Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to zalezy od licytacji.Ja podalam dla przykladu.wow !!! SUPERJEST GRUDNIOWY MALUCH!!
jupiiii
cos zapowiadało,że Mama Stacha już dziś urodzi 

EA nie wiem jakie jest minimum,trzeba licytowac ale przewaznie chodza takie uzywane po 70 zlto zalezy od licytacji.Ja podalam dla przykladu.
wow !!! SUPERcos zapowiadało,że Mama Stacha już dziś urodzi
![]()
hi hi hi no właśnie ! a myślałam,że ja juz coś przeoczyłam ;-)no wlasnie nic !! tak cichaczem ten tego ...

ROZSTEPY na Brzuchu nie wiem czy przypadkiem nie miało to wpływu ze sie tak wyginałam przy tym goleniu

Mea sorki ale musiałam na chwile zniknac maz mi grzywke musiał podciac i co dzien przed terminem wywaliło mi takieROZSTEPY na Brzuchu nie wiem czy przypadkiem nie miało to wpływu ze sie tak wyginałam przy tym goleniu
jak to szczypie !!!
dziewczyny nie napinajcie swoich brzuszków az mega zgagi dostałam jak to zobaczyłam
a ja jutro mykam do szpitala ale moge wrocic bo decyzje o tym czy cos działamy podejmie inny lekarz
My mamy i faktycznie super sprawa. Na razie stoi i się kurzy:-)mi sie marzy orbitrek ale po pierwsze nie mam gdzie go postawic po drugie nie mam na niego kasy ... poza tym ma taki moj tato i jak go odpowiednio dlugo i dobrze bede blagac to pozyczy na czas dochodzenia do formy po porodzie![]()
Mi nic jeszcze nie wiadomo, jutro na 12 mam ginkę:-)no to jakie plany ?? desmont ty idziesz jutro do szpitala ?? akozka rodzi w czwartek ... lilijka ma umowiona cesarke na 8.12 ...ktos cos jeszcze ma w planach na najblizsze dni ??