Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no no no ... tosz to szok !! ladnie poszalejecie![]()

. wiec Jarek kazal sie ubrac co bym wiecej nie plakala ze nie mam sie w co ubrac przed spacerem ( w niedziele sie rozryczalam ze gruba jestem i nie mam sie w co ubrac jak sie szykowalismy na pierwszy spcerek z malym) - jak tak pisze ze becze z kazdego powodu to az mi glupio
cos nie tak ze mna czy jak ? ahahhaNO nie bardzoTo znaczy ja mam przykaz aby sie ubrac itp bo na dupsko mimo ze 10 kg zeszlo po porodzie - nie mam spodni bo nie wchodze w jeansy sprzed ciazy
. wiec Jarek kazal sie ubrac co bym wiecej nie plakala ze nie mam sie w co ubrac przed spacerem ( w niedziele sie rozryczalam ze gruba jestem i nie mam sie w co ubrac jak sie szykowalismy na pierwszy spcerek z malym) - jak tak pisze ze becze z kazdego powodu to az mi glupio
cos nie tak ze mna czy jak ? ahahha
zakupie prezent dla Jarka i dla dzieci ( jak jarek czegos tam nie zjadzie) pod choinke ! BO na mikolaja mam juz zglowy![]()
Ptys zazyczyl sobie Korki ( do grania w pilke) ,piłke i ochraniacze na nogiTeraz mam manie grania w pilke nozna
Fifol dostanie to Karuzela KARUZELKA z PROJEKTOREM i muzyką -kurier (827962620) - Aukcje internetowe Allegro
juz mam w domku
a reszte przeznaczamy na chrzciny ! taki byl plan

upolowalam taka uzywana za niewielkie pieniadze wiec chyba sie skusze.A ja mysle nad karuzela z Fisher Prica z projektorem i pilotemupolowalam taka uzywana za niewielkie pieniadze wiec chyba sie skusze.
NO te karuzele sa super ale cenka tez pieknaA ja mysle nad karuzela z Fisher Prica z projektorem i pilotemupolowalam taka uzywana za niewielkie pieniadze wiec chyba sie skusze.