reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczko- a może skręciłaś gwałtownie głowę w nocy i jakieś mięśnie się nadwyrężyły:sorry2: spróbuj może pomasować:sorry2:
dota- udanego spacerowania, dzień faktycznie piękny:tak::tak:
kasiamaj- widać humor ci dziś dopisuje:-)

a ja tak sobie myślę co bym zrobiła jakbym w domu była ale niestety jestem w pracy, i powinnam myśleć co tu robić ale mam jakiegoś lenia:-p
ech słoneczko tak pięknie świeci, ale mi szkoda:sorry2:

reklama
Cześć wam!!!

I u nas pięknie... :-)

Jedno pranko już wisi a drugie już się płucze...

Dziewczynki mi się pospały więc mam chwilkę :-)

Poza tym to posprzątałam klatkę schodową :tak: jeju ale mnie okurzyło... :szok::-D

Julcia po mału zdrowieje... jeszcze ma trochę gęstego kataru który zazwyczaj wyciera rękawami... :wściekła/y:
I ja sie zaraziłam tym katarem... blee... taki mam nos obtarty od chusteczek... :-:)baffled:

Rosołek się gotuje, więc jak dzieci się obudzą to zjemy i ziuuum na spacerek :-):-):tak::tak: tak cieplutko... :-)

Życzę wam miłego dniaaa!!! :-):-):-)

aga a ja jestem w domu i tez mam lenia:)
dzien dobry

jezuu zabieram sie juz do pisania chyba z 5 raz....
teraz mam kompa w sypialni i jakos gorzej mi tu dotrzec...a laptop lezy bo kabel gdzies jeszcze w jakims kartonie i nie moge sie za to zabrac...
no i co
w koncu dotarłam a mlody juz na dole krzyczy ze kupe zrobil i stoi obok nocnika...
ło jezuuuu
musze isc...

Cześć!

Wpadłam się przywitać. Jak tam żyjecie kochane ciotki - klotki?
Będę może później, jak mnie nie pochłonie sprawdzanie kartkówek, hehehe...
No i taka mała refleksja na koniec - jak widać, Poranki, szybko się kończą;-).
No to do miłego!
Ciao!

co tam u was typezki ??
Gajuters byl dzis na dluzej w przedszkolu. szkoda ze nie moge jej zaprowadzac :(
nic mi nie chce opowiedziec...dobrze ze zrobili jej zdjecia jak sie bawi i dali nam kopie.
sciskam was i szczypie hhehe

Stefanka a Gajutek nie płacze przy rozstaniach?

Asia słuszna refleksja :-D

hmmm... Aga mówisz kapusta z eklerką? :-D:-D:-D Uwielbiam takie bułki z kapustką... :tak::rofl2:

Viki to jeszcze kartony nie rozpakowane? :-D Daj spokój... :rofl2::-D

mmm... mam frytki z sosikiem czosnkowym... pycha...

Kartkówki mnie niestety, nie pochłonęły, a szkoda, bo już papierzyska mnie przygniatają:-:)szok:
Stefi, a Gaja chętnie idzie do przedszkola?
Paula, Ty to możesz sobie pozwolić nawet na frytki z majonezem:tak::tak:. Twoja figura jest do pozazdroszczenia.
Majoszka, skończyliście ten pokój? Poka efekty....
Kata, nie uschłaś z tęsknoty za małżonem?:-D
Viki, co Ciebie tak mało ostatnio?
Kacha, no i jak? Robiłaś jeszcze teściora...
Bacha, co Ci ta koleżanka - czarownica wywróżyła?:baffled:
Jutrzenka, zaczytałaś się tak, że nic nie piszesz?:-D

I miałam coś jeszcze do kogoś napisać, ale zapomniałam co i do kogo:-D:-D

paula tez jadlam dzis frytki ?!?!
dzis bylo tak ze poszla z J i najpierw bawila sie 45minut a on czekal w takiej poczekalni bo jakos mu bylo glupio tak ja zostawic. po 45 minutach zaczela plakac i panie go poprosily, ale zaraz sie uspokoila bo przyniosly jej klocki hehe a pozniej juz do konca sie bawila bez problemow ale J czekal :)
w czwartek troche posiedzi i pojdzie hehehe
mowil mi ze Gajutek najbardziej sie cieszyl z powieczorka :)

reklama
dobry wieczór.

co porabiacie???
młody w wannie-ojjj..dał mi dziś popalić
dobrze ze już dzień się kończy
i ja jakoś zmęczona jestem :-(
tym sprzątaniem klamotów,marudzeniem KUby,i planowaniem wszystkiego.
jutro jadę do rodziców-to może trochę odpocznę....:baffled:
muszę chyba wybrać sie do jakiejś samotni :tak::-)
młoda mi disco w brzuchu urządza.....:blink:

pytałyście o pokój-chyba Asia???-prawie zrobiony-pokażę pokażę na razie jeszcze wersja bez łóżka...i tak przez jakiś czas zostanie bo czekam na materace od taty z zakładu
Paula-zdrówka dla Julci.

Do góry