reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Hmmm ale bym sobie te kluseczki zjadla z sosikiem:) Ja dla odmiany nie mam dzis wcale obiadu bo nie chce mi sie robic a samej w niedziele to zero uroku cos tam sobie zjem zreszta po wczorajszej pizzy sie tak objadlam ze nie mam apetytu jakos. U nas tez piekna pogoda chyba wezme mp3 i zaraz gdzies wyjde. Milej imprezki zycze mam nadzieje ze kostki przestana puchnac duzo lezeni z nozkami w gorze pewnie pomoze:)

reklama
Witam sie laski w niedziele !
Wczoraj niestety nie znalazlam nic co by mi odpowiadalo na wesele,wiec dupa blada dalej niewiem w czym wystapie ( jezeli wogole wystapie)
Pod wieczor moj wybyl na 2 GODZINKI na kawalerskie i co ??? Wrocil o 2 w nocy :wściekła/y::wściekła/y:. A za kazdym razem jak dzwonilam to mowil "juz kochanie ide juz juz" No i tak zaszedl w srodku nocy.Zgubił telefon w drodze powrotnej :wściekła/y::wściekła/y:,no i chyba wybił obojczyk :wściekła/y::wściekła/y:.Nie dosc ze zepsul mi pol nocy bo oczywiscie madra nie jestem i czekalam na niego,to jeszcze cos mnie zab zaczol pobolewac.Takie mialam nerwy ze glowa boli.A on wstal przeprosil ,ugotowal obiad i jak patrze ze ten obojczyk chyba go naprawde boli to az mi go zal.Ale foch jest i tyle !!Qurwa no i wez dziada pusc do ludzi !
Acha no i oczywiscie dzis do kina z dzieckiem nie pojedziemy bo niby jak????
Jutro na usg 3d tym sie pocieszam i mi humor wraca ,powiedzialam ze niewiem jak to zrobi z tym obojczykiem ale chocby mial za taksowke zaplacic 500 zł to ma mnie dostarczyc do wroclawia na wizyte.
Jednym slowem niedziele mam do bani !

Witam nowa grudnioweczke!!!:happy:

Kopciuszku imie piekne dla synka :tak::tak: zgadzam sie w 100 % Ptysiu- patrysiu taki malutki bedzie :)

helloł! ale tu cichutko!! witam nowa mamusie!! my tez dzisiaj leniu****emy, ale szybko sie to skonczy bo moj jutro zaczyna nowa prace!!
Mea ty sie nic nie martw w domu jest net, ale nigdy niemam weny zeby duzo pisac, chociaz podejrewam ze teraz sie to zmieni!!
mnie jutro czeka glukoza i inne duperele:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pozdrawiam!!

Joasia nie ma sie co denerwowac, szkoda zdrowia, zawsze to samo "zaraz wracam" moj teraz gdzie idziemy to nigdy nie odmawia i zawsze ja musze wracac autkiem:sorry::sorry: a ja w srode ide na wizyte i moze poznam wreszcie plec!!!! wiec dziewczyny glowa do gory jest wsrod was biedactwo, ktore niewie jakiego stworka :-p nosi w brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Kopciuszku zostań z nami choćbyś miała urodzić w połowie stycznia:-):-):-)

Witam nową Mamusię:-D Gratuluję trzeciego synka:-)

Dziewczyny a czy któraś ma już hemoroidy?:wściekła/y:
Boże mi chyba jakiś jeden wyskoczył bo nie mogę normalnie siedzieć i ogólnie czuję się jak po porodzie z Hamią:wściekła/y:
A wtedy myślałam że mnie nacięcie boli:no: I nie wiem co można na to stosować!!!
Boże jak ja już bym chciała grudzień!!!!!!!!!!!!!!
Choć myślę że już w listopadzie urodzę!

Nie mam zamiaru sie z tad ruszac:no::-)nawet jak byscie mnie nie chcialy:-D:-D:-D
Ja nie mam hemorojdow ani nigdy nie miala ale nie wiem czy mi sie zylaki odbytu nie robia:-(bo boli jak nie wiem:-(

Witam moje panie:-)
U mnie leniwie a w dodatku pochmurnie... Cóż - jesień w Irlandii.
Mój mąż zaraz idzie do pracy, a ja znowu sama z chłopakami w domu:( A jeszcze muszę skoczyć po zakupy, bo nie zrobiłam tego ani wczoraj ani w piątek. A jak patrzę za okno to mi się nie chce, ale Kajetan jutro idzie do szkoły i trzeba mu coś zapakować na drugie śniadanie:-)

23Marta - z całego serca gratuluję bliźniaków. Ja mam dwa domy dalej Dominika i Kubusia. Chłopcy 28 sierpnia skończyli rok, to najlepsi kumple mojego Sashy, a bliźniaki mojego najlepszego przyjaciela - Artura w październiku skończą 9 miesięcy. To chłopczyk i dziewczynka - Ania i Adaś:-).

Aga - ja stosowałam hemorectal, i karmiłam więc myślę, że w ciąży też można. Zapytaj w aptece.

