Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Hej!
Helcia, ale masz apetyty!
U mnie - o zgrozo! - niech żyje McDonald's! I wszelkie hamburgery, hotgogi itp. Dzisiaj na śniadanie zrobiłam sobie hotdoga, a w drodze od lekarza cichaczem podjechałam do Maca. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie, bo do tej pory tak było, że jadłam jedno i o samo przez 2-3 dni. Bo niedługo przez drzwi się nie zmieszczę!
Ale nas sporo. Może założymy nwy wątek i zrobimy listę?
Tylko dziewczynki nie zakladajcie za duzo watkow bo sie nie polapiemy, tzn takich , ktore sie pokrywaja. Mysle ,ze liste taka podsumuwujaca mozna dopisac w Watku " o nas" . Tam sie przedstawialysmy wiec tam mozna nas tez "podliczyc"i zebrac do kupy .
Ps. A gdzie Beata ?

Ups, a ja tam o sobie nie pisałam. Gdybym nie napisała tam nic to nie zapomnijcie o mnie![]()

A do mnie dotarł detektor tetna płodu, super się słucha serduszka:-
-(
Ups, a ja tam o sobie nie pisałam. Gdybym nie napisała tam nic to nie zapomnijcie o mnie![]()
Ja do 9 tygodnia ciąży mogłam jeść same lody i słodycze, aktualnie tak już nie jest:-) I się cieszę choć waga mi spadła a nie wiem czy to dobrze? Aktualnie to dziennie jadam na śniadanie chlebek z szyneczką taką mmm bez tłuszczyku żadnego:-)

A do mnie dotarł detektor tetna płodu, super się słucha serduszka:-
-(
My tez go mamy. Swietna sprawa. Sluchamy serdusia juz od miesiaca. Na poczatku trudno bylo je znalezc, a teraz wystarczy przylozyc do brzusia i slychac silne jak dzwon :-) Niesamowicie uspakaja w momencie kiedy zaczynam martwic sie o Malusia.