reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hehehe, jaka różnica;D Ale przy drugim dziecku zawsze brzuszek jest większy. Ja też mam mały, ale uwielbiam go, że hej:))

Na Cudeńkach dałam rożek i kocyk:)
Wiem wiem ze przy drugim moze aczkolwiek nie musi byc wiekszy brzuszek ,mnie wybrzuszylo ,Bratowa pierworodka to dopiero mialam bebzon :eek:..
A ty kochana sie jeszcze tak nie ciesz bo az tak malego brzuszka to ty nie masz ,napewno masz wiekszy niz ja w pierwszej ciazy ahahah :) I jeszcze sporo tygodni przed toba !!!! Mama mija przede mna tez :eek::eek::eek: <czuje ze pekne w szwach !!!!!!!!!

:sorry:zastanawiam się czy to nie jest jakas tam następna prowokacja, i czy serio bywają takie sytuacje, że kobiety łapią chłopów na dziecko:sorry:słyszałam o męskich przypadkach hmm....

Pewnie Jej facet nie chciał teraz dziecka, może gotowy nie był a może kasy zbytnio nie mają, Mój był bardzo wyczulony na tym pkt, wpierw musiał wiedzieć, być pewny, że kasy mamy wystarczająco i warunki. No a ta Laska może chciała już i koniec:p

reklama
Do góry