stokrotka24
Początkująca w BB
A suwaczka jak nie było tak nie ma
nie wiem trudno coś mnie dzisiaj mój komputer nie lubi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No no, to prawie jak bliźniaki a termin masz na kiedy??Dagmaro nasze maleństwa maja podobny wiekRóżnica zaledwie jednego dnia
![]()
No Kochana to pochwal się po wizycie:-) POZDRAWIAM:-)Dzisiaj idę na usg to zobaczymy dokładniej :-)

Kochana staraj się nie myśleć o negatywnych skutkach. To owszem, jest nieuniknione bo te lęki gdzieś w nas siedzą, ale mimo wszystko pozytywne myślenie jest lepszeWitam,
dawno mnie nie było i dużo się u mnie działo.
Zacznę może od pracy. Maksymalnie chcą mnie wykorzystać i wyganiają bezprawnie na zwolnienie. Postawić się nie mogę, bo po macierzyńskim mogę nie mieć gdzie wrócić. Strata moja taka, że firma ma fantastyczne zaplecze socjalne, w tym 13-stka i 14-stka, które nie są liczone na zwolnieniu, więc tylko na tych dwóch dodatkach jestem sporo stratna, a oprócz tego wiele innych fajnych bajerów, jak nauka języków, wyżywienie w pracy, karnety na basen itp.
Miałam właśnie teraz wyjazd integracyjny, który odbierałam jak własne pożegnanie, zżyłam się z ludźmi i jak pomyślę, że może za parę dni rozstanę się z nimi na ponad rok to mi żal. Narazie nie pytam od kiedy mam zniknąć, może uda mi się coś przedłużyć. Od 8 do 15 i tak muszę wziąć zwolnienie bo mam już zapłacone wczasy.
Jeśli chodzi o zdrowie, to nie mam już takich wielkich mdłości, choć czasami mi niedobrze, przeziębiłam się niestety i bujam się z katarem.
Wizytę mam jutro o 17, być może sprawdzą już przezierność.
A w nocy miałam okropny sen, że poroniłam. Cały czas się tego boję.
Przykro mi, że musisz na tak dł. czas rozstać się z pracą i fajnymi ludźmi, ale nim się obejrzysz to wrócisz do nich:-) Teraz odpoczywaj
Witam się:-)witam wszystkie grudniowe mamusieja jestem w 13 tygodniu ciazy i mam termin na 6 grudnia
bedzie malutki prezent na mikolaja
![]()
Mamy od tego specjalny wątek:-):-)A suwaczka jak nie było tak nie manie wiem trudno coś mnie dzisiaj mój komputer nie lubi
Witam po długiej nieobecności:-) Nie martw się na zapas;-) Mam nadzieję, że któraś Ci tu rozwieje wątpliwościWitam Kochane po przeszlo dwoch tygodniach przerwy.Tak sie rozpisalyscie, ze na pewno tego nie nadrobie... Nie dajcie mi na to szansy!!
Odpoczelismy a teraz czas wracac do pracy.... wracam dzis jednak do niej z wielka checia bo poinformowalam tu dzis wszystkich o naszym Fasolinie i wiadomosc przyjeto baaardzo fajnie :-)
W Polsce spotkykalismy sie z rodzinka, znajomymi, bylismy tez na kilka dni nad morzem. Tydzien temu bylam u ginekologa i troche mnie zmartwil... stwierdzil u mnie jakiegos krwiaczka 17 mm na 13 mm i za krotka szyjke macicy ( 32 mm ):-( Poczytalam jednak w necie i wcale za krotka sie nie wydaje... mam wiec nadzieje, ze bedzie dobrze.Oprocz tego zdaniem lekarza ciaza w ubieglym tygodniu odpowiadala wielkoscia 13 tygodniom i 1 dzien. Z miesiaczki jednak i moich obliczen wynika ze to byl 12 tydzien i 1 dzien... Malenstwo mialo 69 mm i gdy czytam informacje w necie i ksiazkach to wydaje sie byc dobrej wielkosci ale zdaniem mojego gina jest o ,,tydzien wieksze'' Sama nie wiem co o tym myslec.Moze ktoras z Was spodziewajaca sie dzidziusia tak jak ja , czyli okolo 6.12 miala robione USG w poobnym czasie i jest mi w stanie cos powiedziec?? Na USG bylo widac wyraznie raczki nozki i calego dzidziusia... jest superasny!! :-):-)
No dobrze... a czy jest chetna do streszczenia mi co dzialo sie w ciagu tych dwoch tygodni??![]()

Na pewno to zrobię,No Kochana to pochwal się po wizycie:-) POZDRAWIAM:-)

Jak sie czujesz? Urosl Ci juz brzuszek? U mnie jeszcze w sumie nic nie widac. Kiedy bylas na USG i jakie duze bylo wtedy Malenstwo?