reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

reklama
idę do sklepu bo ze złości mam ochotę na coś słodkiego. a później się zabiorę za jakiś obiad (chyba frytki i paluszki rybne) no i najwyższy czas opróżnić stare meble i powynosić wszystko na strych (ale cięższą robotę oczywiście zostawię mężowi). a jutro od rana będę mieć syf. oby się wyrobili z montowaniem mebli w jeden dzień.
My dziś z Moim robimy regał własnoręcznie:-) Tzn ja tyle co nic, ale w czymś pomocna na pewno będę:-) Gipsowy będzie, dziś stawiamy szkielet:-)

Chérie

współczuje...ja bym pewnie nie wytrzymala..

a co do dobrych rad tesciowej to dolaczam sie do klubu tych ktore musza ich wysluchiwac...wiem ze nie ma zlych intencji ale sam fakt jest drazniacy..a najgorsze jest "a nie mowilam"...:wściekła/y:
Jak ja się cieszę, że matka Mojego w ogóle się nie wtrąca:-):-) Ona przyjmuje z góry coś jak się jej mówi i jest OK. Lajtowa babka.

A ja byłam z mamą się ''odchamić'' i 2 ręczniczki dla Martynki kupiłam. Łącznie ma 3 już:-) Jest sens kupować więcej?

Ja na zupę zrobiłam znowu barszcz. Uwielbiam a skoro ma żelazo to nic tylko jeść:-p Czy tam pić jak kto woli. Na drugie danie gotuję golonka:-)

ja kupilam 1 i jeden mam od mamusi :) powinno na jakis czas starczyc ... pewnie i tak cos jeszcze dostaniemy w prezentach ...

a co do obiadku to barszczyk za mna ju zkilka dni chodzi ... moze na czwartek/piatek zrobie .... hmm bo na jutro mam w planach spagetti /tez mi jezor wisi juz strasznie dawno :)/

Dokładnie! Ja już mam swojej dosyć! Ostatnio ciągle daje mi "dobre rady" a najbardziej mnie rozwaliła gdy rozmawiałam z teściem i mężem o wyprawce dla Małego i wspomniałam jaką chcę kupić oliwkę i chusteczki hm jej tekst... "Ja się nie wtrącam(!!!!!!!!!!!!):szok::szok::szok:ale mi położna mówiła, że co polskie to najlepsze":-D taaa wg niej czyli najtańsze masakra rozwealona byłam tym ja się nie wtrącam hahah. Wczoraj znowu spytała jak w końcu mój i Artura synek będzie miał na imię a Artur odpowiedział, że Aleks odpowieź brzmiała "ja się nie wtrącam ale powinniście dać na imię Paweł bo tak jest ładniej" zatkało nas:eek: ale moje kochanie powiedziało, że to nasza sprawa:laugh2::laugh2::laugh2: obraziła się:happy::happy:
Mamusia Twojego miała czas na wymyślanie imienia dla swojego syna ale ten czas już dawno minął:-)

Mea, odwołali wizytę bo się biedaczek rozchorował. później zadzwonił sam do mnie i przepraszał. no nic, chyba wytrzymam te 2 tygodnie :tak:
a tak poza tym mam pytanie - opłaca się odkupić Jedo za 500zł z gwarancją jeszcze na 6 miesięcy?

reklama
Do góry