• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Hej Dziewczyny,

Ja miałam nadrabiać ale nie dam rady.

Byłam dziś na KTG - zapisują się skurcze. Mimo że nie miałam wizyty ginka wzieła mnie na badanie. No i szyjka krótka i rozwarcie na dwa palce. Tak więc jestem chodzącą bombą zegarową :-D:-D:-D

Napisze mi któraś czy coś się ciekawego działo/

to juz kilka takich bomb zegarowych mamy:tak:
oprocz nowonarodzonych bez rewelacji

reklama
Cherie czytam ta ksiazke Padam na twarz
i nie nastawia mnie optymistycznie do macierzynstwa
pani w empiku chyba miała racje ze to nie najlepsza lektura dla przyszłej mamy :eek:
choc sa momenty ze smiechawki takiej dostaje:-):-D
jak ty ja odebrałas??
moze ja jakas przewrazliwiona:happy:

wiesz, ja ją traktuję z humorem i w ogóle nie myślę o tym, że takie będzie i moje macierzyństwo :happy:

:-D:-D:-D Ciekawe która pierwsza wybuchnie.

Nowonarodzone śledze na bieżąco :tak::tak::tak::tak: A od jutra grudzień więc prawdziwy wysyp czas zacząć :-D

no ja sie powinna niedługo posypac ale młodej sie nie spieszy
w srode ide do szpital nie wiem czy jeszcze wroce w dwupaku
jakie plany ma moj lekarz???
z jednej strony juz chcem ale jak to sie zbliza wielkimi krokami
to mam stracha:eek:
kobieta zmienna jest:sorry:

jak mnie ten osobnik płci męskiej, co się zwie "mąż" denerwuje... ja mu mówię "nie jedź jutro na barbórkę, bo ktoś mnie musi zawieść do lekarza jednego, drugiego i do szpitala na ktg", a on na to "ale zapłaciłem już 50 zł za imprezę" :confused2::confused2::confused2:

reklama
no ja sie powinna niedługo posypac ale młodej sie nie spieszy
w srode ide do szpital nie wiem czy jeszcze wroce w dwupaku
jakie plany ma moj lekarz???
z jednej strony juz chcem ale jak to sie zbliza wielkimi krokami
to mam stracha:eek:
kobieta zmienna jest:sorry:
Te dzieciaczki takie niezdecydowane są. A miałaś skurcze na KTG - coś się działo ostatnio?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry