• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
no to ja wrocilam :) przywiozlam ze soba siate pelna probek, ulotek, ksiazeczek i innych dupereli :) Zenia mowila ze maja tego na oddziale na peczki i ma kilka takich paczuszek zawsze w domu ... troche pogadalysmy, troche mnei nastraszyla :) ale ogolnie fajnie sie jest spotkac po latach i powspominac :)

teraz was musze nadrobic boscie cosniecos nastukaly przez ten czas a potem moze naopowiadam wam wiecej :)

Hej Dziewczyny,

Ja miałam nadrabiać ale nie dam rady.

Byłam dziś na KTG - zapisują się skurcze. Mimo że nie miałam wizyty ginka wzieła mnie na badanie. No i szyjka krótka i rozwarcie na dwa palce. Tak więc jestem chodzącą bombą zegarową :-D:-D:-D

Napisze mi któraś czy coś się ciekawego działo/

reklama
najpierw go zaciekawiła muzyczka, podszedł, popatrzył, popukał mnie po głowie i poszedł... włączyłam raz jeszcze to zaczął śmiać :laugh2:

Cherie czytam ta ksiazke Padam na twarz
i nie nastawia mnie optymistycznie do macierzynstwa
pani w empiku chyba miała racje ze to nie najlepsza lektura dla przyszłej mamy :eek:
choc sa momenty ze smiechawki takiej dostaje:-):-D
jak ty ja odebrałas??
moze ja jakas przewrazliwiona:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry