reklama

Grudzień 2009

No a pozatym dziś 1 grudnia a więc rozpoczynamy kolejne rozdawanie honorowych miejsc na podium dla mamusiek które urodzą w 1 dekadzie grudnia:-) Damy wszystkim szanse w końcu nasze dzieciaczki to takie uparciuszki więc niech każda ma się mozliwość załapać. Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:
ja juz nie chce jeszcze rodzic;-)

ide dzis pierwszy raz do tego lekarza z nowego szpitala i na usg...
i wiecie co?
mam przeczucie ze nie wroce ze kaze nam jechac prosto do szpitala..:szok:

jak mi sie nie chce golic nog...ehhhh....
moze pojde z takim buszem??:-D
myslicie ze sie wystraszy??

reklama
Luuuzna moze cos sie zaczyna????
3mam kciukasy ze skurczybyki sie rozwina i chociaz ty bedziesz miala juz malego Alanka w ramionach:-)

No a pozatym dziś 1 grudnia a więc rozpoczynamy kolejne rozdawanie honorowych miejsc na podium dla mamusiek które urodzą w 1 dekadzie grudnia:-) Damy wszystkim szanse w końcu nasze dzieciaczki to takie uparciuszki więc niech każda ma się mozliwość załapać. Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:

Mea?:szok::szok::szok:
To Ci się zart grudniowy udał:-D
Kochana czy Ty nie wiesz, że Julka na Alana czeka?:-D

ja juz nie chce jeszcze rodzic;-)

ide dzis pierwszy raz do tego lekarza z nowego szpitala i na usg...
i wiecie co?
mam przeczucie ze nie wroce ze kaze nam jechac prosto do szpitala..:szok:

jak mi sie nie chce golic nog...ehhhh....
moze pojde z takim buszem??:-D
myslicie ze sie wystraszy??

ja mysle ze zrozumie kobiete ciezarna ze juz nie ma sily ogarnac swych nog:-) a pozatym kiedys kobitki sie nie goliły i było dobrze:-)

reklama
cześć dziewczyny

daffodill Ty jeszcze na chodzie?????

luuuzna trzymam kciuki za Ciebie.

Długo mnie nie było na grudniówkach- więc troszkę muszę nauczyć się Was rozróżniać a wątek tętni zyciem, że ciężko za Wami nadążyć ;-)

U mnie kolejna noc ze skurczami- dziś 3 godziny, skurcze co 6 minut i STOP- jakaś mASAKRA!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry