madziara-kr
Fanka BB :)
hehehe, nie do Ciebie to byloSlyszalam ;-) Ja to juz nawet 29 lat temu z brzuszka wyszlamFajnie miec swoja imienniczke na BB, ciekwa podwojnie jestem jak bedzie wygladala :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe, nie do Ciebie to byloSlyszalam ;-) Ja to juz nawet 29 lat temu z brzuszka wyszlamFajnie miec swoja imienniczke na BB, ciekwa podwojnie jestem jak bedzie wygladala :-)
o kurde moze przedzwon do lekarza...Przed chwilą zauważyłam troche krwi na bielizniepo tym badaniu może ?
A ja dzisiaj zaczęłam 40 tydzień, więc chyba nikt nie ma wątpliwości, że ciąża donoszona?
emwu ja rozkładam, rozkładam i nic![]()
hehehe, nie do Ciebie to bylo;-)
To ja jutro wchodzę w 38 tydzień i zamiast zaczynać się denerwować wyciszam się... ale pewnie do momentu aż nie zacznie się coś na serio dziać w kwestii porodu...emwy ja w 38 tyg mam zamiar osiwieć zacząć obgryzać paznokcie i paść na zawał![]()
ciekawe kiedy Natalke i Lenke do domu wypuszcza...
w moim trzymaja 3 doby po sn i chyba 5 po cc
Emilka, Amelka, dzisiaj strasznie popularne :-(Slyszalam ;-) Ja to juz nawet 29 lat temu z brzuszka wyszlamFajnie miec swoja imienniczke na BB, ciekwa podwojnie jestem jak bedzie wygladala :-)