reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga moj drugi porod w porownaniu do pierwszego to byla bajka.:tak::tak::tak:
Jeden i drugi mialam przyspieszany.Przy Antku dostalam tylko jakas globulke i kroplowke.Naprawde fajnie mi sie rodzilo (jesli mozna tak powiedziec o porodzie);-)Co do przyspieszania domowymi sposobami to ja probowalam wszystkiego.Nawet olej rycynowy pilam.Po tym oleju prawie sie udalo.Nawet jakies skurcze byly, no ale przeszly..
Kasia to jak juz gosci przyjmujesz to patrz w co maz sie ubiera a nie tak ludzi straszyc:no:

reklama
Gyrosa nie pamietam dokladnie ale jakis tam przepis w necie znajde.
I chyba tez musze sie za te moje gruzy brac powoli
No doobra nie chce ale ide juz...

Ostatnia edycja:
jestem!hej!!!

wczoraj przez poł dnia nie mielismy prądu:crazy: a dzis mąz mi lapka zabrał do pracy:crazy::crazy:

noo dooobra nie czytałam jeszcze co u Was...jejku zobaczyłam,ze tyle stron to sie poddałam:-p;-) ale nadrobie!!!:tak:

a my dzis imprezke mamy-juuupi!!!! pomyliło mi w zeszlym tygodniu,dzis jest 29.wrzesien, dokladnie rok temu kupilismy mieszkanie!!!!!;-);-);-);-);-)
dziewczyny-no zaprosiłabym Was ale i tak do 19-tej nie zdazycie przyejchac:-p:-p:-p

a jutro chyba Katka swietuje?????????;-)

a spytam tak po cichu-pojechała juz ta Alex?? :-p:-p:-p;-)

no dobra,zajrze potem;-)
trzymajcie sie cieplo!!!!!!!!!!!paaa:-)

hihi ja zdaze;-):-p
Zaraz wsiadam do auta i jade.Tylko jeszcze ten kombinezon ubiore zeby ladnie wygladac:rofl2:
Ooo nie zapomnialam ,ze do roboty ide na 19ta.Ech Dota ale mnie zrobilas w balona a ja bylam przygotowana na jutro:no:;-)

Aneczka no patrz dzis pracujesz...kuurde no! :-p a juz mąz sie nastwił:-p:-p;-)
miłej pracy!!!;-)

Alex, to wez wpadnij,ograniesz mi chałupe to moze resztki dostaniesz gratis:-p:-p

Dota do kuchni-3 2 1 start!!!paaa;-)

Resztki? Czyli co? Puste puszki? I co ja z tym zrobie? Na skup zaniose?
I co Ty tam w ogole organizujesz? Jak Cie znam, to paluszki i biszkopty beda... i to tak bedzie ta Twoja wielka impreza wygladala....:-p:-D;-) Chyba jednak sobie daruje....:rofl2:

reklama
znów się uśmiałam...:-D
Anka-ciekawe jakby K.zareagował Dotki jakby otworzył drzwi a tam taka lateksowa laska :szok::-D:-p-ja to sie mojemu tylko pokazuję...a on..tak do gości...:-D
Alex-uśmiałam się z Ciebie.
Aga-i jak cisza???

wiecie co??? chyba moje dziecko wraca do normalności...
bo przed obiadem wołał- CIEM COŚ ZJEŚĆ :tak:-no...to chyba dobre oznaki.....

za to młoda tak ciągnęła dziś swojego kciuka że aż pawia puściła :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

wcinam jabłko tarte z marchewką-tak mi się cosik zachciało...

dzwoniła dziś do mnie kumpela z żalem...bo im gumka pękła a ona w samym srodku owu...dwa dni temu ich synek roczek skończył...:-)-no to ja jej na to że może teraz córcia się wprosiła...????:tak::-p

co tam jeszcze....-hm...chyba zejdę sobie po coś jeszcze do jedzenia..???
dziś TOP MODEL -ciekawe co dziś ZULA pokaże??? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dotka-udanej imprezki!!!!! no i zbieraj puchy dla Alex-bo ona na skup oddaje.bo zbiera na takie czaderskie kozaczki
http://4.bp.blogspot.com/_SgRf_8MEwUo/Slda0F06RoI/AAAAAAAAAGM/hTm_8v7Jj3s/s400/buty+002.jpg

trochę wieczornego humorku.
http://blog.trendz.pl/category/smieszne-zdjecia/
najlepsze są zdjęcia z wakacji

Ostatnia edycja:
Do góry