sylwik1987
Filipek
Mała jest szalenie aktywna, kopie pod piersiami i napiera na szyjkę.. Trochę aż boli. Dziwne..
Jutro na 12.00 mam wizytę u ginki, trzymajta kciuki![]()
a ja mam dopiero 7 grudnia...-czasami ten czas niemiłosiernie się dłuży...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mała jest szalenie aktywna, kopie pod piersiami i napiera na szyjkę.. Trochę aż boli. Dziwne..
Jutro na 12.00 mam wizytę u ginki, trzymajta kciuki![]()
ciekawe jak tam Luuzna, czy juz tuli malenstwo![]()
Wczoraj moj przychodzi do mnie i mnie caluje i mowi -
"skarbie mam mikolaja dla ciebie a ze wyjezdzam wiec dam ci go juz teraz ,mam nadzieje ze sie ucieszysz "
sie cieszylam az nie otworzylam paczki - kupil mi urzadzenie do cellulitu to co w lidlu sprzedaja. Alem zakipiala - durna zamiast sie cieszyc z prezentu ja sie poryczalam ze of kors
" oho widze ze ci sie juz nie podobam ,ze twoim zdaniem mam niezly celulit ,i ze po ciazy mam zrabane cialo - zapomnij ze mnie dotkniesz teraz a tym urzadzeniem te se lepiej swoja dupe masuj" i sie rozryczalam - ten stal ja w ryty !!!
I mowi : "ale niunia przeciez codziennie widze jak sie w lustrze ogladasz ,jak gadasz ze brzydkie cialo ci sie zrobilo ,ze masz celulit i wciaz karzesz mi patrzec ze tu czy tam jest,ja cie kocham ponad zycie , dziekuje ci za moje dzieci ,i dla mnie jestes najpiekniejsza na swiecie i nie wazne czy masz rozstepy czy celulit zawsze ci to powtarzam ,kupilem ci ten sprzet bo myslalem ze sie ucieszysz bo wciaz powtarzasz ze musisz cos z tym zrobic ,chcesz to oddam i sobie sama cos kupisz" i calowal mnie az przestalam beczec ( no normalnie teraz dopiero hormony mi wojuja ,taka placzliwa jestem ze szok )
przemyslalam ze przeciez mial racje ,nie kupil by mi tego jak bym mu nie stekala ze brzydka sie zrobilam ....chcial mi pomoc a ja jeszcze go zrabalam !
Ma sie ze mna ten moj chlop !
ps.Wiecie jakie to jest fajneeeeeeeeeee a jka masuje fajnie ahhaha - wyprobowalam dopiero jak pojechalbo mi wstyd bylo po tym wyciu
. i dopiero teraz mu napisalam esa ze mu dziekuje za prezent i ze ja w sumie dla niego nic nie dalam itp i ze sie bardzo ciesze z prezentu i jak wroci asia bedzie miala piekne jedrne cialko a ze polug sie juz moj skonczy bedziemy mogli sie niezle poprzytulac !!!!! hahah
a moje kochanie mi odpisalo " nie oczekuje od ciebie prezentow juz mi dalas cos najbardziej pieknego i najdrozszego na swiecie - moje dzieci , a cialo dla mnie twoje jest zawsze jedrne i gladkie - bo cie kocham glupolu nad zycie"
On jest dla mnie za dobry![]()

ja tez juz od godziny na nogach..
ledwo wyprawilam meza do pracy i jak mnie zlapal skurcz...
jak mi przycisnelo jelita...
zgieta w pol ledwo dobieglam do kibelka..
i teraz nie moge sie z nim rozstac....
i brzuch boli strasznie jak w najgorszym dniu okresu...
tylko tak nieprzerwanie...
a cisnienie znow 130/80...
i w ziazku z tym ptanie do cisnieniowcow??
czy to zagraza dziecku czy tylko mi??

mnie najbardziej martwi co to jest..
wczoraj jak mu powiedzialam to powiedzial ze toprzygotowujace..
a jak zapytalam o rozwarci to rzekl "po co sie stresowac?, porod nie nadchodzi znikad.."
i powiedz co to mialo znaczyc??
juz bym chciala tulic tego malego skurczybuka!!:-)