilka dni te różności...

Jutrzenka tak rowerek 12" i Julcia swobodnie sięga do pedałów... na razie się z nim oswaja, prowadza go sobie, włazi i złazi... ;-) Zakupiony w Auchan ;-)

Aga to udanej wizyty u gina. To pewnie dostaniesz skierowanie na opisowe usg już i zobaczysz córcię :-D:-D:-D

Kata tak Citty Matt :tak: tylko ten zapach mi nie pasuje... przypomina mi stare pudernice :-D:-D:-D ale zapach szybko wietrzeje na szczęście :-D:-D:-D

Dota mam nadzieję że się młoda szybko przełamie do nowej furmanki ;-)

Jula robi bałagan, Amelucha łazi po całym mieszkaniu, a pies leży mi przy nogach... Pranko się robi to jak Alanka uśnie pójdę wywiesić na podwórko :-):tak: piękne słoneczko za oknem, niebo bez chmurek :-) super!!! :-):-):-)

A to takie moje wczorajsze odchyły wiosenne :-D:-D:-D:-D:-D
tylko się nie śmiać!!! :-D:-D:-D (jakość sie troszkę zepsuła)

Hej.
Ja też smutno się witam.[*]
Do tej smutnej chwili jeszcze dołączył w piątek pogrzeb mojego wujka. Miał 91 lat [*]

A tak weselej to ja chyba też Tadeczka zaopatrzę w rowerek. A właściwie to Staś na urodziny w maju dostanie nowy rowerek a Tadziu stary po nim.
A co do kina to jednak nie wzięłam Tadeczka ale żałuję. Bo to był poranek w multikinie i był bardzo dostosowany do jego wieku. A jakby się znudził to na dole był stolik z kartkami i pisakami oraz zabawki do zabawy. Następnym razem pójdziemy razem z Tadeczkiem.
Paula ale wam fajnie z tą pogodą bo w Krakowie zimno i pochmurno.

paula jak pięknie u was kwitnie :-) oj wyszłabym w plenerek z plecaczkiem ;-) nie mam komu paszczaka podrzucić :-p
mi zapach citty odpowiada :tak:
weroniczka współczuję [`] coś pechowy ten kwiecień :-(

zamówiłam sobie perfumy FM group - korzystałyście może? podróbki znanych perfum ;-) trwałe są?
powąchałam calvina kleina one i się zakochałam! :rofl2:

Paula ładnieeee:tak:;-)

Katka ja nie wiem:baffled:;-) no ale skoro sie zakochalas;-)
ja od lat uzywam chanel no 5 -są niesamowite!!! mialam okazje byc w perfumerii i wytworni perfum w Paryzu chanel i wtedy one mnie powaliły na kolana:-D

Weroniczko przykro mi...

a gdzie nasza Majoszka;-)

ide przygotowac małemu miseczke z owocami;-)

Ostatnia edycja:
Weroniczka super że wypad się udał ;-)

Kata ja mam te perfumy, od męża dostałam ale nie wiem jaki to zapach.:sorry: W każdym razie idealnie trafił w mój gust a zapach jest trwały ;-)

paula- ale ładne kwiatuszki, ja jak jadę z pracy to widzę w lasach przylaszczki, całe lasy niebieskie pięknie to wygląda. Czasem mam ochotę się zatrzymać i narwać trochę, ale one chyba są pod ochroną:sorry:
dota- no ja też mam nadzieję że będzie mu się dobrze spać:tak::tak:

nie chce mi się pracować wiecie i co mam z tym zrobić:-D:-D
a dla mnie chanel no 5 są za ciężkie ja lubię takie leciutkie delikatne zapachy

reklama
A ja w zależności od okoliczności i pory roku lubię albo ciężkie albo lekkie zapachy. Choc moje ulubione to prawdziwe egipskie perfumy o zapchu Kleopatry ( ciężki zapach ale cudownie słoneczny) i Yvech Rocher o zapachu bzu ( są lekkie ale cudowne ). No i ja zapach perfum też dobieram do koloru ubrania jakie mam na sobie.

Do góry