• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja jutro odbieram wyniki z morfologii, moczu i jakiegoś hmm inr? czy nie wiem co to, już nie mam tej karteczki i nie pamiętam nazwy. I na jutro mam szczytny cel umyć płytki w łazience i na błysk wannę wyczyścić:) Normalnie korzystamy z prysznica to wanna stoi sobie i się ''kurzy'':P Wolimy prysznic bo po co marnować czas i kasę za wodę:P

Ale dziwne to napieranie na pupę;/ Przy Braxtonach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Od dwóch dni mam wrażenie, że mam spuchnięte wargi sromowe. Tzn po dotyku tak uważam bo nie wiem jak to tam wygląda, się nie widzę:D

Witajcie Dziewczynki! Już jest grudzień! :-)
Widzę, że Kora się rozpakowała - nie poczekała do grudnia... ale niewiele jej brakło ;-)
Dziś się mogę pochwalić, że poznałam zespół, który w czwartek będzie wyjmował Misiulkę. Pół dnia w szpitalu na różnych badaniach, pogadankach, itp. Zastanawiałam się jak sobie radzą z nagłymi wypadkami, skoro przy planowanej CC jest tyle papierów do wypełnienia! :shocked2: No ale wszystko wypełnione, zgoda na różne testy badawcze podpisana i teraz już tylko czekać na czwartek. Jutro ostatnie zakupy i ostatni dzień do szkoły. Dziś jak mnie zobaczyli to jakby ducha widzieli :tak: Wszyscy się pytali co ja tu jeszcze robię na 3 dni przed porodem ;-) Ciekawe co jutro powiedzą :-D Ze smutnych spraw to udało mi się zgubić ulubiony szalik :-( Mam nadzieję, że został po zajęciach w sali, to jutro Marcin odbierze jakoś. A jak nie... no cóż... będę musiała kupić następny ulubiony jakiś :-(
I to chyba tyle z informacji ode mnie na teraz. Idę się uwalić do łóżka i pospać nieco, bo po tym szpitalu czuję się zmaltretowana (ile można sprawdzać czy na pewno siedzi na pupie?!) i wykończona oraz nieco przerażona. Muszę przetrawić ten ogrom informacji z dzisiaj... A jutro Was ponadrabiam trochę ;-)
Miłej nocki!!!

1 GRUDZIEŃ

HA HA HA co do uwag to przypomniała misie jedna jaka dostał moj kolega z klasy w szkole sredniej chyba to byla 3 klasa... Uwaga byla w dzienniku wielkimi literami o ktorej nikt nie mial zielonego pojecia i jak wychowawca sprawdzil str z uwagami to zaczal przerazliwie sie smiac i plakac!!! Pierwszy raz widzialam jego łzy. A mianowicie jedna z nauczycielek zamiescila uwage czerwonym dlugopisem o takiej trresci. XX nie uwaza na lekcji nie slucha sie co sie do niego mowi i na dodatek wykonuje dziwne ruchy ręką w okolicy rozporka:-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja raz dostałam uwagę, że molestuję kolegę z ławki:-D Przez przypadek go za...jajca złapałam:laugh2:
To na poprawę HUMORU hi hi hi

The Internet SHOULD Be Illegal

Tylko mężom nie pokazujcie:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
spójrz post wyżej:laugh2:

ach te chłopy..
mój Bartuś kochany ostatni raz mnie tak we wtorek zostawił jak mnie kłuło mocno w głowie mi się krecilo oblewałam sie raz ciepłym potem raz zimnym..
a on pojechał opijac zdany egzamin kolegi czy cuś.:eek::eek::eek:

Mnie zostawił też T...ale przekupił mlodego chyba, bo do teraz nie wyłazi...

No to laski zaczynamy:-D Która pierwsza na pierwszego chce?
Ja tradycyjnie wstałam i teraz nie wiem co robic...wczoraj lekkie skurcze, ale nic szczególnego poza tym. Zrobiłam gyrosa na Andrzejki i zrobiłysmy sobie z teściową i szwagierką mini imprezę, ale nie wróżyłyśmy hehe...
Wszyscy się dziwią, co ja jeszcze tu robię:-D
Ktoś jeszcze nie śpi?:-)

ja juz nie spie od godziny;-)
wyprawilam meza do pracy..
ciekawe czy jak maly sie urodzi to bede wstawala razem a nim o 6 i robila mu sniadanko, pilnowala zeby zjadl jogurt i dawala kanapki do pracy:-D

moze juz zaczne go odzwyczajac:-D

Te dzieciaczki takie niezdecydowane są. A miałaś skurcze na KTG - coś się działo ostatnio?

No jakoś baaardzo. Mnie moja córka w ogóle nie słucha i zwątpiłam ze mam z nią jakikolwiek kontakt i wspolny jezyk... ale bardzo malo ruhliwa jest od wczoraj od godz. 23.
ja sie wnerwie bo jak znam zycie to zrobi mi na zlosc i prezenosi sie jeszcze 2 tyg. jak widac rozwarcie i utrata czopa wcale nie sa poczatkiem objawiania sie porodu u mnie!!! dzis mnie nogi zaczely tak swedziec... noc nie do konca przespalam bo cisnela mnie strasznie jakby chciala wyjsc ta druga dziurka!
ale jej sie nie spieszy i coz mi pozostaje.. czekanie. ide dzis z mezem na spacer a w miedzy czasie kilka rundek do mamy na 4 pietro! predzej ja sie rozpakuje z wykonczenia niz to wszystko warte...

No a pozatym dziś 1 grudnia a więc rozpoczynamy kolejne rozdawanie honorowych miejsc na podium dla mamusiek które urodzą w 1 dekadzie grudnia:-) Damy wszystkim szanse w końcu nasze dzieciaczki to takie uparciuszki więc niech każda ma się mozliwość załapać. Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:

Zacznij póki nie jest za późno!:-D:-D:-D
Mój sam wstaje, sam się
karmi i odsyła do pracy:-)
Ale ja i tak teraz nie spię, jak wstaje...

Kurcze mam takie delikatne skurcze...

reklama
Marta100
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)