reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
tą paste maluchy mogą połykac....tak wiec luzik....;-)
jak mój Krzysio ją lubi...o ranyyy:tak: ;-)

kurde przez Was nie zrobiłam obiadu:-D...no nic zrobie jutro:-D

Poranek nie powiedzialam ze nie jestes zle wychowana. Takie sa tylko moim zdaniem zasady, zreszta na niektorych forach jest wymagane zeby sie najpierw przedstawic :tak::tak: napisac cos o sobie. Wtedy jakos tak to inaczej wyglada, moja reakcja napewno tez bylaby wtedy inna i obyloby sie bez komentarza ;-);-):-)

POZA TYM dobre z tym poza tym :-D:-D:-D:-D:-D

Ale wiesz, to tylko forum... każdy może tu wejść. I ja i moja sąsiadka, której nie lubię :wściekła/y:. Nie chcę zdradzać wszystkim swoich danych osobowych. Pomyślałam, że tyle wystarczy na początek - nick, wiek dziecka, skąd klikam. A reszta to z czasem i raczej na PW.

Czym się zajmuję? Różnymi rzeczami, nie mam teraz stałej pracy (umowa o dzieło) i tak miotam się z kąta w kąt. Obecnie praca w biurze w średniej firmie zajmującej się śrubami i nitami, czyli same ciekawe rzeczy :szok:

dotaZ, no Nowy Port jest pełny dziwnych ludzi. Dużo też tu pijanych osiłków krzyczących: "Legia Gdańsk, Legia Gdańsk!!!" Dla nich ten stadion budują? :-) W nocy strach wyjść. Ale dużo w Gdańsku również urokliwych miejsc. W jakich dzielnicach najlepiej znaleźć mieszkanie?

Poranku mam nadzieje,ze nikt tego nie widzial;-)...ale te osiłki nie krzycza legia gdansk:-D;-) tylko Lechia Gdansk:-):-):-) Z Legią nasi bardzo sie nie lubią...no ale nie pisze juz o tym bo mamy tu taką jedną Paule a Jej mąż kocha Legie...hihi;-)

Najpiekniejsza jest Oliwa!!! To spokojna,dosc cicha dzielnica...bardzo dobrze polozona...wszedzie jest blisko:tak:
Ale Wrzeszcz,Przymorze,Zaspa,Brzeźno tez mają swój urok:tak::-) Wiadomo wszedzie mozna natknąć się na patologie....Wrzeszcz to bardzo stara dzielnica...piekne,zabytkowe kamienice....Przymorze-jak w nazwie blisko morza...jest tu sporo osiedli....Zaspa to wlasciwie jedno wielkie blokowisko....Brzeźno jest nad samym morzem...są i bloki i domki...

Moge Ci tylko napisac,ze odradzam mieszkanie w Nowym Porcie,w Oruni Dolnej i Przeróbce-te dzielnice bywają niebezpieczne...

Miałam podobno dzis pracować do 16 :no::wściekła/y: no, ale idę już do domu.

Dzięki dotaZ za wyczerpujące informacje :-) Lechia-Legia jeden grzyb, hehe;-):-D
Czyli Oliwa raczej. Pracuję teraz na Przymorzu i dość fajna dzielnica. Mogłabym tu mieszkać. Taki Gdański Gropiusstadt - te falowce i wieżowce. Dobra, odwiedzę Was jutro dziewczyny. No chyba, że sobie odpuszczę - bo pracować też trzeba :zawstydzona/y:

PS. Dałabym sobie rękę uciąć, ze krzyczeli Legia Gdańsk (-: Ale faktycznie Lechia tu jest.

reklama
Do góry