G
Georgina
Gość
Koleżance 4 razy zmieniali płeć bo te 3 razy miała na normalnym USG a za 4-tym razem 2D i wyszło, że chłopak na 100%. Wcześniej było, że córka, że syn, że córka i syn
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez bym chciala dziewuche ,ale to tylko dlatego ze jedne jajka juz mam ,ale im bardziej chce dziewczyny to tym bardziej czuje ze bedzie chlopak ahahhahahahahahha !!!!!!!!!!!! A zreszta co bedzie to bedzie ,i tak bede kochac tak samo mocno !!!Ja bardzo chcę mieć dziewczynkę - u mnie w rodzinie same dziewczynki ;-)
Ja tez bym chciala dziewuche ,ale to tylko dlatego ze jedne jajka juz mam ,ale im bardziej chce dziewczyny to tym bardziej czuje ze bedzie chlopak ahahhahahahahahha !!!!!!!!!!!! A zreszta co bedzie to bedzie ,i tak bede kochac tak samo mocno !!!
Moja mama ma 3 synow i mnie !!!!!! Bracia maja dziewczyny ,ja chlopaka ....pewnie oni beda mieli same dziewczyny a ja chlopakow [ Jedna bratowa wlasnie w maju urodzila dziewczynke,druga jest o kilka tygodni mlodszej ciazy niz ja - 8 tydzien.( ma juz jedna core) ] Sie nam posypia dzieciaczki w rodzince ahahhaah !!!! Na wigilii u mamy bedzie male przedszkole![]()
Ja zostanę we wrześniu ciocią, ma być dziewczynka, ale to różnie bywa;-)
Ale mam smaka na czipsy paprykowe!! Lecę do sklepu![]()

Mam nadzieje,ze bedzie ok i wszystko okaze sie w grudniu:-)