G
Georgina
Gość
Czytałam ten artykuł o wadach wzroku. Ja mam soczewki miesięczne i się zastanawiam czy też mi każą do porodu być bez. Muszę ginki popytać jak to jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytałam ten artykuł o wadach wzroku. Ja mam soczewki miesięczne i się zastanawiam czy też mi każą do porodu być bez. Muszę ginki popytać jak to jest.
aga6671 a myślałam, że to to samo. Cóż inny region Polski, ale żurek bardzo chętnie
kopciuszku to może weź sobie jakieś sprawdzone buty na zmianę.
mea taka zwykła kaszanka? Jeśli to taka o której myślę to ja tam lubię
Cherie widziałam taką na żywo i mnie też się podobała.
Dobrze, że to napisałaś. Muszę sobie napisać takie coś i nosić w karcie ciąży bo ją mam zawsze przy sobie w razie gdyby (odpukać).raczej moga kazac ... chodzi to bardziej o twoje bezpieczenstwo ... bo jak by tak trzeba bylo szybko robic cesarke to w soczewkach nie mozna byc pod narkoza !! a nikt nie bedzie myslal zeby je ladnie wyciagnac, wyplukac i schowac !!
poza tym powinnas nosic w dokumentach karteczke /najlepiej poswiadczona przez okuliste ale to juz nie jest wymagane/ ze w razie wypadku i utraty przytomnosci zeby ktos ci te soczewki wyjal !! bo jak oko nie jest nawilzane to soczewka moze sie przykleic i uszkodzic oko ...
I zawierają chyba krew, bleeeeeekrupnioki to wlasnie taka kaszanka robiona w ksztalcie grubej kielbasy ... jak tam kto lubi ... mi nigdy nie podchodzilo ...

mea czyli to taka kaszanka jaką miałam na myśli, ale w życiu bym nie zgadła, że krupnioki i kaszanka to jedno i to samo)
No nic uciekam pooglądać tv. Do napisania!
aga6671 a myślałam, że to to samo. Cóż inny region Polski, ale żurek bardzo chętnie
kopciuszku to może weź sobie jakieś sprawdzone buty na zmianę.
mea taka zwykła kaszanka? Jeśli to taka o której myślę to ja tam lubię
Cherie widziałam taką na żywo i mnie też się podobała.
zapasowe buty i beda to napewno klapki:-)