reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Był poruszany jeszcze temat wanienek- mi tez wszyscy mówia żeby pamiętac o tym, aby kupić większą. Więc się pod tym też podpisuję.

Jejku... z Wiktorkiem mielismy wieksza wanienke i cos dla nas byla za duza i teraz patrzymy na malutka... i przez was zaczelam sie zastanawiac czy dobrze patrzymy ;)

No właśnie- dołączam do pytania- czemu polecacie te większe wanienki? My w sumie bardziej chcielibyśmy tą mniejszą 80-85 cm i stawiać ją będziemy na stoliku w łazience, a potem na nim przewijać itd. Później jak mała będzie już siedzieć, to chcielibyśmy ją sadzać w brodziku pod prysznicem (mamy taki głęboki- 35 cm), więc dla takiego dziecka to jak wanna.

moze przedzwon do lekarza ??

Na razie nie bede dzwonic, i tak mam sie w niedziele do szpitala położyć wiec moze nic sie do tego czasu nie bedzie działo ale będę czujna.

Mexi pisałyśmy o dużych wanienkach jeżeli ma się wannę w domu, jak masz głeboki brodzik to faktycznie nie ma sensu kupowac większej wanienki;-)

Cześć dziewczyny,
nie uwierzycie ale ja się ostatnio nawet wysypiam i wogóle śpi mi się dobrze. Końcówkę ciąży ze Stasiem wspominam niezbyt miło, bo spać wogóle nie mogłam i bardzo bolały mnie biodra od leżenia na bokach. Jestem w szoku, że teraz gdzieś od tygodnia mi tak dobrze. Oczywiście sen mam czujny i wstaję na siusiu, ale budzę się wypoczęta.
No nic, muszę się wziąć za sprzątanie, młody prosił żebym go wcześniej odebrała z przedszkola, jedyna szansa to między 12:30-12:45, bo potem mi go dadzą dopiero po 15-stej, a on nie chce spać. Dla mnie to nawet lepiej żeby nie spał bo wieczorem idziemy do znajomego na imprezkę, to mi zaśnie u niego i będziemy mieli wolny wieczór :-) Małż zdaje teraz egzamin, denerwuję się trochę, ale to bardzo inteligentny facet więc nie zakładam opcji, że nie zda, choć sam mówi, że to niełatwy egzamin i że od 85% się zalicza.

reklama
Witam laseczki wczoraj sie nie odzywalam bo mialam ciezki dzien tata znow na chemie przyjechal i jest z nim zle wazy tylko 55 kg i nie moze jesc bo mu sie w ranie na szyi zrobila dziura i jedzenie wylatuje jakis zabieg maja mu zrobic ale to pod narkoza i sie boimy bo to ryzyko dola mam na codzien staram sie o tym nie myslec ale jak go wczoraj zobaczylam to mi sie wszystkiego odechcialo:(
Zaraz zrobie jakis obiadek i bede jechac do taty jeszcze jakas jestem przeziebiona wczoraj czosnek poszedl w ruch.
NO ale jestem na biezaco z wami bo czytalam ale nie mialam natchnienia nic pisac. Porobilam wczoraj tez troszke zakupow w lumpku dla tego mojego szkraba bo w rozowym nie bedzie chodzil moj maly wilczek.
Jezeli chodzi o pasy to mi tez bylo niewygodnie i kupilam sobie z necika takie jakby pas czy adapter to o czym Mea wspominala no i jestem bardzo zadowolona na gorze pasy zapiete normalnie a na dole sa tak przesuniete ze leza na biodrach i mocno trzymaja brzuszek nie ma z nimi stycznosci super sprawa i czuje sie psychicznie bezpiecznie jak jezdze.

Do góry