reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc laseczki :)
Sie witam wieczorowa pora :)
Do dupy z tym ,znowu zostalam sama bo moj musial jechac do Niemiec i posiedzi tam do swiat az pozalatwia wszytkie sprawy - dopiero na swieta zjedzie wiec 3 tygodnie se bede sama :-(. Biedny az sie popłakał ze musi jechac no ale niestety kupa kasy przepadla by jak by czegos tam nie skonczyl ...wiec tak sie stalo !
Jedno dziecię sie kapie ,a na drugie czekam az raczy sie obudzic co by tez wykapac i WYRKO ! Mama moja wraca 10 grudnia wiec napewno bedzie mi bardzo pomagac az Jarek wroci ! NO ale do 10 grudnia troche czasu - a ja nocki zerwane i jeszcze o 7 rano trzeba wstac i modego do szkoly wyprawic - Mam nadzieje ze nie bede miala problemu ze wstawianiem ahhahah !

Dzieci pochlaniaja caly moj czas wiec szybko zleci 3 tygodnie ....no ale ja tak nie lubie jak on wyjezdza ,a mial juz wogole nie wyjezdzac - wkurza mnie to ze jak czlowiek cos zaplanuje to pozniej of kors musi sie zrabac i plany sie zmieniaja.

Laski jestem w szoku !!!!!!!!!!!!! Od 30 listopada mam kase z becikowego na dziecko ,a najlepsze jest to ze dostalismy tez rodzinne na patryka 91 zł na filipka 68 zl co miesiac i dodatek do zasilku rodzinnego z tytulu urodzenia dziecka 1000 zł
oraz 1000 zł w sprawie jednorazowej zapomogi z tyt. urodzenia dziecka

Z racji tego ze w roku 2008 nie mielismy zaksiegowanego dochodu bo moj pracowal na "czarno" za granicami kraju :) dopiero firme otworzyl w roku 2009 - ale ten rok dla nich nie jest wazny :) wiec przytulilismy normlanie 2159 zl a kasa wplynela doslownie w ciagu tygodnia od zlozenia papierow :szok::szok::szok::szok: - bylam pewna ze dopiero okolo swiat dostaniemy kasiorke a tu taka niespodzianka !

No wkoncu dobilam do konca:eek:ciezko za wami nadarzyc:tak:
Ja dzisiaj tez leniu****e,nic mi sie nie chce:-(
Jeszccze raz dziekuje za zyczenia:tak:

Emwu a gdz:tak:ie Tracy Hoog oglądałaś?Ja czasami ogladam na tvn style i na clubie :tak: tylko do tej pory były programy ze starszymi dzieciaczkami:tak: ale dzieki tym programom mam sprawdzone sposoby na Antoniego:-D

Co do bakterii w moczu-zdaża sie... jak piszecie żurawinka dobra:tak: ale takiej suszonej jeszcze nie jadłam...

Ja tez czesto ten program ogladam:tak:ale nie zawsze udaje mi sie byc tak konsekwentna jak w tym programie:-D

jeeeej, ale wam zazdroszcze, mam ochote na pizze i na placuszki z jablkami, na lody albo na ciasteczko z truskawkami z mcdonalds z milk shakiem i popic coca cola mmmmm!!! ale dzis rano obudzily mnie mega mdlosci i zwrocilam - nie wiem co - bo tak od dwoch dni :( nic nie przelkne tylko mnie czysci

Oj sheka to tez bym wciagnela:tak:juz nie pamietam kiedy ostatnio go mialam:no:

a ja przed chwila mialam cisnienei 105/45 !!! bosz usypiam w kazdej nadarzajacej sie pozycji !!

