reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko-tak jak mówią... nic nie dzieje sie bez przyczyny....:tak: ale to chyba u każdej w życiu coś takiego miało miejsce.fajnie że ten "zdeptany" facet teraz jest przy Tobie ;-):tak: i zdrówka dla niego.
Kata-o proszę... Ty też masz święto...:-)

reklama
o rany Katka to masz dzis okazje do picia:-p teściowke uściskaj i męza jeszcze mocnej,ze wytrzymał z Toba tyle:-p;-)

Weroniczka,Katka to najlepszego!!!!:-):-)

Majoszka leniu jeden!!!:-p co to znaczy nic mi sie nie chce!!! do roboty!:-p;-);-);-)

Mały juz po sniadanku...bawi sie w straz pozarną...o matko i tylko: ijaaaaaaaaa iiiijaaaaaaaaa:-D:-D i szaleją z psem-pies szczeka,mały sie smieje-dom wariatów:-D a teraz biegają po mieszkaniu....kazdego dnia widze jak mały kocha naszego psa-jak sie do niego przytula,jak chce sie z nim bawic....jaki jest usmiechniety jak pies jest obok....no oczywiscie są chwile jak go męczy niestety....lubie obserwowac jak spedzaja razem czas:-) A ostatnio Krzysio przyglada sie psu i np. patrzy jak wygladają jego łapy,pazury...ogląda mu zęby, patrzy jak wyglądają uszy w środku....dotyka brzuszek....ciekawie to wyglada z pozycji obserwatora:-)

a ja siedze obolała....no zakwasy mam!! cholera po zimowej przerwie wróciłam do cwiczen i teraz miesnie brzucha tak mnie bolą...

ogladam tv:-(

tak.... tak... Dotka-trzeba było wigibańców nie robić to by Cię nic nie bolało :-p to już teraz wiem skąd te kwiaty od K :-D on zadowolony a Ty w bólach :szok::-D:-p;-)
to widze młody daje czadu..fajnie niech sie bawi-jak przyjedziecie to sie dopiero wybiegają nasze szkodniki całe podwórko dla nich :tak::tak::tak:
J już ostatnio grillka szorował i gadał no..trza sezon rozpocząć.:tak::-D
a...ja mam zamiar się dziś byczyć :-D:-D:-D

ooo dziewczyny jakie wspominki :-):-):-)
My się poznaliśmy 29 kwietnia. Dzień przed urodzinami D. :tak:

Młodego terrorystę uśpiłam ;-) więc mam ze 2h spokoju pod warunkiem że straż pożarna znów jej nie obudzi... :eek:

Chyba zaryzykuję i powieszę pranie na podwórku :sorry:

ooo widze,ze duzo z nas poznało swoich królewiczów na wiosnę....my tez poznalismy sie wiosną-8 marca;-) (no wczesną wiosną)...no ale wiadomo wiosna sprzyja miłości!

taki dzis przygnebiający dzien ....siedze i ogladam tv..echhh...:-(

mały zasnął na siedząco podczas zabawy....niech sobie śpi-obudze go po 17-tej....

reklama
to znowu ja:rofl2:

jak nasze ciężarówki u lekarza,okej????;-)

jade zaraz po nasze rozliczenia...hihi...no i jutro chyba do urzedu skarbowego trza to złozyc...

:-)

Do góry