Jakie imie bedzie nosil trzeci synek?
cześć dziewczyny.
Karnitynka, ja też dziś leniu****ę sama, mąż w pracy.

miałam jechać na rodzinną imprezkę, ale cholera czuję się coraz gorzej zamiast lepiej i chyba nie obejdzie się bez wizyty u lekarza. teraz mi się na zatoki rzuciło i mi łepek rozsadza. :confused2:

Lepiej idz i niech lekarz przepisze cos:tak:zawsze lepiej wyleczyc niz czekac na pogorszenie.Zdrowka zycze;-)

Witajcie:)
Od dzisiaj jesteśmy z mężem sami na swoim mieszkanku:) z jednej strony bardzo się cieszę-wkońcu troszkę swobody i prywatności, ale z drugiej już brakuje mi mojej teściowej, jej śniadanka i kawusi prosto do łóżeczka;) teraz to ja będę musiała podjąć wszystkie obowiązki domowe- eh... mam nadzieję że sobie poradzę;) początki zawsze bywają trudne;) ( a wmoim wykonaniu pierwsze obiadki pewnie nie do końca smaczne;)-nie cierpię gotować....). Także najbliższy tydzień wypełni mi ogarnianie domu, umycie szafek, uporanie się z ciuchami zalegającymi w kartonach, kanapie, itp. żegnaj słodkie lenistwo;)

Ach nie ma jak u siebie w domu:tak::-)juz niedlugo sama tak powiesz-zobaczysz:tak:mozna sie ganiac z mezulkiem na golasa kiedy chcecie:-D:-D:-D

idę na dół do teściów, bo słyszę, że szwagier z żoną i dzieciakami przyjechali.
ale dziś u mnie zimno :szok: jesień na całego...

U nas jest pieknie:-)

hehe mam wprawe w gotowaniu na telefon wiec pewnie na internet tez jakos sobie poradze wiec w razie pytan /nwet najbardziej banalnych/ wal jak w dym :) ja dla odmiany UWIELBIAM GOTOWAC !!! dzis maz zazyczyl sobie pieczen z sosem i kluchy slaskie wiec obiadek juz prawie gotowy ... dogotowuje sie makaron i zupke mozna zapodac :)

u nas dzis naprawde slicznie na dworze !! az sie nie chce w domu siedziec :) no ale popoludniem wybywamy do przyjaciol wiec jakas rozryweczka bedzie ... troche mnie martwi to ze mi strasznie nogi puchna ale musze jakos dac rade :)

Mi tez niestety ostatnio puchna:tak::-(tylko ze mi nie w kostkach tylko przy palcach:tak:ciezko jakiekolwiek buty wlozyc:-(ja nie wiem co ja zaloze na wesele:eek:

Witam sie laski w niedziele !
Wczoraj niestety nie znalazlam nic co by mi odpowiadalo na wesele,wiec dupa blada dalej niewiem w czym wystapie ( jezeli wogole wystapie)
Pod wieczor moj wybyl na 2 GODZINKI na kawalerskie i co ??? Wrocil o 2 w nocy :wściekła/y::wściekła/y:. A za kazdym razem jak dzwonilam to mowil "juz kochanie ide juz juz" No i tak zaszedl w srodku nocy.Zgubił telefon w drodze powrotnej :wściekła/y::wściekła/y:,no i chyba wybił obojczyk :wściekła/y::wściekła/y:.Nie dosc ze zepsul mi pol nocy bo oczywiscie madra nie jestem i czekalam na niego,to jeszcze cos mnie zab zaczol pobolewac.Takie mialam nerwy ze glowa boli.A on wstal przeprosil ,ugotowal obiad i jak patrze ze ten obojczyk chyba go naprawde boli to az mi go zal.Ale foch jest i tyle !!Qurwa no i wez dziada pusc do ludzi !
Acha no i oczywiscie dzis do kina z dzieckiem nie pojedziemy bo niby jak????
Jutro na usg 3d tym sie pocieszam i mi humor wraca ,powiedzialam ze niewiem jak to zrobi z tym obojczykiem ale chocby mial za taksowke zaplacic 500 zł to ma mnie dostarczyc do wroclawia na wizyte.
Jednym slowem niedziele mam do bani !

Witam nowa grudnioweczke!!!:happy:

Kopciuszku imie piekne dla synka :tak::tak: zgadzam sie w 100 % Ptysiu- patrysiu taki malutki bedzie :)

Kazdy facet jest taki sam:tak:wiec nie mysl ze twoj jest jedyny,moj nie wychodzi raczej do kolegow ale jak sie wyrwie to jak piesek:tak::-)

Ja wrocilam niedawno od rodzicow,tata ma jakiegos focha na nas wiec nie bylo za ciekawie ale co tam niech sie troche poboczy.Moja glowa w koncu wyglada jak powinna:-)juz na te swoje odrosty patrzec nie moglam:tak:teraz nawet humor sie poprawił:-):-):-)

Udalo mi sie dodac fotki ciuszkow na cudenka wprawdzie po dwa razy to samo niechcacy walnelam ale chyba wybaczycie:)
Nudzi mi sie bylam na spacerku ale pogoda taka piekna ze by sie jeszcze polazilo a samemu sie nie chce. NO wiec zjem sobie troche salatki z tunczykiem bo zrobilam i popatrze w tv bo coz mi pozostalo:)

witajcie :) my wszystkie w tym roku sylwestra bedziemy mialy nieziemskiego"_:-)

ja mam termina na 10. 12... heh... wiec w sylwestra o polnocy bede .....pewnie z cyckiem przy dzieciatku siedziala:p)

reklama
witajcie :) my wszystkie w tym roku sylwestra bedziemy mialy nieziemskiego"_:-)

ja mam termina na 10. 12... heh... wiec w sylwestra o polnocy bede .....pewnie z cyckiem przy dzieciatku siedziala:p)

Hihi, ja mam na 11.12. :tak: Co roku wyjeżdżaliśmy w góry na deski, a w tym roku planujemy chociaż na 2h wyrwać się do znajomych:zawstydzona/y: Ciekawe czy coś z tych planów wyjdzie:no:
Dziewczyny, tak już się nie mogę doczekać naszego bąbla :happy: a tu jeszcze 10tyg:eek:

Do góry