reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oj, tez mam ten problem :crazy: jak widze swoje uda w lustrze wygladam tak :szok:

he he, dołączam do klubu.

Laski od 12tej do teraz miałam 7 skórczy dół brzucha mnie boli, boki i pachwiny.
Nie wiem ile może być braxtonów szaleńców. Na porodowe to za lekkie na braxtona za mocne :szok:
Oooo ooooo, chyba do 10 na dobę może być. Brałaś no-spe, magnez?

Ja z jednej strony pochodziłabym po sklepach dziecięcych a z drugiej jak ma mi chłop marudzić nad uszami "ile jeszcze to potrwa" to w sieci spokojnie sobie pooglądam i wybiorę.

no tak..z tymi chłopami to różnie bywa :tak:
Ja np z ubranek dużo rzeczy pozamawiłam z anglii i ze stanów...dużo ładniejsze niż u nas a i cenowo można coś okazyjnie znaleźć :tak:

Laski od 12tej do teraz miałam 7 skórczy dół brzucha mnie boli, boki i pachwiny.
Nie wiem ile może być braxtonów szaleńców. Na porodowe to za lekkie na braxtona za mocne :szok:

ooo nie to chyba za duzo na braxtony...i one nie powinny być bolesne...leż i nospe weź ...można nawet i 2-3 na raz forte wziasc ...może pomogą !

Ja ze skurczami walczę od początku sierpnia. Tylko że mnie przy tym brzuch nie boli, czasem boki. Moja ginka mówiła że nie może być więcej niż 10 w ciągu dnia i nie więcej niż 5 na godzinę to jeszcze jest podobno norma. Ale lepiej zadzwoń do gina bo bardziej niepokojący jest ból w dole brzusia.

Braxtonów do 10 może być. 3 No-spy można brać spokojnie. Ja tylko wiem, że te skurcze z biegiem ciąży mogą być bardziej bolesne, ale nie powinny chyba być tak bolesne, że aż stresa kobiecie dają..

Mi pomaga magnez na te skurcze weź od razu 3-4 tabletki to może ustaną, jak nie to lepiej niech gin sprawdzi czy się szyjka nie skraca. trzymam kciukasy żeby przeszło. A i najlepiej jest się położyć na lewym boczku i leżeć dopóki nie ustaną.

reklama
Do góry