reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bry
dziś mi trochę lepiej-ale i tak ciężko...

u nas weekend minął na leniuchowaniu :tak:
zaraz szykujemy młodego do kąpieli
i trochę ciszy nastanie w domu-bo biega jak szalony.

po dworze to jak szogun-na boso umorusany cały.:-D

Jutrzenko-trzymam kciuki za Kubusia-da radę
Dotka-to sie nazywa relaksik :tak:-my też dziś tak wspominaliśmy żeby nad morze pojechał.....
może we wrześniu sie uda???
Stefa-no to miałaś adrenalinę.....
Ewedja-Ty też nie szczuj morzem....:-)

reklama
u nas weekend remontowo ale na szczęście kuchnia pomalowana - z tropikalnej pomarańczy na zieloną opuncję ;-)
wczoraj sprzątanie po malowaniu a dzisiaj wyjazdowo
kinia pierwszy raz jechała wyciągiem krzesełkowym i baaardzo jej się podobało!

ale komary tną jak szalone :wściekła/y: nawet na placu zabaw nie można wysiedzieć

dota ale wam zazdroszczę! no stefa tobie też - tych widoków :tak: będą zdjęcia z góry? ;-)
ewe mądry chłopak :-D
aaa pryzy zapomniałam ci napisać, że masz bardzo kreatywne dziecko :-D
jutrzenko najlepszego na kolejną dziesiątnicę :-)

tekst kini na dziś:
- mam doskonałe zęby, dentysta mi powiedział :-D (zapożyczone ze świata małej księżniczki bo u dentysty jeszcze nie byliśmy :-D) skubana jak ona gada to normalnie boki zrywamy! ciężko wszystko spamiętać :-)

Katka-fajny :tak:-ja myslę na jaki pomalować wiatrołap....i nic mi do głowy nie podchodzi...
chcę jakiś ciemny bo w tym naszym wiatrołapie to zaraz i ściany brudne.

kurcze najadłam sie dziś truskawek ze śmietaną i cukrem i mi teraz dokuczają...:zawstydzona/y:

oooo ja też wczoraj truskaweczki kupiłam ale zjadłam same na początek - słodziuchne :-p
teraz czeka nas malowanie dużego pokoju - myślę o ciepłym szarym i na razie szukam odpowiedniego odcienia choć mam już coś na oku

no moje truskawy nie były słodkie...dlatego je dosłodziłam...i takie jakieś twardawe...
a ja lubie takie co sie rozpływają (tzn.jak je zgnieciesz językiem o podniebienie):-D

o te kolory nawet fajne-włoskie espresso i mus jagodowy.

młody już po kąpieli-mam nadzieję że szybko zaśnie...

Ostatnia edycja:
edytowałam się -
Kasia
-u nas też jak zobaczył to wołał daj...ale jak dostał to wołał bleee nie bode...:-D ja dziś kupiłam po 4 zł za kg.

mam zamiar sobie pazurki pomalować przy nogach...hmmm...ale czy ja dosięgnę...:-D:szok::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry