reklama

Grudzień 2009

no to jakie plany ?? desmont ty idziesz jutro do szpitala ?? akozka rodzi w czwartek ... lilijka ma umowiona cesarke na 8.12 ...ktos cos jeszcze ma w planach na najblizsze dni ??

reklama
no no no ... tosz to szok !! ladnie poszalejecie :)

NO nie bardzo :) To znaczy ja mam przykaz aby sie ubrac itp bo na dupsko mimo ze 10 kg zeszlo po porodzie - nie mam spodni bo nie wchodze w jeansy sprzed ciazy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. wiec Jarek kazal sie ubrac co bym wiecej nie plakala ze nie mam sie w co ubrac przed spacerem ( w niedziele sie rozryczalam ze gruba jestem i nie mam sie w co ubrac jak sie szykowalismy na pierwszy spcerek z malym) - jak tak pisze ze becze z kazdego powodu to az mi glupio :zawstydzona/y: cos nie tak ze mna czy jak ? ahahha
zakupie prezent dla Jarka i dla dzieci ( jak jarek czegos tam nie zjadzie) pod choinke ! BO na mikolaja mam juz zglowy :)
Ptys zazyczyl sobie Korki ( do grania w pilke) ,piłke i ochraniacze na nogi :) Teraz mam manie grania w pilke nozna :)
Fifol dostanie to Karuzela KARUZELKA z PROJEKTOREM i muzyką -kurier (827962620) - Aukcje internetowe Allegro
juz mam w domku :)
a reszte przeznaczamy na chrzciny ! taki byl plan

Hej laseczki kochane jestem :) Dzis mialam ciezki dzien i nie mialam ani chwilki zanim Was nadrobie to chcialam sie przywitac i zlozyc zyczonka urodzinowe naszym mamusiom Marciu100 i Karolak duzo zdrowka i szczescia!!! Wczoraj bylam u ginki serduszko pikalo pieknie wyniki ok a cisnienie 170 na 110 pozniej 150 na 100 ledwo mnie puscila kazala w domu ciagle mierzyc i jakby co na IP no ale w domku mam dobre mowi ze mam zrobic badanie dna oka zeby to cisnienie wyjasnic no i mowi ze usg bo dzidzie wymacala duzą i mowi ze musimy sprawdzic czy dam rade to cudo wypchnac hihi. Rano byl u nas facio od piecyka bo cos sie wylaczyl pare razy i sie wystraszylismy ale przeczyscil wszystko i jest git. Zaraz dokoncze bo sie boje ze mi sie znow skasuje:)

NO wiec pozniej pojechalam do szpitala na porodowke i na wejsciu sie zdolowalam bo byl wielki napis zakaz odwiedzin na porodowke do odwolania. NO i czekam bo chcialam sie dowiedziec co mam wziac do szpitala no i co z porodem rodzinnym wiec okazalo sie ze porod rodzinny jest za darmoszke tylko 10 zl kubraczek dla mezusia i ta osoba ktora ze mna bedzie rodzila moze mnie pozniej odwiedzac jupii wiec kamien z serca. Oprocz tego moge rodzic w wodzie i dzidzie od razu do mamy po porodzie przynosza i zostawiaja ile sie chce:) Dla dzidzi nie musze nic brac chyba ze bardzo chce ( jasne hihi marze o drugiej wielkiej torbie:) no jedynie ciuszki na wyjscie co tez mi sie spodobalo. Babeczki byly przemile pielgniarka i pani ginekolog wypytaly o wszystko posluchaly serduszka i zmierzyly mi cisnienie no i tu jak zwykle zonk bo mialam 150 na 100 i babka do mnie mowi ze mam 20 minutek czekac i znow mi zmierza bo ona mnie do domu nie pusci jak nie spadnie dala gazetke mowi ze mam sobie poczytac i sie odstresowac no i dzieki bogu spadlo na 135 na 90 wprawdzie ale kazaly w domu mierzyc i puscily mnie a i daly prezencik za to ze cierpliwie czekalam z probkami sudocremu proszku gazetkami i buteleczkami dla maluszka wiec jestem zadowolona z obslugi poki co zobaczymy pozniej:)Ide robic kolacje mojemu bo mi jeczy pozniej dopisze reszte.

NO nie bardzo :) To znaczy ja mam przykaz aby sie ubrac itp bo na dupsko mimo ze 10 kg zeszlo po porodzie - nie mam spodni bo nie wchodze w jeansy sprzed ciazy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. wiec Jarek kazal sie ubrac co bym wiecej nie plakala ze nie mam sie w co ubrac przed spacerem ( w niedziele sie rozryczalam ze gruba jestem i nie mam sie w co ubrac jak sie szykowalismy na pierwszy spcerek z malym) - jak tak pisze ze becze z kazdego powodu to az mi glupio :zawstydzona/y: cos nie tak ze mna czy jak ? ahahha
zakupie prezent dla Jarka i dla dzieci ( jak jarek czegos tam nie zjadzie) pod choinke ! BO na mikolaja mam juz zglowy :)
Ptys zazyczyl sobie Korki ( do grania w pilke) ,piłke i ochraniacze na nogi :) Teraz mam manie grania w pilke nozna :)
Fifol dostanie to Karuzela KARUZELKA z PROJEKTOREM i muzyką -kurier (827962620) - Aukcje internetowe Allegro
juz mam w domku :)
a reszte przeznaczamy na chrzciny ! taki byl plan

nieee no to calkiem dobry pomysl na wydanie takiej kasy :) przynajmniej bedziesz sie czula dowartosciowana :)

ale żem se dzisiaj zdrowo pojadła..
pizze wsunełam.. ze salami pieczarkami i czymś tam jeszcze ..!!
az 3 kawałki z pizzy o srednicy 42cm. :|
i zapijam se sokiem teraz O! :-D

A ja mysle nad karuzela z Fisher Prica z projektorem i pilotem:tak:upolowalam taka uzywana za niewielkie pieniadze wiec chyba sie skusze.
NO te karuzele sa super ale cenka tez piekna :tak:
Jarka kuzynka ma taka a maly juz duzy chlop jakies 2 latka ma wiec po cichu liczymy ze nam wypozyczy w sumie napomknela juz o tym :P wiec na teraz kupilam ta tansza i tez jest super tylko pilota brak !:-D

reklama
emwu faktycznie przytoczyłam się do Was z listopadówek i zostaje :))
Nie widzę żebym miała urodzić szybko. Brzuch mi opadł, rozwarcie jest, skurcze bezbolesne ale to juz od 2 tygodni:/
Wydaje mi się ze kazdego dnia coś ruszy a tu dupaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry