reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia to może lekarstwem na samolubność Oliwki byłoby rodzeństwo? ;-):-p
Asiu pewnie, że się cieszymy :-)
Paula a co się Amelce stało, że nie krzyczy? ;-) No tak w sumie jak pomaga w pisaniu to na rączkach jest, więc po co ma krzyczeć :-p
Ech u mnie błogi spokój, T. chrapie, Oliś chrapie, a Młoda łypie na mnie okiem z leżaczka, gada do zabawek i o dziwo jeszcze się nie drze :-)

reklama
hej dziewczyny!!
co robicie ?? pewnie kazda z mezem kanape grzeje hehe
kurcze co ja tutaj czytam!! co za niegoscinnosc ?!?! biedny poranek...

Ja tam nie grzeję kanapy z mężem:-(, bo w pracy- mąż nie kanapa.
Ooooooooo, odezwała się gościnna Stefanka, hehehe:tak:
Posprawdzałam trochę wypracowań i mnie sen zmorzył, to se dałam na wstrzymanie. I apropos tego, co pisałaś Paula, ja nie gubię kartkówek, za to młodzież usilnie mi czasem stara się wcisnąć kit, że na pewno zgubiłam jego/jej pracę, bo ona/on na pewno oddawali. Zawsze mam z tego ubaw:tak:
Elcia, kobieto, a co Ty tak szalejesz, że zasypiasz przy kompie. A co do samolubstwa, to Filip też często nie chce się podzielić czymś np. z nami.
Kacha, to może też sobie chrapnij, młoda Cię popilnuje:tak:;-)

"no nic nie poradzę, trza się w cierpliwość uzbroić, chociaż podejrzewam, że @ przyjdzie, bo tak mnie brzuch boli jakby miał zaraz eksplodować :tak:Ale co by nie wyszło to i tak będzie dobrze :tak:"

Kurczę Kaśka normalnie wyjęłaś mi te słowa z ust. Ja od rana tak się czuję a teraz to już taka masakra że chyba rzeczywiście zaraz eksploduję

Ja się robi te cytaty aby wyskakiwały w takich fajnych ramkach????????????? HEEEEEEEEEEELP!!

PS: A kto to był ten Poranek?? Zdążyłam tylko doczytać że bardzo się zbulwersowała??

ciao ciao

ide sprawdzis czy stesknilyscie sie za mna bo ja za wami bardzo, mialam kompa w naprawie i nie mialam jak nawet dac znac ze mnie nie ma :no::no::no:

teraz musze ponadrabiac zaleglosci zeby wiedziec co sie u was dzieje

najpierw poczytam a pozniej popisze:tak:

Asia chciałam to samo napisać do Stefanki :-D:-D:-D

To mówisz że kity Ci wciskają... :-D zgub czasem te piątkowe hehe...

Stefcia kto ma chłopa w domu ten ma... hehe... Mój przyjedzie dopiero za tydzień w czwartek....

A w piątek ruszamy na majówkę na Mazury...

No właśnie a Wy macie plany na weekend majowy?

Ja się cieszę że ruszamy gdzieś ale towarzystwo teściowej mnie przeraża...:baffled::baffled::baffled:

hej z wieczorka
ja nie grzeję kanapy...no chyba że sobie :-D:-D:-D
Paula-a gdzie śmigacie na mazury jeśli można wiedzieć???:-)
Poranek chyba zrezygnował z naszego BB???
Kata-no to mała miała niespodziankę jak ją zakratowałaś...:-D
Elcia-pytałaś o moje samopoczucie...-dzięki :tak:;-) różnie...ważne że wszystko ok.:tak:
Jutrzenko-jak tam dałaś radę???
Docia-jak zakupki...nakupiłaś sobie tych szamtek????:-D:-D:-D

młody zasypia...ciocia go kładzie do snu..ale jakoś jej nie wychodzi...:-D:-p
jutro wybieram się na bazarek -tutaj u moich jest taki fajny muszę owoce kupić bo mi wyszły :happy::baffled::-D
kurcze chyba sie coś stało...bo wyła syrena..a teraz jechała karetka na sygnale mała straż pożarna i duży strażacki.....:baffled:

co porabiacie????

t. już w domu! :-)
obżarłam się oscypków a jutro będę zdychać :rofl2:
tabletkę se na trawienie wezmę

asia jako że byłam sama z młodą w domu to napoje wyskokowe wykluczyłam :rofl2: pozostała mineralna i soki ;-)
paula u mnie weekend majowy nadal w planach i pewnie taki po 3 maja pozostanie :-D
kasia t. kąpie małą a ja łapię chwilki :-p
elcia ile teraz prawko kosztuje bo ja też nie mam a przydałoby się :zawstydzona/y:
aaaa jutrzenka pytałaś kiedyś o piłkę z którą kinia zasypia (skleroza nie boli ale przeszkadza :rofl2:) to dmuchana piłka średniej wielkości, ale już jej niepotrzebna to były trzy wieczorki kiedy z nią zasypiała ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry