reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jestem pod wrazeniem samej siebie :)
zrobilam raczuchy z ulubionej strony internetowej i sa pysznee a zrobione blyskawicznie!!

łeee racuchy łatwe do zrobienia:-p z wielkiego zarcia??? czy jak to tam było?:baffled:

lubie racuchy:-)nawet bardzo!

oj Alex nie nerwuj sie:-D:rofl2:

Hej!

Sorki, że ostatnio nie piszę, ale kompletnie nie mogę się ogarnąć z robotą. Poza tym nawet nie wiem co pisać. Wszystkie sprawy wydają mi się takie trywialne w obliczu tego, co się wydarzyło.
Człowiek żyje jakoś tymi wydarzeniami, tym bardziej, że ciągle spotykam kogoś, kto znał niektórych z tych ludzi osobiście.
Postaram się jutro coś więcej skrobnąć do Was, a tymczasem wszystkich ściskam mocno. MUA - buziaczek :)

Hello!
Nie czytalam jeszcze nic dzisiaj, to sie nie wypowiadam, chcialam sie chociaz przywitac i zaraz zmykam po Kaye i z urodzinowymi zyczeniami do tesciowej idziemy (a zeby bylo smiesznie to jutro moj tata ma urodziny:-)- a kiedys ponoc smalil cholewy do tesciowej:-D)
Caly dzien dzisiaj salatke robilam i torta i tak mi zlecialo ze szok:szok:

Aaa no i widzialam dzisiaj z okna moje dziecko prowadzone na smyczy:szok::-D:-D:-D
Akurat dzieciaki przechodzily kolo nas, to filowalam zza firanki, bo sie balam, zeby mnie Kaya nie zobaczyla:-)
Ale fajnie sobie tuptaly rzadkiem maluszki... tylko troche mi tak zal ze takie pospinane na szelkach, ale to takie maluchy jeszcze i z dwiema opiekunkami, ze sie niedziwie, ze musialy w niewole wziac to male towarzystwo:tak::-)
Dobra, pczytam wieczorkiem co tam poskrobalyscie dzisiaj:tak:
Dobrej nocki!:-)

hejo z wieczora

Pryzy az przeczytalam dwa razy bo myslalam ze zle zobaczylam o tej Kai na smyczy :-D:-D:-D:-D. Musialo to komicznie wygladac, grupa dzieci spieta smyczami :-D:-D.

Asia a widzialas moje pytanie o ksiazki??, czytalas moze??

hmmm w sumie nikt mi nic nie mowi to znaczy ze nie czytaly tego kobiety:sorry:

Stefanka te Twoje raczuchy to cos specjalnego :-D:-D:-D:-D

Dotka to chudzielcu, wez nie kus tymi ciastkami bo tu polowa wiecznie na diecie ;-):laugh2::laugh2:

Alex masz zachcianki :-p:-p:-p

a gdzie reszta?? jak ja mam wene to nikogo nie ma oczywiscie :baffled::baffled:

my dzis w przedszkolu bylismy, kuba nawet pol jednej piosenki potanczyl :-):-).
Poza tym podpytalam o troche szczegolych.
Takze cena wg umowy to juz wszystko (tylko ubezpieczenie trzeba zaplacic), w tym jedzenie, zajęcia przeiwdziane w umowie, raz w miesiacu teatrzyk (nawet jutro jest i moglambym pojsc z kuba odplatnie, bo nie jest jeszze przedszkolakiem ale to jego pora spania), co jakis czas spotkanie z ortopeda, ten taniec wtedy tez w cenie (teraz placimy 30 zeta). Babki mowily ze jeszcze kombinuja zeby jakies konie byly przyprowadzane ale nie wiem na ile i co i jak. Poza tym zabawa z angielskim, logopeda zbiorowo (indywidualne platne dodatkowo), rytmika.Szwagierka mowila ze podobno sa tory na urodziny dzieci ale nie wiem czy napewno.
W szatni przedszkola sa zawsze info o dziecku, np jak nie spalo, albo nie jadlo to panie to wpisuja i mozna poczyac :tak:.
W sumie to sie ciesze ze tu go zapisalismy, panie sa naprawde fajne, widzialam ze niektore dzieci to im buzi daja jak wychodza albo ze sie przytulaja :tak:. Moze i kubie sie spodoba :sorry:.
Jeszcze nie wiem jaka bedzie ich pani bo dopiero szukaja kogos cieplego z podejsciem do dzieci kto wezmie 3 latkow. Do tej pory miala ich siostra wlascicielki ale ona ma corke swoja w tych 3 latkach i nie chce miec jej grupy wiec wezmie 4 latki.
Moze jakas fajna bedzie

W sumie Wam powiem ze korzystna za oferta a w sumie 100 zl roznicy a doliczajac dodatkowe rzeczy to nawet mniej a godziny pracy dluzsze jakby co

a jak reszta krajowych przedszkolakow, kiedy bedziecie wiedziec czy sie dostaly panstwowo?? ktos daje prywatnie ??

Hej Dziewczynki ;-)
Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś nie mam weny twórczej :-( Żyję cały czas sobotnią katastrofą i nie potrafię wrócić do rzeczywistości :-( Na dodatek stosunki z moją matką są ostatnio takie, że jak słowo daję, niedługo po prostu przestanę z nią jakiekolwiek kontakty utrzymywać :-(

reklama
hejka:-)

Paula daj nam znac jak Juleczka....oby szybko Jej przeszło!:tak:
jej Kacha....trzym sie!nooo....
Pryzy ale to musi byc uczucie, jak sie widzi swoje dziecko w towarzystwie kogos innego....;-)
a z tą tesciową i Twoim tatą to niesamowite! co by było gdyby...hihi;-) to udanej imprezki dzisiaj!:tak:

oj Jutreznko czyzby ta Twoja wena nazywała sie na "d" jak desperados...hihi:-p

a wiecie,ze my jedziemy na łikend do rodziców-jupiiiii!!!!!!!!! najpierw do męża a potem do moich:-):-)tralalaaaa.....nie bylismy na świeta a ponoc był tam u nich zajączek i czekają na nas prezenty....no wiadomo najwiecej dla małego:-D:-D no i min. ta hulajnoga....zobaczymy co mały na to...hihi....
ale jestem podekscytowana....:-D....jak jestem u mnie w domu, to lubie sobie iść do mojego pokoju, no kiedys był mój....teraz to pokoj młodszej siostry...lubie sobie tam chwilke posiedziec;-) powspominac...jeszcze tak niedawno byłam dzieckiem, no dobra nie oszukujmy sie-to było dawno!:-D

Asia mua!!;-)

a! jeszcze z tym przedszkolem Jutreznka pytała...my dajemy do prywatnego....ja nie pracuje to nawet nie mamy szans na publiczne;-) ale co tam to dopiero od wrzesnia:-D

kurcze słyszałyscie z tą chmurą znad Islandii??? u nas lotnisko zamkniete:-(
Alex dobrze,ze wracałaś w zeszłym tygodniu...;-)

u nas ładny dzien...słoneczko swieci....tak wiec po sniadanku uciekam z małym na dwór:-)

a gdzie nasze Kasieee????;-)

milego dniaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!paaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-)

ps.dałyscie rade to przeczytac???

Ostatnia edycja:
Do góry