Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poranek wybacz ale jestem na tym forum juz trzeci rok i mam prawo napisac co mysle.
Poza tym wg mnie sa jakies ogolne zasady dobrego zachowania. Powinno sie wejsc napisac cos o sobie, o synku, jakos sie przedstawic. A wybacz post typu jestem poranek mam synka.... to jakos tak dziwnie.

Poza tym chyba nie masz dystansu do siebie, Viki tylko napisala nie bulwersuj sie a Ty od razu z tekstem Viki nie krzycz na mnie.
Poza tym, co rozumiesz przez "dystans do siebie"? Siedzenie z podkulonym ogonem i zgadzanie się ze wszystkim co napiszą "starzy wyjadacze"? Nie mam dystansu do siebie
. Poza tym to chetnie witamy nowe osoby ktore maja ochote zostac z nami na dluzej, pogadac i wymienic sie doswiadczeniami (choc wierz mi osob nowych ktore po kilkunatu postach rozplywaly sie w powietrzu mialysmy tu kilka).

To tyle moich odczuc, odbierzesz to jak chcesz, ale my tu preferujemy mowienie prosto z mostu o co nam chodzi![]()
Po prostu piszę prosto z mostu. 

A z jakiej dzielnicy Gdanska jestes??? ja tez z Trojmiasta....no dobra teraz juz z Pruszcza;-)

;-)

No w kazdym razie kupilam.:-) Z reszta inne dla starszych tez byly.
Tylko wczoraj przed snem troszke sie przelamal i pol wypil, a dzis nic!
Dobrze ze soki pije, bo by sie chlopak odwodnil...

Jemu po prostu mleko podane inaczej niz w butelce- nie pasuje....

napisac cos o sobie. Wtedy jakos tak to inaczej wyglada, moja reakcja napewno tez bylaby wtedy inna i obyloby sie bez komentarza ;-);-):-)

tam jest Ikea, dosyć spore centrum handlowe, kfc....blisko lotnisko...duzy parking podziemny....tak wiec polecam na rodzinny wypad:-)