G
Georgina
Gość
A ja zaczęłam kończyć wszelkie rzeczy związane z Małą, z jej pokoikiem, Mojego ponaglam, tak jakbym się bała, że nie zdążymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez jestes pieknie donoszona :-)Wiem, wiem :-) a wrecz zdziwilabym sie bardzo gdyby to bylo do mnie ;-)
Ja tak miałam po ostatnim badaniu...Przed chwilą zauważyłam troche krwi na bielizniepo tym badaniu może ?
Nio cóż byle do stycznia, co nie MEA?
ja dzisiaj koncze 36 t. czyli moja tez donoszona
slyszalas Emilka? jestes donoszona wiec moze .... ;-)
Cherie pisala ze jedzie do szpitala na KTG ... byla przed chwila an wizycie oto sms:
"szyjka zgladzona, rozwarcie takie samo, cisnienie graniczne a maly bardzo nisko! do tego doszla infekcja w moczu ... jade do szpitala na KTG ... caly czas cos ..."
ja sie zastanawiam czy konczyc przygotowania bo jak skoncze to Mala sie uprze i wypnie i przyjdzie w styczniuA ja zaczęłam kończyć wszelkie rzeczy związane z Małą, z jej pokoikiem, Mojego ponaglam, tak jakbym się bała, że nie zdążymy.
eeee Mea nie byc taka precyzyjnaja ciagle na ciebie licze !!
donoszona to 38 tc ... w 36 jest bezpiecznie ...
Oj też bym chciała wyjść ze szpitala na drugi dzień..A ja to kilka godzin po porodzie moge zmykac do domku. Po 12 zaczna mnie grzecznie wypraszac a po 24 to juz moja torba wraz z wypisem bedzie za drzwiami szpitalnymi.
Oczywiscie jesli nie bedzie zadnych komplikacji.
Zreszta Martuska w Anglii tez po kilku godzinach byla juz w domku z malutka.