Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i już odliczam minuty
czyli, że Cię kość ogonowa boli? jeśli tak, to witaj w klubie, mnie też strasznie boli, ciężko się siedziNie jesteś sama, ja żeby zejść z łóżka kulam się z pleców na bok i z boku jakoś wstaję, bo mnie łamie w dupie tak, ze wyć się chce!
a ja już myślałam, że to od mojego lenistwa, że tyle siedzę na dupie Tak kość dupowa ;-)czyli, że Cię kość ogonowa boli? jeśli tak, to witaj w klubie, mnie też strasznie boli, ciężko się siedzia ja już myślałam, że to od mojego lenistwa, że tyle siedzę na dupie
![]()
Chocki klocki zaczynają się na fotelu u gina hehehehehe musi mnie podnosić 
oho, to nieźle... u mnie nie aż tak, jak za długo siedzę, albo leżę z wysoko podniesionymi plecami i głową to mnie boliTak kość dupowa ;-)
I nie ma szans bym wstała jak leże na wznak, musze się na bok przekręcić, bo innaczej czuję, jakby mi się dupsko łamało!Chocki klocki zaczynają się na fotelu u gina hehehehehe musi mnie podnosić
![]()
właśnie teraz... już nie wiem jak mam siedzieć z tym laptopem... bleeeeeeeeee
niektore ciezaroweczki po dluzszej nieobecnosci.Ciesze sie, ze wrocilyscie i ze wszystko na dobrej drodze. 
W weekend wybiore sie na basen, mecze meza zeby mnie masowal codziennie, powolutku robie cwiczonka dla ciezarnych.No przeciez tak nie moze byc zebym czula sie jak stara baba w ciazy dodatkowo biegajaca co chwile do toalety.Mam nadzieje, ze za jakis czas ten bol przejdzie. Chce sie cieszyc ta ciaza!! Energia mnie rozpiera!!