Widze ze Dopegyt pieknie na ciebie dziala:tak:ja mam teraz 2x dziennie po tabletce a cinienia wacha sie miedzy 130-145 na 75-85:tak:

To prawda:tak: poza tym własnie te zatrzaski są, napewno niemiłe uczucie dla dziecka.
szczerze mówiąc to mi najwygodniej Antka było ubierać tak:
Body, a na to koszulka z długim rękawkiem i spodenki dresowe:tak: najszybciej z takiego stroju mi sie go przewijało;-) najbardziej te zatrzaski w pajacykach i spiochach mnie wkurzały bo długo sie je zapinało:-( nie wiem, kto to wymyślił, teraz jak kupowałam ubranka zwracałam uwagę żeby spioszki zapinały sie z boku;-)
tak dla zrozumienia mnie weźcie taki pajacyk i rozepnijcie wszystkie zatrzaski i je później pozapinajcie, i tak po 10 razy dziennie to zrozumiecie o czym pisze;-)

Po co rozpinac 10 x dziennie wszystkie?Ja odpinalam tytlko do pepuszka no chyba ze sie zabrudzily to wtedy zmienialam:tak:

Leee - to 11.12 sie nie liczy .
Ja mam na 9.12 wizyte. I jak wszystko ok to pozwola mi przenosic nawet 2 tyg.
U mnie nie ma zadnych komplikacji wiec nikt mnie do spzitala nie polozy, nikt nic nie wymusi, nikt cc nie zrobi.
Poprostu czekac. Ma byc naturalnie. Ja przez cala ciaze tylko zelazo i witaminki. Zadnych lekow nie bralam. Seksilam sie i seksze do tej pory i nic. Wszystko ladnie sie trzyma i dzidzia rosnie. A ja po zabiegu skrocenia szyjki macicy i straszyli mnie szyciem w 6 miesiacu. Ja jakas nie dozdarcia jestem. Tylko sie cieszyc ale ja juz bym chciala zobaczyc dzidulka.
Ludze sie ,ze skoro ten termin od poczatku mi tak wychodzi niezmiennie i wczoraj mialam te bole to nie przenosze.

U mnie tez mial byc zakladany szewek i mam podobnie:tak:tylko ze ja chyba nie wytrzymam do terminu.

Wczoraj moj przychodzi do mnie i mnie caluje i mowi -
"skarbie mam mikolaja dla ciebie a ze wyjezdzam wiec dam ci go juz teraz ,mam nadzieje ze sie ucieszysz "
sie cieszylam az nie otworzylam paczki - kupil mi urzadzenie do cellulitu to co w lidlu sprzedaja :wściekła/y::wściekła/y:. Alem zakipiala - durna zamiast sie cieszyc z prezentu ja sie poryczalam ze of kors
" oho widze ze ci sie juz nie podobam ,ze twoim zdaniem mam niezly celulit ,i ze po ciazy mam zrabane cialo - zapomnij ze mnie dotkniesz teraz a tym urzadzeniem te se lepiej swoja dupe masuj" i sie rozryczalam - ten stal ja w ryty !!!

I mowi : "ale niunia przeciez codziennie widze jak sie w lustrze ogladasz ,jak gadasz ze brzydkie cialo ci sie zrobilo ,ze masz celulit i wciaz karzesz mi patrzec ze tu czy tam jest,ja cie kocham ponad zycie , dziekuje ci za moje dzieci ,i dla mnie jestes najpiekniejsza na swiecie i nie wazne czy masz rozstepy czy celulit zawsze ci to powtarzam ,kupilem ci ten sprzet bo myslalem ze sie ucieszysz bo wciaz powtarzasz ze musisz cos z tym zrobic ,chcesz to oddam i sobie sama cos kupisz" i calowal mnie az przestalam beczec ( no normalnie teraz dopiero hormony mi wojuja ,taka placzliwa jestem ze szok )

przemyslalam ze przeciez mial racje ,nie kupil by mi tego jak bym mu nie stekala ze brzydka sie zrobilam ....chcial mi pomoc a ja jeszcze go zrabalam ! :zawstydzona/y:

Ma sie ze mna ten moj chlop !

ps.Wiecie jakie to jest fajneeeeeeeeeee a jka masuje fajnie ahhaha - wyprobowalam dopiero jak pojechal :sorry: bo mi wstyd bylo po tym wyciu:zawstydzona/y:. i dopiero teraz mu napisalam esa ze mu dziekuje za prezent i ze ja w sumie dla niego nic nie dalam itp i ze sie bardzo ciesze z prezentu i jak wroci asia bedzie miala piekne jedrne cialko a ze polug sie juz moj skonczy bedziemy mogli sie niezle poprzytulac !!!!! hahah

a moje kochanie mi odpisalo " nie oczekuje od ciebie prezentow juz mi dalas cos najbardziej pieknego i najdrozszego na swiecie - moje dzieci , a cialo dla mnie twoje jest zawsze jedrne i gladkie - bo cie kocham glupolu nad zycie"

On jest dla mnie za dobry :-D:-D:-D

Wczoraj moj przychodzi do mnie i mnie caluje i mowi -
"skarbie mam mikolaja dla ciebie a ze wyjezdzam wiec dam ci go juz teraz ,mam nadzieje ze sie ucieszysz "
sie cieszylam az nie otworzylam paczki - kupil mi urzadzenie do cellulitu to co w lidlu sprzedaja :wściekła/y::wściekła/y:. Alem zakipiala - durna zamiast sie cieszyc z prezentu ja sie poryczalam ze of kors
" oho widze ze ci sie juz nie podobam ,ze twoim zdaniem mam niezly celulit ,i ze po ciazy mam zrabane cialo - zapomnij ze mnie dotkniesz teraz a tym urzadzeniem te se lepiej swoja dupe masuj" i sie rozryczalam - ten stal ja w ryty !!!

I mowi : "ale niunia przeciez codziennie widze jak sie w lustrze ogladasz ,jak gadasz ze brzydkie cialo ci sie zrobilo ,ze masz celulit i wciaz karzesz mi patrzec ze tu czy tam jest,ja cie kocham ponad zycie , dziekuje ci za moje dzieci ,i dla mnie jestes najpiekniejsza na swiecie i nie wazne czy masz rozstepy czy celulit zawsze ci to powtarzam ,kupilem ci ten sprzet bo myslalem ze sie ucieszysz bo wciaz powtarzasz ze musisz cos z tym zrobic ,chcesz to oddam i sobie sama cos kupisz" i calowal mnie az przestalam beczec ( no normalnie teraz dopiero hormony mi wojuja ,taka placzliwa jestem ze szok )

przemyslalam ze przeciez mial racje ,nie kupil by mi tego jak bym mu nie stekala ze brzydka sie zrobilam ....chcial mi pomoc a ja jeszcze go zrabalam ! :zawstydzona/y:

Ma sie ze mna ten moj chlop !

ps.Wiecie jakie to jest fajneeeeeeeeeee a jka masuje fajnie ahhaha - wyprobowalam dopiero jak pojechal :sorry: bo mi wstyd bylo po tym wyciu:zawstydzona/y:. i dopiero teraz mu napisalam esa ze mu dziekuje za prezent i ze ja w sumie dla niego nic nie dalam itp i ze sie bardzo ciesze z prezentu i jak wroci asia bedzie miala piekne jedrne cialko a ze polug sie juz moj skonczy bedziemy mogli sie niezle poprzytulac !!!!! hahah

a moje kochanie mi odpisalo " nie oczekuje od ciebie prezentow juz mi dalas cos najbardziej pieknego i najdrozszego na swiecie - moje dzieci , a cialo dla mnie twoje jest zawsze jedrne i gladkie - bo cie kocham glupolu nad zycie"

On jest dla mnie za dobry :-D:-D:-D

Oj ty babo wstretna.
Jak mowi ,ze kocha to kocha i nie wymyslaj tu. :)
Masuj ile wlezie a potem po sexi bielizna i mu prezent na swieta zrob jak nalezy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry