reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A ja zaczęłam kończyć wszelkie rzeczy związane z Małą, z jej pokoikiem, Mojego ponaglam, tak jakbym się bała, że nie zdążymy.

reklama
NeSSi pewnie po badaniu, jak jest jej malutko to raczej nic złego się nie dzieje.
emwu ano lada dzień, już się nie mogę doczekać.
Georgina do ćwiczeń to ja jakaś leniwa jestem:)

Nio cóż byle do stycznia, co nie MEA?

ja ciagle na ciebie licze !!

ja dzisiaj koncze 36 t. czyli moja tez donoszona :)
slyszalas Emilka? jestes donoszona wiec moze .... ;-)

donoszona to 38 tc ... w 36 jest bezpiecznie ...

Cherie pisala ze jedzie do szpitala na KTG ... byla przed chwila an wizycie oto sms:

"szyjka zgladzona, rozwarcie takie samo, cisnienie graniczne a maly bardzo nisko! do tego doszla infekcja w moczu ... jade do szpitala na KTG ... caly czas cos ..."

A ja to kilka godzin po porodzie moge zmykac do domku. Po 12 zaczna mnie grzecznie wypraszac a po 24 to juz moja torba wraz z wypisem bedzie za drzwiami szpitalnymi :).
Oczywiscie jesli nie bedzie zadnych komplikacji.
Zreszta Martuska w Anglii tez po kilku godzinach byla juz w domku z malutka.

reklama
A ja to kilka godzin po porodzie moge zmykac do domku. Po 12 zaczna mnie grzecznie wypraszac a po 24 to juz moja torba wraz z wypisem bedzie za drzwiami szpitalnymi :).
Oczywiscie jesli nie bedzie zadnych komplikacji.
Zreszta Martuska w Anglii tez po kilku godzinach byla juz w domku z malutka.
Oj też bym chciała wyjść ze szpitala na drugi dzień..

Do góry