hejo z wieczora
Pryzy az przeczytalam dwa razy bo myslalam ze zle zobaczylam o tej Kai na smyczy

. Musialo to komicznie wygladac, grupa dzieci spieta smyczami

.
Asia a widzialas moje pytanie o ksiazki??, czytalas moze??
hmmm w sumie nikt mi nic nie mowi to znaczy ze nie czytaly tego kobiety
Stefanka te Twoje raczuchy to cos specjalnego

Dotka to chudzielcu, wez nie kus tymi ciastkami bo tu polowa wiecznie na diecie ;-)

Alex masz zachcianki

a gdzie reszta?? jak ja mam wene to nikogo nie ma oczywiscie

my dzis w przedszkolu bylismy, kuba nawet pol jednej piosenki potanczyl :-):-).
Poza tym podpytalam o troche szczegolych.
Takze cena wg umowy to juz wszystko (tylko ubezpieczenie trzeba zaplacic), w tym jedzenie, zajęcia przeiwdziane w umowie, raz w miesiacu teatrzyk (nawet jutro jest i moglambym pojsc z kuba odplatnie, bo nie jest jeszze przedszkolakiem ale to jego pora spania), co jakis czas spotkanie z ortopeda, ten taniec wtedy tez w cenie (teraz placimy 30 zeta). Babki mowily ze jeszcze kombinuja zeby jakies konie byly przyprowadzane ale nie wiem na ile i co i jak. Poza tym zabawa z angielskim, logopeda zbiorowo (indywidualne platne dodatkowo), rytmika.Szwagierka mowila ze podobno sa tory na urodziny dzieci ale nie wiem czy napewno.
W szatni przedszkola sa zawsze info o dziecku, np jak nie spalo, albo nie jadlo to panie to wpisuja i mozna poczyac

.
W sumie to sie ciesze ze tu go zapisalismy, panie sa naprawde fajne, widzialam ze niektore dzieci to im buzi daja jak wychodza albo ze sie przytulaja

. Moze i kubie sie spodoba

.
Jeszcze nie wiem jaka bedzie ich pani bo dopiero szukaja kogos cieplego z podejsciem do dzieci kto wezmie 3 latkow. Do tej pory miala ich siostra wlascicielki ale ona ma corke swoja w tych 3 latkach i nie chce miec jej grupy wiec wezmie 4 latki.
Moze jakas fajna bedzie
W sumie Wam powiem ze korzystna za oferta a w sumie 100 zl roznicy a doliczajac dodatkowe rzeczy to nawet mniej a godziny pracy dluzsze jakby co
a jak reszta krajowych przedszkolakow, kiedy bedziecie wiedziec czy sie dostaly panstwowo?? ktos daje prywatnie ??