G
Georgina
Gość
Koleżance 4 razy zmieniali płeć bo te 3 razy miała na normalnym USG a za 4-tym razem 2D i wyszło, że chłopak na 100%. Wcześniej było, że córka, że syn, że córka i syn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez bym chciala dziewuche ,ale to tylko dlatego ze jedne jajka juz mam ,ale im bardziej chce dziewczyny to tym bardziej czuje ze bedzie chlopak ahahhahahahahahha !!!!!!!!!!!! A zreszta co bedzie to bedzie ,i tak bede kochac tak samo mocno !!!Ja bardzo chcę mieć dziewczynkę - u mnie w rodzinie same dziewczynki ;-)
Ja tez bym chciala dziewuche ,ale to tylko dlatego ze jedne jajka juz mam ,ale im bardziej chce dziewczyny to tym bardziej czuje ze bedzie chlopak ahahhahahahahahha !!!!!!!!!!!! A zreszta co bedzie to bedzie ,i tak bede kochac tak samo mocno !!!
Moja mama ma 3 synow i mnie !!!!!! Bracia maja dziewczyny ,ja chlopaka ....pewnie oni beda mieli same dziewczyny a ja chlopakow [ Jedna bratowa wlasnie w maju urodzila dziewczynke,druga jest o kilka tygodni mlodszej ciazy niz ja - 8 tydzien.( ma juz jedna core) ] Sie nam posypia dzieciaczki w rodzince ahahhaah !!!! Na wigilii u mamy bedzie male przedszkole![]()
Ja zostanę we wrześniu ciocią, ma być dziewczynka, ale to różnie bywa;-)
Ale mam smaka na czipsy paprykowe!! Lecę do sklepu![]()

Mam nadzieje,ze bedzie ok i wszystko okaze sie w grudniu:-)